Vertaal deze pagina naar:

NOODKREET

23-12-2020

Med Beds komen (veel) te laat voor mij... Vanochtend e-mail gestuurd aan mijn WMO gids met cc. aan mijn ambulante begeleidster en aan de burgemeester.

Dag ........,

Dit heb ik zojuist aan een facebook vriendin geschreven:

Ben heel dichtbij het einde dat voel ik. Med beds komen (veel) te laat voor mij. Daarnaast krijg ik niet de zorg die ik zo keihard nodig heb waardoor ik al langere tijd roofbouw op mijzelf heb moeten plegen. Ik blijf hopen en heel erg mijn best doen, maar dit Nazi Bilderberg kut systeem maakt mij helemaal kapot. Ik ben eerlijk lieve Joke, ik kan het niet mooier maken dan het is. Deze hele operatie met Trump duurt echt te lang voor mij.

Ik zou heel veel moeten rusten, maar ik krijg geen hulp aan het bed en geen hulp mbt mijn speciale dieetvoeding. Hierdoor is de kans groot dat ik het niet ga redden. Het is niet anders. En ook al ben ik nog zo positief, dat gaat mijn situatie niet veranderen, dat voel ik.Dit smerige kut systeem maakt mij kapot. Ik blijf vragen om bovennatuurlijke krachten om mij in leven te kunnen houden, dat doe ik iedere dag!!!!! Want ik wil zo ontzettend graag blijven leven!!!!!! ......., stop alsjeblieft te vragen of ik mij al tot die stomme vermoeidheidskliniek gewend heb.

Probeer nu gewoon eens te begrijpen dat ik daar veel te ziek voor ben met mijn vreselijk grote problematiek, want mijn lichaam is inwendig tot en met mijn cellen en weefsels nagenoeg helemaal aan gort. Je triggert mij hier zo vreselijk mee. Dat klote UWV, kan voor mij helemaal het rambam krijgen, wie dan leeft, wie dan zorgt volgend jaar september, hele grote kans dat ik er dan niet eens meer ben en dat stomme rot UWV ook niet meer.

Ik heb met mijn naaste familie en met mijn huisarts afgesproken dat ik als ik kom te overlijden obductie krijg in het ziekenhuis. De patholoog zal dan niet kunnen begrijpen dat ik het zo vreselijk lang heb kunnen volhouden met een lichaam dat inwendig zo vreselijk zwaar is aangetast.

Fijne feestdagen ......, het ga je goed.

Bedankt voor ons meestal goede contact en voor de dingen die jij wél voor mij hebt kunnen doen. Jij maakt deel uit van een vreselijk corrupt systeem dat tegen de mensheid is, daar ben jij je waarschijnlijk nog niet eens van bewust, maar dat komt nog wel een keer.

Maar goed, daar kun jij ook niets aan doen. Ik ga ervan uit dat jouw intenties, ondanks de vreselijke wet- en regelgeving waar jij met handen en voeten aan gebonden bent, altijd goed geweest zijn. Ik neem geen blad voor de mond ......., want ik ben en blijf tot aan mijn dood trouw aan mijzelf en daar ben ik ontzettend trots op. En zo zal iedereen mij altijd kunnen herinneren.

Hartelijke groet, Ingrid


Vraag: Heeft iemand een idee hoe we Ingrid NU kunnen helpen?

Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.comPS: Praktisch mijn hele leven lang al ziek door ME/CVS en chronische Lyme, één van de ernstigste ziektes die je maar kunt krijgen. Ik zit in een heel laat stadium en ik ben nu aan mijn eind.

Nooit fatsoenlijk geholpen door de reguliere "genees"kunde, alleen maar omdat in deze wereld alles om geld en macht draait, echte menselijkheid is al decennia lang heel ver te zoeken. Dit alles heeft mij, mijn gezin waaronder ook mijn kind helemaal kapot gemaakt. Ik hoop dat mijn lieve zoon hier overheen kan komen.

Ik hoop dat als Gesara/Nesara komt er een betere wereld zal aanbreken, een wereld waarin er geen ziekte meer zal zijn en waarin niets meer om geld en macht zal draaien. Ik wens alle mensen, behalve de mensen die zich jarenlang tegen de menselijkheid hebben gekeerd een prachtig leven toe in deze mooie nieuwe wereld.Holographic Medical Pods (Med Beds)


(Excuses voor de eventuele stijl- en schrijffouten, deze tekst is door google translate vertaald vanuit het Engels)


De bovenstaande afbeelding is hoe de holografische medische pods eruit zien die de geheime ruimteprogramma's (SSP) gebruiken in hun medische baaien.

Bron: Ileana the Star Traveler, voormalig Asset van het Secret Space Program op Mars.

Geschreven door ds Dennis Shipman - 6 augustus 2018

Opmerking van de schrijver: Med Bed-technologie is al heel lang "onderdrukt" en "verborgen" voor het publiek. Deze technologie is niet beschikbaar voor aankoop of diensten aan het grote publiek (maart 2020). En totdat de duistere cabal machteloos is gemaakt, zal dat niet zo zijn.

Gelukkig, als gevolg van de planetaire verschuiving van 3D naar 5D die op dit moment plaatsvindt, en de toenemende vraag naar transparantie door het menselijke collectieve bewustzijn, komt een toenemend aantal moedige mensen naar voren om te onthullen wat ze weten dat al decennia, zelfs eeuwen verborgen is. En hoogstwaarschijnlijk duizenden jaren.

Twee van deze moedige zielen zijn Ileana the Star Traveler (haar internetnaam) en Jared Rand.

Ileana schreef de informatie over de holografische medische pods op basis van haar persoonlijke ervaringen als onderdeel van het geheime ruimteprogramma op Mars.

Haar informatie wordt in de tweede helft van dit artikel geplaatst. Jared is een zeer intelligente en goed geïnformeerde man die al tientallen jaren met de wereldwijde transitie werkt en informatie heeft over veel onderwerpen waarvan het grote publiek niet op de hoogte is, inclusief maar niet beperkt tot, buitenaardse ET-technologie-geschenken aan de mensheid zoals de Quantum Financieel computersysteem, anti-zwaartekrachtaandrijving, replicatoren en medische bedden.

Meer info over Med Beds ► https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.htm


Jared Rand


Jared Rand: "Ik ben geen advocaat, geen advocaat, geen financieel adviseur en geen welzijnsexpert. Ik ben op de een of andere manier, vorm of vorm, 40 jaar (2020) betrokken bij de hele wereldwijde transitie. Ik heb talloze vrienden verloren. Ik ben beschoten, vergiftigd, zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken.

Onze houding is dat we niets te verliezen hebben en alles te winnen. Velen van ons kennen elkaar niet, zijn elkaar nog nooit tegengekomen, misschien wel af en toe, maar de compartimentering is absoluut enorm. Vaak weet de rechterhand niet wat de linkerhand doet. Is dat positief? Misschien is het in sommige opzichten wel en in andere opzichten niet. We hebben een geweldige groep mensen die al heel lang samenwerken en samenwerken.

Jared zegt dat zijn familie al sinds 1624 in de VS woont - lang voordat het in 1776 de Verenigde Staten werd. Reken maar uit en dat is 394 jaar (2018). Hij geeft ons zelfs een aanwijzing om zijn identiteit en familie te vergelijken als we zo geneigd zijn de moeite te nemen om die te ontdekken. Hij zegt dat hij Charlestown moet opzoeken, een buitenwijk van Boston, Massachusetts. Er is een begraafplaats in de stad (eigenlijk zijn er meer dan één), en op de hoofdsluis van de begraafplaatspoort staat de naam van John Rand.

Uit onderzoek blijkt dat er een John Rand, Sr. was die van 1664-1737 in Charlestown, Massachusetts Bay Colony, British Colonial America woonde. Thomas Rand, wiens familie uit Essex, Engeland kwam, woonde rond 1626-1683 in de kolonie.

Charlestown is een historische wijk aan het water die oorspronkelijk werd bewoond door een groep puriteinen. De nederzetting groeide in omvang tot ongeveer 20.000 mensen tijdens wat bekend staat als de Grote Migratie van 1620 tot 1640. Ze kwamen in familiegroepen in plaats van als geïsoleerde individuen en werden voornamelijk gemotiveerd door een zoektocht naar vrijheid om hun Puriteinse religie te beoefenen. Charlestown is de oudste wijk in Boston, opgericht als stad in 1628 en opgenomen als stad in 1847. Charlestown Peninsula was de locatie van de eerste belangrijke Revolutionaire Oorlogsslag - de Slag om Bunker Hill (nu The Bunker Hill Monument) in juni 17, 1775.

Jared spreekt over spraakmakende kwesties die van invloed zijn op de 3D-5D-overgang van de mensheid (ook bekend als The Great Awakening into Unity Consciousness, Ascension, The Great Shift, The Event), die wordt beschouwd als de grootste evolutionaire gebeurtenis in de menselijke geschiedenis. Hij zegt dat zijn missie welwillend is: het grote publiek helpen informeren over wat voor hen verborgen is gebleven, wie en wat we werkelijk zijn, en waar we heen gaan.

Jared organiseert ook een dagelijks wereldwijd begeleid meditatieprogramma dat begint om 15.00 uur. Eastern Standard Time (EST) in de VS Telefoonnummers voor toegang tot het "live" programma voor bellers in de VS en internationale landen kunnen worden verkregen op de website van de meditatie.

Wanneer je meer wilt weten kan dat op de onderstaande website ►

https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.htmlTachyon Energy & Plasma Energy Med-bedden


Volgens Rand zijn er drie (3) soorten medische bedden: (1) holografische medische bedden; (2) Regenerative Med Beds die weefsels en lichaamsdelen regenereren, die wordt aangedreven door een andere bron; (3) Herverneveling Med-bedden die in ongeveer twee en een halve tot drie minuten het hele menselijke lichaam zullen regenereren, van top tot teen. Wat betekent deze geavanceerde technologie voor een 80-jarige vrouw? Ze zou in minder dan drie (3) minuten weer 30 jaar oud kunnen zijn. Vijftig jaar verstreek haar leven. Nu kan ze weer kinderen krijgen. Ze zou een heel nieuw gezin kunnen krijgen als ze dat wil. Volgens deze schrijver is de Med Bed-technologie een eeuwige bron van jeugd.

Het Med Bed kijkt naar het lichaam en corrigeert onvolkomenheden. De technologie bestaat al geruime tijd. Het is niet iets uit de strakblauwe lucht. Het is gewoon heel lang verborgen gehouden voor het menselijk ras.

De technologie van de Med Beds is niet van planeet Aarde. Het is geen door mensen gemaakte technologie. Het is een technologie die aan de mensheid is gegeven door buitenaardse ET's. Een Med Bed is gebaseerd op de energie van tachyondeeltjes en plasma (plasma) energie. De bodem, de atmosfeer, het water, alles is plasma-energie, alles in het universum is plasma-energie, het is gewoon een andere vorm door de trillingsfrequentie.

De Med-bedden hebben kunstmatige intelligentie (AI) die controleerbaar is, zodat deze niet uit de hand kan lopen en wild kan worden. De AI is de computer. Het werkt als een soort MRI, waarbij je in een buis zit en het over je lichaam rolt en een magnetische oscillatie- en resonantiescan van je lichaam maakt om een ​​diagnose te stellen van een ziekte. Het Med Bed scant uw huid, uw spierweefsel, alle organen en alles in uw lichaam. Het laat alles zien - helemaal tot op het micron-niveau van het bloed. Het identificeert eigenlijk uw DNA en het voert een volledige interne analyse van het lichaam uit. Als het dat doet, pikt het elke ziekte en elke genetische onvolkomenheid op. U kunt bijvoorbeeld stadium 4 leukemie hebben, en op een Med-bed bent u binnen ongeveer 2,5 minuut genezen. Geen bijwerkingen.
En als je een orgaan hebt laten knippen of verwijderen uit het lichaam, regenereert het hervernevelingsproces van het Med Bed dat orgaan alsof het nooit is verwijderd. Omdat je lichaam een ​​resonantie achterlaat - een trillingsfrequentie. Het lichaam onthoudt altijd wanneer een orgaan is verwijderd of niet meer werkt, en de kunstmatige intelligentie van het Med Bed maakt verbinding met de trillingsfrequentie en het DNA van het lichaam om het orgaan te regenereren.

Rand zegt dat hij al vele, vele jaren kankeronderzoek heeft bestudeerd. Kanker kan de hele dag door worden genezen met de Med Beds; heel gemakkelijk en ook heel goedkoop, zegt hij. Omdat hij het voor mensen heeft gedaan. Met de Med-bedden is kanker verdwenen. Chemotherapie wordt achterhaald. De ziekte van Lou Gehrig, de ziekte van Hodgkin, spierdystrofie, alle ziekten zijn verdwenen, geëlimineerd.

Rand zegt dat sommige mensen geloven dat dit hele genezingsproces met de Med Beds slechts sciencefiction is. Dat het niet waar kan zijn. Iemand heeft het net verzonnen! En omdat niemand gelooft dat het bestaat, is het gemakkelijk om ze in grote hoeveelheden te vervaardigen en klaar te maken voor distributie.

"Als je in dit Med-bed ligt, heb je geen pijn, geen stralingen. Het is niet zoals een kwaadaardige gebeurtenis. Je gaat in een diepe slaap. Er is geen injectie, geen naalden of zoiets. Je wordt wakker en kijkt in de spiegel en je enge huid is weg. Je witte haar heeft de kleur die het was toen je in de twintig (twintig) was. Hetzelfde geldt voor uw gezichtsvermogen, uw gehoor, uw smaak, uw geur. Alles wordt weer in een geperfectioneerde jongere staat hersteld ", zegt Rand.

"Dit is het nieuwe tijdperk voor de nieuwe aarde en het nieuwe menselijke ras. Het is totaal het tegenovergestelde van wat we hebben geleefd. Deze technologieën zijn er al. Het is een kwestie van ze veilig - VEILIG - bij de mensen brengen die ze kunnen gebruiken. " Momenteel (februari 2020) is de Med Beds-technologie niet beschikbaar voor het grote publiek.

De kracht van replicators - een technologie die verwant is aan medische bedden
Replicators gebruiken plasma-energie om alles en nog wat te formuleren, aldus Jared Rand. Bijvoorbeeld, op een besneeuwde dag, als je snowboots versleten zijn en je nieuwe snowboots nodig hebt, of een nieuwe hoed en jas. Vervolgens programmeer je deze enorme database (replicator) met de nieuwste stijlen en details die je wilt, en de replicator produceert het. Perfecte maat. Zit je als gegoten. Het product is binnen enkele seconden geproduceerd. Wil je een warme toffeesijscoupe op een warme dag? Jij hebt het.

Replicators recyclen oude dingen terug in plasma-energie. Er is geen afval, geen afval, geen afval, niets dat het milieu vervuilt of het ecosysteem vernietigt. Bodem is plasma-energie. Planten zijn plasma-energie. Breng een replicator naar een arm dorp en die mensen kunnen binnen enkele minuten alles hebben waar ze ooit van gedroomd hebben. Replicators zullen de behoefte aan enorme hoeveelheden land om de bevolking te voeden, overbodig maken. Alles wat je wilt, mag je hebben. 3D-printers zijn de voorlopers van replicators. Versnel dat honderd keer en je hebt een rep.

Meer info over Med Beds ► https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.html

Holografische medische pods (medische bedden)


Ileana the Star Traveler schreef de volgende informatie over de Holographic Medical Pods.

Ze verkreeg de informatie door gebruik te maken van een unieke methode "hypnose regressie herinneringen", waarbij Ileana in staat was om te verifiëren dat de informatie inderdaad afkomstig was van het Secret Space Program door de holografische medische pods te zien tijdens haar ambtsperiode als Secret Space Program Asset op Mars. Ileana heeft een pdf-bestand gemaakt van de holografische medische bedden. Het was beschikbaar op deze website, maar het is verwijderd om haar auteursrechtelijk beschermd materiaal te beschermen.

Ileana was gastheer van de Awakening Cosmic Reality Show op YouTube - een interviewprogramma met onderwerpen als spiritualiteit, ET-contact, genezingsmodaliteiten, ontwaken en het ascensieproces. Ze heeft veel fascinerende verhalen over haar galactische reizen op haar website gepubliceerd (momenteel niet beschikbaar), en kan ook welwillende sterrennatie-wezens, spirituele gidsen en haar Hogere Zelf channelen. Ze kan astrale reizen maken, kijken op afstand uitvoeren en in de Akasha-kronieken werken. Ze heeft veel kennis opgedaan van haar vorige levens als sterrenreiziger die in de ruimte leeft.

De volgende informatie in de pdf van Ileana laat zien hoe de medische pods werken, hoe ze eruit zien en hoe ze worden gebruikt in het geavanceerde medische veld van technologie met 3D-anatomische beeldvormingsapparatuur. Er wordt ook informatie verstrekt over hoe de medische pods mensen uit de dood kunnen doen herleven, ziekten kunnen genezen, wonden kunnen genezen, littekenweefsel kunnen verwijderen en een ouderdomsregressieprotocol kunnen toedienen voordat ze uit de geheime ruimteprogramma's worden ontslagen.

Meer info over Med Beds ► https://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.html


De holografische medische pods zijn geautomatiseerde medische stations waar een medisch expert het type medische procedure selecteert dat moet worden uitgevoerd uit de computerdatabase, waarna de patiënt in de pod gaat liggen en de machine de medische operatie of procedure uitvoert, waarna de lasers sluiten. De punten van binnenkomst waar de procedure werd uitgevoerd. Deze soorten holografische medische pods hebben kenmerken zoals een luchtdicht bedieningsschild, comfortabele ledematenbeperkingen, een laserscalpel, laserspiegelarmen om littekens te verwijderen, computergestuurde chirurgische robotarmen, vloeistofspray-verdoving, sensoren voor vitale functies, en al deze functies zijn gemonteerd op een verstelbare titanium basis.


Met de Med Pods (ook bekend als Med Beds) kunnen gebruikers een breed scala aan chirurgische procedures diagnosticeren, behandelen en uitvoeren met de ultrafijne laserincisies die worden geleid door 3D-anatomische scanning. De 3D-scan heeft vuurvaste lenzen die live scans van het lichaam maken om verschillende medische procedures uit te voeren.

De 3D anatomische scanlens en lasertechnologie maken volledige diagnoses mogelijk van alle lichaamssystemen, inclusief neurologische factoren, behandeling van infecties door middel van geconcentreerde antibiotische injecties, ontgifting van het lichaam om ziekten zoals kanker te genezen, basis- of geavanceerd wondherstel, regeneratie van ledematen via cellulaire DNA-reconstructie en verwijdering van littekens. Evenals andere procedures kunnen worden gedaan, zoals appendectomie, laparoscopische ablatie en keizersnede.

De Med Pods kunnen ook afstervende celweefsels in het lichaam regenereren om de cellen weer gezond te maken, maar ook neuronen, protonen, stamcellen, etc. doen herleven. Dit wordt gedaan om ziekten zoals bijvoorbeeld Multiple Sclerose te kunnen genezen. De ziekte van Alzheimer, enz.De geavanceerde medische pods hebben micro-lasertechnologie en meerdere vuurvaste lenzen die de natuurlijke chronometer van het lichaam kunnen manipuleren en ouderdomsregressieprocedures kunnen uitvoeren door middel van DNA-modificatie of zelfs kruishybridisatie kunnen uitvoeren tussen menselijk DNA en ET-genetica, of dierlijk DNA kunnen mengen met het menselijk genoom om sterkere en gezondere soorten mensen.

Er is geavanceerde holografische supercomputersoftware die verschillende soorten geheugenengrammen kan maken die op de hersenen van mensen kunnen worden gedrukt door middel van visuele beelden met het lichtspectrum om valse of gewijzigde schermherinneringen te creëren. Evenals injectiemedicijnen voor onderdrukking van het hersengeheugen worden toegediend, zodat op de zwarte lijst geclassificeerde herinneringen niet gemakkelijk door individuen kunnen worden opgeroepen. Deze procedures worden vaak uitgevoerd in de SSP-programma's terwijl iemand wordt behandeld in de Holographic Medical Pod voordat de ontslagtijd van het contract is verstreken en ze het protocol voor leeftijdsregressie krijgen toegediend.

Interactief supercomputersoftwarescherm dat geheugenengrammen op de hersenen kan coderen tijdens het protocolproces voor leeftijdsregressie. Sommige van de Med Pods bevatten bio-mimetische gel die gezond en jong celweefsel in het lichaam zal synthetiseren om de afstervende cellen te vervangen die niet langer zelf kunnen regenereren.

De bio-mimetische gel wordt ook gebruikt om derdegraads brandwonden door littekens in het lichaam te voorkomen, zodat er zich geen littekenweefsel op de huid ophoopt. Deze gel verwijdert ook alle ziektekiemen of bacteriën die infecties in het menselijk lichaam kunnen veroorzaken.

(Linker afbeelding) Dit is een voorbeeld van hoe de bio-mimetische gel op een van de holografische medische pod-eenheden wordt geplaatst.

(Rechter foto) Een medische baai die wordt voorbereid voor 3D metrische laserchirurgie met een van de holografische medische pods.Medisch laboratorium voor holografische medische pods: De holografische medische pods bevinden zich meestal in medische lab-baaien op ruimtestations, planetaire bases of op ruimteschepen. Deze Med Pods kunnen vrijwel overal worden geïnstalleerd omdat ze niet veel stroom nodig hebben om te werken.

Er zijn ook draagbare Meditech Pod-eenheden die gewonde personen in stilstandslaap brengen om de lichamelijke achteruitgang te vertragen en levensenergie te behouden, zodat patiënten niet sterven terwijl ze op weg zijn voor medische hulp. Deze draagbare units zijn ontworpen voor basiswondherstel onderweg en kleinschalige orgaanregeneratie.(Afbeelding links) Portable Meditech - (Afbeelding rechts) Pod-eenhedenMedical Pod bereidt zich voor op laparoscopische chirurgie bij een patiënt 3D anatomische beeldvormingsscans die worden uitgevoerd om te bepalen waar laserchirurgische doelen voor wondherstel zullen worden uitgevoerd.Er worden ledematen vastgemaakt aan het lichaam zodat de patiënt niet beweegt tijdens de operatie en er wordt vloeibare spray-verdoving toegediend zodat de patiënt geen pijn voelt tijdens de operatie.Laser laparoscopische chirurgie is aan de gang terwijl de patiënt onder medicatiestasis sedatie staat.Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com