Vertaal deze pagina naar:

De Koninklijke doofpot

04-01-2021

De Koninklijke doofpot, bestaat die eigenlijk wel? Jazekers, kijk verder dan je neus lang is.

De Kroon misleid(t)


'Angstvallig verborgen gehouden doofpotten van en onder Willem Alexander en Mark Rutte'

Kijk en oordeel zelf

Nederland, 12 februari 2017


Dit is een zevendelige documentaire met zes delen van circa 45 minuten. Het laatste deel zeven, met een tweede videoboodschap voor het staatshoofd Willem Alexander, duurt elf minuten.


De gemakkelijkst bedekt te houden doofpot lijkt die van het staatshoofd te zijn. Omdat daarbij gemakkelijk geloofwaardig beweerd kan worden, dat het staatshoofd nooit met een doofpot werkt.

Maar in het conflict van klokkenluider Sam Broersma met zijn overheid hanteert het Nederlandse staatshoofd al vanaf april 2001 doelbewust en weloverwogen een eigen, goed en duidelijk gedocumenteerde, maar ook zorgvuldig verborgen gehouden, doofpot.

En in ditzelfde conflict hanteren zelfs meerdere overheidsorganen een eigen doofpot.

Want stel je toch eens voor, dat het allemaal 'waar' is, wat Sam Broersma beweert?

Per 29 mei 2017 is deze documentaire aangevuld met het bericht aan Kamer-en Presidiumvoorzitter Khadija Arib van 10 april 2017.


Aflevering 1, (43:26 min.)

In deze aflevering 1 wordt het te gronde liggend conflict verteld. De staatshoofden Beatrix en Willem Alexander hanteren en dekken in hun conflict met klokkenluider Sam Broersma, samen met de premiers Kok, Balkenende, en Rutte meerdere doofpotten. Ook met zijn in 2010 in eigen beheer uitgegeven boek 'Hare Majesteits leugens regeren' riep Sam Broersma mede ook voltallig controlerend 'politiek Den Haag' te hulp. Zijn jarenlang verzonden noodkreten over zo veel 'wetschendingen' bleken daar echter boosaardig en compleet genegeerd te worden.

In deel 1 zien we ook de gefilmde reacties in deze bijzondere Koninklijke fraudezaak van Pieter van Vollenhoven (eerste exemplaar boek) en interviews met de premiers Balkenende, Rutte en vicepremier Asscher.

Tevens zijn er eveneens fragmenten te zien uit de eerste videoboodschap van Sam Broersma aan staatshoofd Willem Alexander. Maar ook staatshoofd Willem Alexander blijft deze aparte fraudezaak stijf in één van zijn eigen doofpotten verborgen houden.Aflevering 2, (45:38 min.)

De bron van dit conflict ligt bij een klein leger corrupte ambtenaren van de staatssecretaris van Financiën. Hoewel Sam Broersma ook de bewindslieden van meerdere Kabinetten persoonlijk informeerde, veranderde dit niets aan deze toch zeer ernstige situatie. Ook de door Sam Broersma aangesproken verantwoordelijke staatssecretarissen en ministers van Financiën reageerden niet juist en buitenwettelijk op zijn alarmerende signalen.

De voor de camera geïnterviewde bewindslieden van Justitie, Opstelten, Teeven, en later Van der Steur, hebben er duidelijk voor gekozen, om dit conflict opzettelijk te laten lopen. Genoemd worden ook een aantal zeer belangrijke ambtenaren bij Justitie.

De topambtenaren direct onder de Minister-president en de minister van Justitie komen hier eveneens met hun niet juiste handelingen in beeld.Aflevering 3, (47:15 min.)

Martijn van Dam, Jesse Klaver, Tofic Dibi en Jetta Klijnsma bevestigen de controle van de Tweede Kamer op het Kabinet. Balkenende, De Haan, en Buma bedriegen Broersma in 2001/2002. Jeroen Dijsselbloem stemde in 2002 al schriftelijk in met de door staatssecretaris Wouter Bos daadwerkelijk gepleegde fraude. Kamerlid Jeroen Recourt reageert in interviews 20 minuten lang over zijn eigen acceptatie van deze bijzondere fraudezaak.

Geïnterviewd worden Stef Blok, Hans Hillen, Jeanine Hennis-Plasschaert (met eigen doofpot op haar ministerie), Jetta Klijnsma, Uri Rosenthal (heeft boek gelezen), Edith Schippers, en Henk Kamp.

De niet juiste rollen van Eerste Kamervoorzitter Yvonne Timmerman-Buck, en van Ernst Hirsch Ballin (Raad van State).Aflevering 4, (44:49 min.)

Hier zijn, in deze volgorde, interviews te zien met Jet Bussemaker, Liesbeth Spies, Marlies Velthuizen van Zanten, Melanie Schultz, Ronald Plasterk, Sharon Dijksma, het expliciete bedrog van Kamerlid Henk de Haan, over dubbele functies, en informatie over Halbe Zijlstra.

Meer interviews met Jozias van Aartsen, Jack de Vries, Ineke van Gent, Carola Schouten, Linda Voortman, Khadija Arib, Alexander Pechtold, de doofpot van Nationale ombudsman Marten Oosting, Alex Brenninkmeijer, en Reinier van Zutphen met interview Brenninkmeijer, het Presidium van de Tweede Kamer met interview Khadija Arib, Ronald van Raak, en Martin Bosma. Geert Wilders blijft zwijgen.

En interviews met Emile Roemer, Albert de Vries, Ad Koppejan, Kathleen Ferrier, Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk, Hans Spekman, Tjeerd van Dekken, en Diederik Samsom.Aflevering 5, (45:08 min.)

Aflevering 5 laat meer interviews zien met opzettelijk falende Kamerleden. In volgorde zijn hier Lutz Jacobi, Vera Bergkamp, Wassila Hadchchi, Alexander Pechtold, Wouter Koolmees, Sjoerd Sjoerdsma, Carola Schouten, Carola Schouten, Arie Slob, Kees van der Staaij, Mariëtte Hamer, Myrthe Hilkens, Ahmed Marcouch, Angelien Eijsink, Dion Graus, Fleur Agema, en Helma Neppérus.

Deze aflevering laat ook zien, dat Sam Broersma bij zijn interviews in Den Haag heel vaak gecontroleerd werd.Aflevering 6, (48:20 min.)

Beelden van Broersma, die door politie en bewakers van de Tweede Kamer wordt gecontroleerd, zijn ook weer in deze aflevering te zien. Verder zijn er interviews met en is er informatie over de volgende Kamerleden. Gerard Schouw, Henk Krol, hoogleraar staatsrecht Paul Bovend'eert, Sybrand van Haersma Buma, Mona Keijzer, Mei Li Vos, Henk Nijboer, Marianne Thieme, Roland van Vliet, Johan Houwers, en Magda Berndsen.

Van de Nederlandse mainstream en lokale media zijn er interviews met, en is er informatie over, Edwin de Kort, Peter Jansen, Frénk van der Linden, Jort Kelder, John Schoorl, Barbara Schreurders, Joris Luyendijk, Ferry Mingelen, Frits Wester, Dominique van der Heyde, Max van Wezel, Jack de Vries, Monique Schoonen, Frits Wester, Jos Heymans, Pieter Klein, Cees Grimbergen, Jan Slagter, en Paul Jansen.Aflevering 7, (11:13 min.)

In de laatste aflevering van deze documentaire 'De Kroon misleid(t)' wordt kort gewezen op de zwijgende rol van Directeur generaal van de Rijksvoorlichtingsdienst Henk Brons. Chris Breedveld is de rechterhand en vertrouweling van staatshoofd Willem Alexander, en ook hij speelt een belangrijke rol in dit conflict. Er is de tweede videoboodschap met een nieuwe hulpkreet van klokkenluider Sam Broersma voor staatshoofd Willem Alexander.

Oud minister van Justitie Frits Korthals Altes zegt, dat fouten maken onder omstandigheden ook niet zonder gevolgen mag blijven. En liegende en bedriegende Minister-president Mark Rutte sluit deze documentaire af.Aflevering 8, (15:01 min.)

In deze bijgevoegde aflevering 8 wijst Sam Broersma Kamer-en Presidiumvoorzitter Khadija Arib er met woord en met beeld op, dat ook zij en haar Presidium van de Tweede Kamer der Staten Generaal deze bijzondere Koninklijke doofpot fraudeaffaire opzettelijk is gaan blijven negeren.


Bron ► https://sambroersma.nl/

Wil je reageren op deze info?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com