Vertaal deze pagina naar:

De luchtschepen in Amsterdam, WoW ❤️

02-02-2021

Tip: Lees vooral de reacties onder de video van deze blog.


Video ► https://youtu.be/DmP3E_U8mSg

Reacties onder de video:


Hoi, greetz uit Nederland, we hebben avondklok van 21.00 uur tot 4.30 uur 's ochtends, vanaf zaterdag elke avond rellen, maar ik heb video gezien dat de rellen uit de politiebus komen, de overheid is rot...

Ik was afgelopen zondag in Amsterdam. Er was een grote bijeenkomst met mensen die met elkaar in contact wilden komen. Gewoon om een goede kop koffie te drinken, zoals wij Nederlanders graag bij elkaar hebben. Het was geweldig. Er kwamen veel mensen. De mensen daar zijn het niet eens met de sociale afstandelijkheid, de gezichtsmaskers en de avondklok die op 21 uur staat. Na die tijd kunt u uw huis niet meer verlaten. Het is belachelijk. De energie op het Museumplein was heerlijk. Totdat de burgemeester besloot dat we elkaar niet meer konden zien en spreken en we genoodzaakt waren te vertrekken. De politie werd ingesteld om ons van het veld te dwingen. Maar de mensen die via een leuke babbel en een goede kop koffie willen aansluiten komen elke zondag terug, op de pleinen, klein of groot. We zullen het licht deze strijd laten winnen.

Ik woon in Amsterdam... Veel mensen protesteren tegen covid en ik ben gewend om zelf orbs te zien daar waren rellen en dit kan de schepen hebben opgeroepen. Ik woonde in de buurt van deze plek en had veel orbs in mijn plaats.

Ik woon in Nederland. Ik en mijn vrienden zagen hetzelfde ongeveer een maand geleden. Vorige week zagen ik en mijn dochter twee manen naast elkaar. Ik heb dit nog nooit eerder gezien.

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com