Vertaal deze pagina naar:

De invloed van frequenties op ons als Mens

14-12-2020

Weet en besef dat: Alles is energie, alles heeft een frequentie en een invloed op ons als Mens.

Instrumenten worden veelal gestemd tegenwoordig op 440Hz.

Dit was voordat de criminele NWO het overnam 432Hz.

432Hz is in harmonie met mens en natuur, 440Hz in dis-harmonie.

Zelfs op muzikaal gebied worden we dus in de maling genomen en gemanipuleerd.

Geschreven en gepost op Facebook op 13-12-2020 door Jozias Nagel.

Voorbeelden van 432Hz

Tip: Klik de afbeelding aan voor een grotere afbeelding.


Interessante video (uitleg)

👇👇


Vertaalde reacties (comments) van de bovenstaande video:

Het ontdekken van de A = 432 Hz-afstemming was als het opnieuw ontdekken van muziek. Als muzikant zelf, de eerste keer dat ik hiervan hoorde, geef ik toe dat ik sceptisch was, maar ik heb mijn gitaar gestemd van A = 440 hz naar A = 432 hz en het was een emotionele ervaring. In plaats van de muziek in mijn hoofd te horen, voelde ik het door mijn hart komen. Nu is mijn muziek uitsluitend in de A = 432 hz-frequentie en het kan me niet schelen wat iemand het tegendeel zegt, ik WEET dat het waar is :-)

Wanneer u zand en andere materialen op een metalen tafel of platform plaatst en vervolgens een geluidsgolf op de tafel toepast met een bepaalde frequentie zoals vermeld in de video, begint het zand een patroon te creëren dat bijna identiek is aan de menselijke neurale structuur . Dat is een fractal. Dat is precies het patroon dat sterren door de kosmos maken. Een fractal. Bijna alle materie die we kunnen zien, is gebaseerd op een fractaal patroon. Stel je het menselijke neurale netwerk voor, ... met al zijn webachtige extensies en axonen. Dit is een fractal. Dit is wat geluid creëert wanneer het op materie wordt toegepast. We zijn niet alleen. We zijn ergens door gemaakt.

Ik ben een hiphopartiest die gisteren leerde over het afstemmen van mijn muziek op 432hz voor helende eigenschappen ... Ik kwam deze video tegen en merkte op dat de skyline van de stad die in het begin wordt getoond de stad Calgary is ... en dat is waar Ik woon .... ook na het lezen van het citaat in het begin ....... dit mag geen toeval zijn ...