Vertaal deze pagina naar:

DE KAART VAN DE VLAKKE AARDE

20-12-2023

Uitleg over de kaart van de vlakke aarde.

Probeer je eerst eens te realiseren dat de aarde vlak is waarop wij wonen, uitgezonderd de bergen en dalen. En ga dan eens nadenken over een volgende stap. De horizon is per definitie horizontaal, oftewel recht, een rechte lijn, uitgezonderd de bergen en de dalen.

Onderzoeker vlakke Aarde

Een vlakke aarde onderzoeker schreef op 17-02-2023 het volgende over de vlakke aarde:

"Het valt me op dat veel mensen dit een lastig thema vinden en zelfs mensen die hier al jaren meelezen kunnen het niet aan, lijkt wel. En, zonder dat ze het doorhebben, reageren ze op exact dezelfde wijze als de schapen die in covid geloven.

Ze doen zaken op voorhand af als onzin, terwijl ze veelal niets eens weten wat het officiële verhaal is, laat staan de nieuwe informatie aandachtig te hebben bestudeerd. Maar, vanuit de onderbuik de boel ridiculiseren. Bijzonder, hé.

Ik wist uiteraard dat dit een lastig te bespreken onderwerp zou zijn, dus ik heb me de afgelopen 4 a 5 maanden zeer adequaat op de informatie gestort en zaken goed geanalyseerd om zeker te zijn of ik bepaalde zaken wel juist begrepen heb. Dit betekent dat ik eindeloos bleef terugspoelen, herhalen, uittekenen en berekenen. Pas toen ik nergens meer een speld tussen kon krijgen, ben ik begonnen met het delen van de info.

Check mijn tijdlijn, zodat je een reeks van 25 foto's en video's kunt bekijken. Als dit je nieuwsgierigheid niet wekt om er zelf in te duiken, dan weet ik het ook niet meer. Tot nu toe ben ik nog geen enkele reactie tegengekomen die ik serieus kan nemen, terwijl ik mijn uiterste best doen om alles te onderbouwen."

Tekst: Pieter Huitink - https://www.facebook.com/PieterHuitink

Uitleg over kromming van de aarde!

Mensen beweren dat boten aan de horizon verdwijnen als gevolg van de kromming van de aarde, in een video (privévideo) werd een Nikon P1000-zoom gebruikt om te zien hoe boten daadwerkelijk uit het zich verdwijnen en weer aan de horizon verschijnen met behulp van een zoomlens. Met behulp van 2 video's van 2 verschillende boten was duidelijk te zien dat de boten niet verdwijnen en verschijnen als gevolg van een fysieke curve die ze verdoezelt, maar eerder door optische en atmosferische verschijnselen.

Hieronder een opname van het bewijs dat de aarde stationair is en alle sterren om ons heen draaien.

De sterren die wij zien bewegen in een ronde cirkel om de poolster heen. De oplichters van NASA weten zelf heel goed dat de aarde plat is en dat ALLES dat zij naar buiten brengen een productie is om de leugen van een aardbol in stand te houden.

Voer zelf deze test uit wanneer je zelf nog twijfelt!

Linkse afbeelding: De camera buiten, met de gebruikelijke fish eye lens om de curve (kromming) te faken.

Rechtse afbeelding: De camera binnen, zonder fish eye lens en een rechte horizon (horizontaal).

Kijk eens goed naar de afstand van de Zon!

Na het zien van de onderstaande video ga je met zekerheid met andere ogen naar de Maan kijken.

Mijn boodschap voor jou:

Wees je bewust dat veel informatie verborgen is gehouden voor de bevolking, En dat we door het onderwijs veel leugens hebben aangenomen als zijnde de waarheid. Het valt niet mee om anders te gaan denken. Maar probeer toch eens vanuit een neutrale stand te gaan onderzoeken.

Dan zul je heel veel gaan ontdekken, succes!

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)