Vertaal deze pagina naar:

De Deep State, cabal of illuminati, wat is dat eigenlijk?

02-02-2021

DEEL DEZE PAGINA ZOVEEL MOGELIJK SVP, zodat iedereen zich het onderstaande gaat realiseren.


DE SLECHTE FILM VAN:

THE DEEPSTATE ILLUMINATION

 -----------------


Hoi hoi allemaal,

Gerardus schreef vervolgens:

Hier even mijn gedachte die ik met jullie wil delen!

Zodat iedereen het "grote geheel, het grote plaatje" gaat inzien.

En gelukkig voor velen al zichtbaar:


"We zitten in een echte film"


Een echte gangster film!


Want meer is het feitelijk niet.Alles wat wij weten, hoe het vroeger ging op straat met chantage, afpersing, onderdrukking. Het betalen van zogenaamd beschermgeld. De verhalen die er werden rond gezaaid om maar respect te hebben voor de georganiseerde misdaad.

In deze gangster film bevinden wij ons nu.

Wij (het volk) zijn diegenen die allemaal een bijrol spelen in deze gangsterfilm, maar dan in een slacht-offer rol. Waarvan de één een grotere bijrol speelt als de ander.

De mafiastaat bestaande uit gangsters die hun eigen wetten maakte. Zich nooit aan afspraken hielden. Iedere invloedrijke persoon werd omgekocht of afgeperst enz.

Ze hebben zich zo ver verspreid dat ze de overheden, rechtssystemen, uitvoerende wetsdienaars, scholen, educatieve organisaties, media enzovoorts allemaal in hun pocket hebben.

Ze werken samen met het satanisch kwaad dat naar alle waarschijnlijkheid buitenaards is!

Kennelijk moet er op een of andere manier met elkaar afgerekend worden om elkaar te kunnen onderhouden. De technologieën, zoals het digitale systeem, heeft hen nog meer oppermachtig gemaakt.

Alles wat wij zien aan nieuws, promoties, projecten, ten aanzien van regelingen, financiële mogelijkheden etc. Denkende aan de crypto en stockmarket. Pensioenen, fondsen en verzekeringen. Is allemaal vooropgezet en continue gemanipuleerd, opdat wij dit ten alle tijde zullen gebruiken.

Door de listigheid van onwaarschijnlijke waarheden als bedrog, beloftes, leugens, nep strafzaken, straf en beloningssystemen zijn velen erin getrapt en het nog steeds door.

We zijn nu beland op een hoogtepunt waarop alles aan resterende inkomsten wordt geïncasseerd.

Dit beeld wordt geschept met allerlei leugens om zich te verantwoorden dat de crisis eenmaal een feit zal zijn. Met opeenvolgend wederom een nieuw zogenaamd stimulus pakket om weer van voor af aan een nieuw tijdperk te beginnen. Waarin de gangsters zich aan ons kunnen verrijken.

Waarop een zogezegde een "GREAT RESET" zal plaatsvinden.

Echter doordat ze nooit hadden gedacht dat wij hier achter zouden komen. Dit omdat we altijd dom werden gehouden door het continueren van allerlei biotech wapens te gebruiken. Het verspreiden van gemanipuleerde literatuur. Het ons afhankelijk te laten maken van medicijnen door ziektes te verspreiden. Door de lucht in onze voeding via ziekenhuizen verzorging enzovoorts...

Is het ons toch gelukt om door deze barrière te komen...

Dit wel met heel veel leed achter ons latende...

Zullen we alles kunnen onthullen..

Dit mede door onze voornaamste steun: "Wijzelf, de patriotten en de alliantie".

Het komt juist ook door de steeds meer en meer verbondenheid naar elkaar ❤️

Weliswaar digitaal voornamelijk maar dat mag de pret niet drukken. Integendeel, we verbinden elkaar meer op een hogere bewustzijn dan op elkaars uiterlijk of andere omgevingsvariabelen.

De grootste mop is dat door hetgeen wat ze zelf hebben ingezet als de heilige graal (digitale netwerk) om zich sneller en makkelijker te kunnen verrijken aan ons. Hebben wij het digitale tijdperk naar onze eigen hand weten te zetten, ondanks de vele restricties aan censuur!

Gelukkig hebben we ook een team dat zich de alliantie noemt. Bestaande uit het team: Donald Trump en de Galactische lichtfederatie, het leger, Q Intel, en tot slot wijzelf als zijnde de "Licht verspreiders" 🌈

Er dan nu toch in geslaagd zijn, om na zoveel jaar, we eindelijk zover zijn gekomen om deze gangsterbaas met zijn satanische vriendjes, op te rollen en ze een finale, doodsteek te geven.

In wezen een "Een koekje van eigen deeg" haha...

We gebruiken de agenda en middelen van deze vijandschap en we weten inmiddels hoe ze denken. We zijn in het hol van de leeuw geweest. En nu is echt helemaal met ze gebeurd!

Het goed en kwaad naderen elkaars wegen!

Het kruisen geeft nog altijd veel twijfel, maar we worden sterker en sterker en met nog maar een paar stappen te gaan zullen we ze overmeesteren om ze volledig van de kaart te vegen!

De laatste stuiptrekkingen die ze in alle macht proberen uit te voeren (koste wat het kost), is de vaccinaties door onze strot heen te duwen!

Wat ze niet gaat lukken natuurlijk.

Proberen ze dit uiteraard wel.

Opdat ze toch nog een vinger op ons kunnen leggen en zo de controle over ons kunnen blijven behouden.


MAAR HET IS NU DAN TOCH ECHT VOORBIJ !!

HET LAATSTE UUR HEEFT VOOR DE DUIVEL EN ZIJN MARIONETTEN GESLAGEN !!


HET KANTELPUNT IS BEREIKT !!Groetjes Gerardus

WWG1WGA

-----------------------

Verzonden door Gerardus als Facebook chatbericht op 01-02-2021 om 21:19 uur

Ik (Dienie) kreeg het volgende verzoek:

Wil je deze plaatsen Dienie? Graag, bij deze Gerardus!

Opdat de bevolking snel gaat ontwaken 🙏

--------------------

De verbinding die is ontstaan door Facebook is de valkuil geworden van de Deep State (de Duivel). Het plan van de Duivel is mislukt.

We dienen nu slechts nog massaal onze ogen te openen.

En de slechte film te beëindigen.

Dan is het klaar!

--------------------

Tip: Abonneer je op het onderstaande kanaal.

The TRUTH and nothing else than The TRUTH.

https://t.me/timeline_awaking_kanaal_2021

--------------------


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com