Vertaal deze pagina naar:

De hele vaccin industrie is slechts een verdien model, wist U dat?

12-01-2021

A L A R M


Uiteindelijk draait alles om de poen bij de multinationals en niet om mensenlevens!

Is dat schrikken? Ja, wat dacht U dan?

Dit heeft absoluut niets meer met gezondheidszorg te maken!

Slechts met Dictatuur en hoogtij Nazisme.

Complete onderdrukking van het Volk.

Is dat waar U voor kiest?

Ik niet!

Het hele systeem moet op de schop!

Op straffe van mag er onder geen beding meer zaken worden gedaan met Chinese bedrijven.

Executive Order 13959 is a U.S. Presidential Executive Order signed on November 12, 2020 by President Donald Trump. Its stated goal is "Addressing the Threat From Securities Investments That Finance Communist Chinese Military Companies".

Zie wiki DOC ► https://en.m.wikipedia.org/wiki/Executive_Order_13959

Trump maakt de weg vrij voor de bevolking vanuit de dicatuur, echter wordt hij op social media enorm gedemoniseerd en is nu geblokkeerd en/of verwijderd van vele social media kanalen.

Trump zou weer president worden, echter is er gefraudeerd, de bewijzen zijn er!

U dient slechts Uw ogen hiervoor te openen...

Wake Up!

Wanneer dit bekend wordt bij de bevolking gaat dat hele grote consequenties opleveren voor de democraten in Amerika!

Demo = demonen = de duivel = satan !!

Denk eens na beste mensen !!

Momenteel worden we door satanisten geregeerd !!

De overheid is een bedijf.

Het zijn allemaal verdien modellen voor de grote heren van de multinationals.

Er is een club extreme rijke machtigen die de lakens uitdeelt over heel de wereld.

Sta op en word daarom ZELFVOORZIENEND!

Neem de regie over uw eigen leven in eigen hand!

U bent de regisseur van uw eigen leven en dat van Uw minderjarige kinderen!

RT Dutch uit de Verenigde Staten met News Scanner


De vaccinmarkt is de afgelopen 20 jaar verzesvoudigd en is volgens AB Bernstein dankzij Nederland vandaag meer dan 35 miljard dollar waard. De wereldwijde marktomvang voor griepvaccins bedroeg $ 4,45 miljard US dollar (2019). De gemiddelde vaccinatiegraad is ongeveer 38%.

Vier grote spelers zijn goed voor ongeveer 85% van de markt: GlaxoSmithKline, Sanofi, Merck en Pfizer. Ze zijn in feite 'eigenaar' van deze markt. Als het vaccinatiegraad zou stijgen van 38% naar 100%, zou de vaccinopbrengst, verdeeld over deze 4 bedrijven, 163% stijgen tot $ 11,71 miljard US dollar.

Volgens CNBC is het nettorendement voor elke $ 1 die wordt geïnvesteerd in vaccinatie in de 94 landen met de laagste inkomens ter wereld $ 44. Dat is een rendement van 4400%. Farmaceutische bedrijven hebben zeer hoge winstmarges. En elk bedrijf probeert het betalen van belastingen te verminderen.

Volgens de Nederlandse Kamer van Koophandel hebben GlaxoSmithKline, Sanofi, Merck en Pfizer een financiële holding in Nederland geregistreerd. Nederland biedt lage fiscale prikkels aan dergelijke bedrijven. Rathenau: Verdeling jaaromzet Nederlandse universiteiten: - Overige inkomsten: 8% (€ 0,57 miljard) - Collegegeld: 9% (€ 0,72 miljard) - Contractactiviteiten (Commerciële activiteiten): 26% (€ 2,02 miljard) - Directe overheidsinkomsten (overheidssubsidies): 57% (€ 4,02 miljard).

Bedrijfsactiviteiten vormen een steeds groter deel van de universitaire inkomsten. Voorbeeld: de inkomsten van de Erasmus Universiteit Rotterdam bestonden voor 46% uit overheidssubsidies, terwijl contractactiviteiten en overige inkomsten 45% bedroegen.

Universiteiten zouden financieel instorten zonder inkomsten uit commerciële activiteiten die de belangen van bedrijven dienen. Vaker dan niet contractactiviteiten van universiteiten resulteren in de publicatie van een research paper. Met een zeker resultaat.

Veel onderzoeken, zoals deze, hebben aangetoond dat "Bedrijfsbelangen onderzoeksagenda's kunnen wegsturen van vragen die het meest relevant zijn voor de volksgezondheid".

Zonder uitzondering propageren alle Nederlandse universiteiten die zich richten op 'Viro Science' (de Erasmus Universiteit is een mondelinge), een vaccin uitdragen als enige oplossing voor deze pandemie.

Elke andere mogelijke en aanvullende oplossing, zoals: luchtbevochtigers, luchtreinigers, UVC-verlichting en alternatieve medische behandelingen, worden wreed aangevallen. Terwijl universiteiten met weinig tot geen banden met 'Viro Science', zoals een universiteit van Delft, alternatieve oplossingen bestuderen en propageren. En niet alleen een vaccin.

De Nederlandse Stichting voor Publieke Omroep (NPO), die radio- en tv-stations exploiteert, is volledig afhankelijk van de subsidies van de Nederlandse overheid. Ook veel (regionale) kranten en online verkooppunten zijn afhankelijk van overheidssubsidies. Zonder overheidsfinanciering zouden veel van deze organisaties instorten.

Samenvatting van de bovenstaande gegevens:

Een zeer winstgevend product (Influenza Vaccine), verantwoordelijk voor miljarden inkomsten voor 4 bedrijven, is achterhaald en moet worden vervangen door een ander product (Coronavirus Vaccine).

Als dit niet het geval is, zullen farmaceutische bedrijven aanzienlijke inkomsten en winsten verliezen. Als er meer van het nieuwe product wordt verkocht, bijvoorbeeld door een gedwongen vaccinatieprogramma, zouden de inkomsten en winsten voor deze 4 bedrijven omhoogschieten tot 163%.

Nederlandse virologen van Nederlandse universiteiten, die afhankelijk zijn van bedrijfsfinanciering van farmaceutische bedrijven, diskwalificeren alle 'concurrerende producten' die geen vaccin zijn. En grote winsten betekent meer belastinginkomsten voor het land waar deze bedrijven (fiscaal) geregistreerd zijn.

Welke conclusies trekt u als u deze feiten leest?

Bekijk de gegevens vanuit het perspectief van een CEO van Big Pharma (zonder moraal), die doorgaans wordt betaald op basis van de prestaties van zijn bedrijf. Als u wist dat u een verouderd product had dat verantwoordelijk was voor miljarden aan inkomsten en winsten, wat zou u dan doen?

Hoe zou u uw nieuwe product op de markt brengen?

Wie zou u gebruiken voor de marketing van dit nieuwe product?

Hoe zou u omgaan met deze concurrerende (alternatieve en / of complementaire) producten?

Wat voor soort gesprekken zou je met de overheid hebben, dat is te verdienen.

Voice-over: Sheri Magseleno

Bewerken: Dwight Sergio Samson

Video ► https://www.facebook.com/watch/?v=1092035344590892WAARSCHUWING

Wie laat zich na het lezen van al mijn waarschuwingen, blogs en dit artikel nog steeds vaccineren?

Deze onderstaande meme (afbeelding plus tekst) schreef ik zelf (Dienie) om mensen te triggeren, zodat onwetende mensen gaan nadenken over het gevaar van vaccinaties.


Een stukje bewustwording!


Zie topic op Facebook ►

https://www.facebook.com/waarheidsvinder/posts/10159060157399939

Wanneer de mensen achter het plan van de Duivel staan en zich laten vaccineren zullen ze ook de consequenties gaan aanvaarden, van wat ze zich hebben laten injecteren.

Wanneer ze alle waarschuwingen in de wind slaan is het hun eigen keuze, ik ga niet rouwen om deze groep mensen. Ik steek veel van mijn tijd en energie erin om mensen te informeren.

Echter schelden veel ongelovige Thomassen mij liever uit en volgen liever klakkeloos de verkeerde herders, dan dat ze zelf na gaan denken of onderzoek gaan doen.

Wie niet horen wil zal dan gaan voelen...

Om deze groep mensen zal ik niet gaan rouwen...

Wanneer mensen niet op de hoogte zijn of wanneer mensen zich onder dwang moeten laten vaccineren is het een ander verhaal. Dit zijn de slacht-offers van het satanische systeem.

Maar laten we hopen dat het nooit zover zal komen en er voor die tijd een Ommekeer komt.


Astrid Rutter-Hotterbeekx schreef:

Heb zelf ook geen vertrouwen in de satanische wereldheersers dus laat ik me ook niet vaccineren. Het is ook niet te doen om met mensen te discussiëren die wel deze satanische wereldheersers vertrouwen of leven in te extreme dualiteit.

Uitschelden voor schaap of niet goed bewustzijn heeft ook geen zin en schep juist extra verzet bij deze. Vele mensen geloven in de politiek en houden dat vast als strohalm en willen het niet aangaan dat alles van hogere hand wordt gestuurd.

Het is mijn leven mijn lichaam en ik beslis over mijn tempel wat er in komt of wat er niet in komt.Ronald Baars schreef:

Alles loopt precies volgens hun contract dus degene die de vaccinatie nemen zijn nog te ver van de waarheid (ascencie) verwijderd en zullen waarschijnlijk ook niet meegaan naar 5d en hebben grote kans dat zij komen te overlijden waarna zij op een andere 3d aarde incarneren om het incarnatie proces verder te doorlopen totdat ook zij uiteindelijk in een ander leven kunnen ascenderen.

Een andere planeet in een ander universum heeft zich al opgeofferd als 3d planeet om de zielen die komen te overlijden daar te laten incarneren voor hun verdere proces. Ik snap het ook wel dat je de triggers plaatst.

Alleen toen ik dat las voelde er echt lage frequentie vanaf komen en dat is niet goed voor het collectief naar mijn mening dus vandaar dat ik de reactie plaatste.

Maar ieder heeft zijn/haar vrije wil.


Dienie Kars schreef:

Uiteindelijk heeft zeker ieder z'n eigen wil, op basis van wat hij nu weet. Ik weet echter zeker dat nu heel veel mensen door onze wederzijdse berichten (verder) gaan ontwaken.

En dat was nu precies mijn doel. Er is supermooie info gedeeld!

Love the Universum, that's magic.

Thanks voor All, dank voor je energie en tijd.


Dimf M Brink schreef:

Waarom, ROUWEN?

Denk je echt dat de geen die boven aankomen dat jij wilt dat je rouwd? Rouwen is een heel groot woord vind ik en de gene die boven aankomen willen normaal gesproken niet eens dat jij rouwig om hen bent. Wil jij dat jouw naaste als je er niet meer bent dat ze om jouw rouwen? Nee neem ik aan en ik rouw zeker niet om mensen die bewust voor deze dood hebben gekozen en niet zuinig zijn geweest op hun lichaam. Ik leef wel mee met de nabestaande en ben goed voor hen. Ik zie dit als een soort zelfmoord die ze hebben flikt terwijl ze het goed hadden op deze wereld en ze de keus hadden zich te informeren na tig waarschuwingen van hun naasten en ik leg me dus ook bij neer bij de keuze die ze gemaakt hebben. Maar mensen die zelfmoord hebben gepleegd ivm hun kut leven daar heb ik meer moeite mee. Dan denk ik jeetje was er niemand in jouw omgeving waar je terecht kon. Ook daar blijf ik niet te lang bij stil staan want we moeten alle verder met ons leven en we moeten er weer zijn voor ons naaste en die hebben niks aan je als je hele dagen rouwd waar niemand iets aan heeft. Het leven gaat verder en van het leven moet je profiteren en daar past rouwen voor mij niet in. Daar is het leven te mooi voor.


Laurie de Bruijn schreef:

Roland Baars mooi gesproken. Mooi en in waarheid, openheid en eerlijkheid. We leren allemaal elke dag, ieder op zijn/ haar eigen niveau. We zien en voelen nog vaak zoals we in de oude matrix hebben aangeleerd. Er ontwaken er vele maar dat wil niet zeggen dat je dan ineens 5D mens bent.

Wel kunnen we dan onze focus leggen op eigen ontwikkeling en uit t oordeel gaan. Da's soms heel lastig nog. We willen zo graag vanuit ons Ik bewustzijn nog eea regelen voor de slapende. Vanuit ego.

Dat moeten we juist loslaten en bewust zijn van welke tijdlijn jezelf aan wilt trekken. Welke energie. Dat en ontwikkelen naar éénheids bewustzijn is een proces maar ook daarin zijn toch meer en meer mensen aan t wakker worden en mee bezig.

Kost tijd, geduld en empathie juist voor de mensen die nog vast zitten in de angst en manipulatie zonder t te weten. En inderdaad is het afhankelijk van hun zielscontract of ze wel of niet wakker worden.

Wij krijgen ze niet wakker als t niet zo moet zijn. Wel kunnen we t goede voorbeeld geven en de 5d tijdlijn aantrekken.

Dan verhogen we meer en meer de energie.

De shift is gaande en alles staat vast maar we kunnen zelf onze verantwoording hierin pakken.


Dienie Kars schreef:

Laurie de Bruijn hartelijk dank voor het delen van je mooie inzichten.


Laurie de Bruin schreef:

ik begrijp je gevoel maar je zal ook dat moeten loslaten. Zaadjes planten ok maar heb ook erg in je eigen proces van bewustwordin.


Roland Baars schreef:

Ga je eens verdiepen in kennis hoe het leven b.v. in Telos is, daar krijg je een volledig beeld van hoe echt 5d leven is en hoe je met elkaar omgaat. Daar kun je nog veel van leren.


Dienie Kars schreef:

We zitten nu in een overgang met nog veel eigenwijze mensen die het beter denken te weten. Veel mensen geloven nog steeds heilig in wat ze op de TV en op de radio als nieuws voorgeschoteld krijgen.


Roland Baars schreef:

Klopt daar heb je zeker gelijk in maar het proces loopt precies op het juiste tempo voor ieder persoonlijk en er zijn gewoon veel mensen die niet bewust worden van alles en niet meegaan naar de nieuwe aarde in 5d.

Dat is nu eenmaal hun zielencontract en zij zullen nog afvallen helaas.

Spiritueel gezien is ALLES goed en is iedereen precies daar waar hij/zij hoort te zijn. Probeer het te bekijken vanuit een universeel groot geheel waar er vele verschillende traptreden zijn en niet iedereen is klaar voor de grote sprong.

Ik frustreert mezelf ook weleens aan mensen hier bij mij in de buurt maar merk dan dat mijn eigen energie dan ook wat zakt dus laat ik alles voor wat het is en degene die wel open staan daar praat ik mee om van elkaar weer wat te leren.

Ik zie het nu niet meer als eigenwijs maar als keuze vanuit de ziel. Voor hun gaat hun volledige beeld van het leven compleet op zijn kop en dat kan een zware shock opleveren waar ze zichzelf dan onbewust voor beschermen. Het is wat het is.

Straks zodra alles via de main stream media naar buiten komt komt er nog genoeg werk voor ons aan om degene die dan (wakker) worden stapje voor stapje te informeren.


Birrie Candy schreef:

Alles gaat zoals t moet inderdaad niet iedereen kan wakker worden.. daar al eens aan gedacht.. achterblijvers gaan er niet zijn .. we are family.. No one is left behind.. de lichtwerkers van nu gaan zij die niet wakker zijn helpen en begeleiden..


Dimf M Brink schreef aan Roland Baars:

Je hebt over hen informeren. Vele die nog achter de media huppelen hebben deze info al. Maar die schuiven ze weg als onzin. Hun klap is denk ik nog veel harder dan je denkt doordat ze hun naasten voor gek hebben versleten en voor alles en nog wat hebben uitgemaakt en vele hebben zelfs hun naasten de deur gewezen.

Die hebben dan een paar dingen te doen als ze bewust worden. Acepteren en verwerken dat ze zijn voor gelogen en bekenen aan hun naasten dat ze het mis hebben gehad en hun excuus er voor aanbieden (dit laatste stap is voor vele heel moeilijk) dus ze zullen het goed moeten maken met de gene die ze voor alles en nog wat hebben uit gemaakt en de deur soms hebben uitgetrapt.

Maar de meesten hebben al alle info die ze jaren aan 1 stuk hebben wegegwuifd. Het is dan aan hun om er iets mee te doen. Ik denk dat het meer onze taak word hen op te vangen op geestelijk gebied met het verwerken dat ze bedrogen zijn heel hun leven door de linkse onderwijzers en de media en overheid.

Heel hun leven (bubbel) zakt als ene kaarten huis in en moet weer opgebouwd worden met hun naasten die ze belachelijk maakten. Dit gaat gruwelijk pijnlijk worden voor hen en dan horen wij er te zijn.

Daarom moet je je energie ook niet aan rouwen besteden aan de gene die bewust voor deze prik hebben gekoezen. Daar heb je straks ook geen tijd voor. Besteed deze energie aan hun naaste. Kan moelijk zijn om niet te rouwen, maar ook dat is een leer proces. Veel kans zal ik ooit ook eens gaan rouwen in mijn leven, maar ik zal het alles op alles zetten dit zo snel mogelijk uit mijn leven te weren deze rot gevoelens die niet thuis horen in mijn leven en zal alles op alles zetten deze weg te bannen.

Deze mensen die straks wakker gaan worden hebben straks ook een soort rouw proces en een soort gevoel dat ze verkracht zijn door de elite. Wees sterk dan voor hen en vang ze op en geef het kaarsje aan hen en wijs ze erop op het mooie wat er nog gaat komen.

De basis inkomen bv en het projekt venus. In SA bv is men bezig een heel mooi project te maken die is zo groot als heel de provincie Utrecht. Met de mooiste technieken die je maar kan bedenken. Deze zullen neem ik aan overal uit de grond getrapt worden in heel de wereld.

Maar voor het zover is zal deze wereld eerst hard aangepakt worden.

Ook daar mag je ze dan voor waarschuwen.

We zijn er nog niet helaas,,,.


Roland Baars schreef aan Dimf M Brink terug:

Lees maar eens de boeken met kennis uit Telos dan ga je het grotere plaatje beter begrijpen. Velen kunnen de waarheid gewoon nog niet met en hun brein en schuiven het dan begrijpelijk van hun weg.

Het is te heftig ook al wordt het met veel bewijs getoond. Voor de bewusten onder ons is het de taak om dan GEDULD te blijven hebben en hen te blijven steunen.

Dat is voor ons ook een test en ervaring waar wij doorheen moeten.

Ook daar hebben wij een keus in.

Ook binnen de bewusten onder ons zijn er vele lagen van wakker zijn.

Niemand heeft iets mis en niemand hoeft ieder goed te maken. Het verlangen van iemand dat een ander iets met je heeft goed te maken komt vanuit je hoofd (ego) en is een emotie van een laag frequente 3d matrix.

In 5d is er ALLEEN maar bergop en mededogen, hoever iemand ook nog vast zit in de lagere frequentie dat moet totaal geen issue zijn voor iemand die goed snap wat 5d precies inhoud.

Verder laat ik er hierbij want anders wordt het een discussie en dat is niet 5d.


Ans Bagerman schreef:

Groten deels deel ik je inzicht ...dank je wel Ronald.


Roland Baars schreef aan Ans Bagerman terug:

We zijn allemaal verschillend en hebben ook allemaal verschillende inzichten en daarom is het ook heel goed om dat met elkaar te delen. Zo help je elkaar.

Een telefonisch gesprek van Wim Visscher met het RIVM met onthutsende info!

LOCKDOWN

Sharon Nigel Kyomi Djamillo schreef:

Gaat nog wel erger worden...

Dit had RTL nieuws geplaatst en iets later weer weggehaald...

Voorbode?

SLOTWOORD


LAAT JIJ JE VACCINEREN?

Ik niet, wat doe jij? Wat ben jij van plan?

Wanneer jij achter het plan staat van de Satan (de huidige satanische machthebbers) en jij je laat vaccineren (injecteren) zul je ook de consequenties moeten gaan aanvaarden van met wat jij je hebt laten injecteren.

Of laat jij je straks toch vaccineren omdat je graag gebruik wilt blijven maken van het openbaar vervoer? Of straks feestjes wilt gaan bezoeken? Of jij je job wilt behouden?

Wanneer je alle waarschuwingen in de wind slaat is het jouw eigen keuze!

Besef dat goed...

Weet dat Hugo de Jonge zijn kinderen niet heeft laten vaccineren. Hij krijgt veel geld (en/of wordt gechanteerd) om deze vaccinatie agenda uit te voeren. Het vaccinatieprogramma zijn NAZI praktijken.

Onderzoek eens wie de broer is van Hugo de Jonge. Onderzoek eens wie z'n voorouders waren. Zo ook die van Mark Rutte en Jort Kelder. Hopelijk gaan er dan wat lampjes branden.

En weet en besef ook dat jij, (wanneer jij je laat vaccineren), de satanische praktijken van de 13 satanische bloedlijnen hierdoor mede langer in stand zult houden.

Het vaccinatieprogramma dient verschillende doelen, enerzijds is het een verdienmodel en anderzijds is het een middel om de bevolking te depopuleren en voorts alle vrijheden af te nemen.

De onderdrukking, depopulatie en controle van de bevolking zal stapje-voor-stapje worden opgeschroefd. Totdat ze voldoende mensen hebben vermoord of hebben laten verdwijnen.

Ze willen de bevolking terugschroeven naar max. 500 miljoen inwoners, dit is te lezen op de granieten stenen, de "Georgia Guidstones" in Georgia.

Ik steek veel van mijn tijd en energie erin om mensen te informeren.

Echter schelden veel ongelovige Thomassen mij liever uit en volgen ze liever klakkeloos de verkeerde herders (satanisten), dan dat ze zelf nadenken of überhaupt onderzoek gaan doen.Wie niet horen wil zal dan gaan voelen...Niet piepen dan...Om deze groep mensen zal ik dan niet gaan rouwen...

Waarom niet?Omdat ik dan veel te veel Zielepijn zal hebben...

Ik laat dat dan los...

Heb gelezen dat 100 proefpersonen een grote som geld hebben gekregen en de vaccinatie hebben gehad en zij binnen 7 dagen allemaal dood waren. Ik heb reeds meerdere berichten voorbij zien komen dat er mensen stierven nadat ze de vaccinatie hadden genomen. Of dit waar is mag jij zelf onderzoeken.

Als het waar is mogen deze mensen nog een keer opnieuw reïncarneren in een 3D wereld, waarbij ze nieuwe levenslessen zullen kijgen en waarbij ze nieuwe keuzes kunnen maken.

Wanneer mensen niet op de hoogte zijn of wanneer mensen zich onder dwang moeten laten vaccineren is het een heel ander verhaal. Dit zijn dan de slacht-offers van het huidige satanische systeem.

Ik heb begrepen dat deze slacht-offers dit dan bij hun reïncarnatie hebben afgesproken (blauwdruk), voordat ze geboren werden. Niet iedereen zal nu meegaan naar de Nieuwe 5D Wereld.

Diegenen die opnieuw zullen reïncarneren komen misschien wel straks direct terecht in 5D wereld en sommigen mogen misschien nog een extra leven ervaren in een 3D wereld. We will see.

Maar laten we hopen dat het nooit zover zal komen en er voor die tijd een Ommekeer komt door NESARA / GESARA of dat de bevolking zelf een einde maakt aan de onderdrukking van de 13 satanische bloedlijnen.

Robin de Ruiter schreef daar een boek over met als titel "De 13 satanische bloedlijnen".

Ga maar eens googelen en ga het boek eens lezen.

John Baselmans schreef ook een interessant boek met de titel "Dimensies", hierin kun je ook veel info lezen over hoe het satanisme op onze Aarde is ontstaan.

Wellicht begrijp je nu een beetje beter wat er gaande is...

Informeer jezelf en denk na...

Ga onderzoek doen...

Lees Openbaring 13 eens van de Bijbel...En Romeinen 13...

Of niet, dat mag natuurlijk ook...

Je kan ook meegaan met de flow...

Jij kan en mag eigen keuzes maken...

Namasté

Groetjes DienieWilt U reageren op deze blog?

Steun mijn Missie op Aarde, wanneer U de belangrijkheid of de waarde hiervan inziet.

Tip: Of deel in ieder geval mijn Blogs.

En/of laat mijn Blogs in het bijzijn van Uw bekenden lezen.

Zodat de bevolking massaal gaat ontwaken!

God bless you All ❤️