Vertaal deze pagina naar:

De Geschenken van deze periode!

20-12-2020

Ze denken te winnen maar ze zijn aan het verliezen.

Omdat ze ons door ons op te sluiten, ons helpen om onze schaduw onder ogen te zien, onze eigen demonen recht in de ogen te kijken, ze te genezen en te transmuteren.

Omdat ze door ons van elkaar af te zonderen ons aanmoedigen om samen te komen, onze band te versterken en opnieuw verbinding te maken van hart tot hart.

Omdat ze door schaamteloos tegen ons te liegen, ons ertoe leiden de waarheid elders en voor onszelf te zoeken, om zo uit de illusie te komen.

Omdat ze door ons proberen bang te maken, ons ertoe brengen om los te laten en om gecentreerd, zelfverzekerd en verbonden te blijven met onze ziel.

Omdat ze door onze fysieke voertuigen te willen beheersen, ons in staat stellen ons subtiele lichaam en ons geweten uit te breiden, dus onze kracht.

Omdat ze door ons ziek te willen maken, ons eindelijk meer vrije tijd, rust en kans op wedergeboorte geven.

Omdat ze - door te proberen ons te laten verdwijnen in de duisternis, ons laten ons groeien en ons innerlijke licht cultiveren.

Het tij is aan het keren, de tafels worden gedraaid:Omdat door ons af te sluiten van Moeder Natuur, we haar toestaan ​​zichzelf te reinigen en te genezen, en wij, voor haar kunnen mediteren als nooit tevoren.

Omdat ze door ons te manipuleren tot slaafsheid, ons helpen onze soevereiniteit en vrijheid terug te nemen.

Omdat deze lockdown een prachtige allegorie is van onze lockdown in de 3D-matrix, en ons zo nog meer aanzet om in 5 D te klimmen.

Omdat door te proberen ons in slaap te brengen en te onderwerpen, ze de hele mensheid wakker schudden.Omdat ze door onze ouderen en kinderen aan te vallen ons doen brullen als leeuwen.

Omdat ze - door ons te willen verzwakken, de Strijder van het Licht die diep in ons slaapt wakker maken en versterken.

Éloïse Al'Cyona, Franse activiste

Gepubliceerd door Julie de Kinderen
Gepubliceerd door Julie de Kinderen

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com