Vertaal deze pagina naar:

De beurzen storten nu in, de dollar wordt uitgeschakeld!

27-01-2021

Er is nu heel veel gaande, de Ommekeer is nabij !!

De Ommekeer dat we zelf keuzes kunnen gaan maken hoe we willen leven. Houd jij je vast aan het oude satanische en leugenachtige systeem? Of kies jij voor Vrijheid en de enige echte Waarheid? Ik (Dienie) kies voor het laatste, ik heb alles al losgelaten...

Tip: Zorg goed voor jezelf en je directe naasten. De tijd die nu komen gaat wordt een tijd van overleven op allerlei gebied. Ik ben er klaar voor in mijn hoofd, jij ook? Gebruik je positieve Gedachtekracht en houd je energiefrequentie hoog.

Doe leuke dingen en wees creatief in alles wat je denkt en doet.

Probeer zoveel mogelijk zelfvoorzienend te worden, vertrouw niet op de (r)overheid.


Tip: Blijf het nieuws volgen op deze website en andere kanalen en nieuwssites zoals

www.revolutionaironline.com en https://inteldinarchronicles.blogspot.com/

Ik informeer jullie dagelijks naar eer en geweten!

Dienie Kars (Waarheidsvinder en Blogger)


Tip: Lees dagelijks de berichtgevingen op de website Intel Dinar Chronicles Blogspot Dot Com.

Intel update van woensdag 27-01-2021*Deel deze update aub maximaal *

Tip: Lees deze update in het bijzijn van je famile en bekenden, zodat iedereen gaat ontwaken !!


Bron ► https://inteldinarchronicles.blogspot.com/

(Excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten vanwege het vertalen vanuit het Engels)


INTEL

Communisme door middel van totale controle

Onze incompetente voorouders lieten de teugels van de mensheid in handen van onze grootste vijanden, d.w.z. bankiers die vrijmetselaars, Illuminati, jezuïeten zijn, allemaal Luciferiaanse satanisten.

De meeste van onze politieke en culturele leiders zijn bewust of onbewust marionetten voor de Rothschilds, wat hen tot verraders maakt. Het doel van de Rothschild was om hun monopolie op valuta- en kredietcreatie uit te breiden tot een wereldwijd monopolie op alles: macht. Rijkdom. Cultuur. Gedachte. Gedrag, met andere woorden totale controle, wat een dekmantel is voor de vrijmetselaars-joodse centrale bankiers die alle financiële 'schulden' bezitten.

Alles dat de macht van de "staat" vergroot, is communistisch. De regering van de Nieuwe Wereldorde zal dit naar een hoger niveau tillen, dat in wezen het communisme is: bezit niets en wees gelukkig! De grote reset die vandaag wordt gepromoot, betekent geen privébezit meer!

"Het doel van de vrijmetselarij is de overwinning van het communisme."

Het populaire beeld van het communisme als verdediger van de armen is onzin. Het communisme werd gefinancierd door de Rothschilds om de bevolking te chanteren en te plunderen.

Ondertussen is het Westen volledig omvergeworpen door een satanistische pedofielencultus, opgezet door het Rothschild-bankenkartel.

Onze hele politieke en culturele samenleving is tot op het bot verrot met deze sat * anisten, onder anderen bekend als Angela Merkel, zoon / dochter van Adolf Hitler, Justin Trudeau, de zoon van Fidel Castro, Macron a Rothschild f * ggot, Boris Johnson, enz. Ze zijn allemaal vrijmetselaars. Ze werden, net als vele anderen, uitgekozen door de Rothschild-clan.

Tegenwoordig weerspiegelt de medische maffia de staat van beleg nauw met het communisme, zoals beschreven in George Orwells boek 1984, gepubliceerd in 1948. Mensen zijn aan huis gebonden. Ze kunnen niet reizen of samenkomen om hun dilemma te bespreken. Massa-surveillance om sociale distantiëring af te dwingen. Drones zorgen ervoor dat niemand zelfs maar buiten in Frankrijk een wandeling maakt, en dat ze overal hun papieren moeten laten zien.

[Corona] -virusbedreiging is een hoax

Voedsel wordt schaars. Lege planken. Line-ups bij supermarkten. Ze verraden elkaar als ze geen masker dragen of hoesten horen. Ze worden weggevoerd en opgesloten. Ze verliezen hun broodwinning en zijn voor een uitreiking afhankelijk van de overheid. Veroordeelden worden vrijgelaten. Grenzen zijn verzegeld, behalve voor migranten.

De creatie van ons geld is in handen van criminelen die ons willen vernietigen. Ze creëren ons "geld" uit het niets als een schuld aan zichzelf om illegaal geld te verdienen. We zouden dit zelf kunnen doen zonder schulden en rente.

Ze zijn van plan dit monopolie over ons geld respectievelijk krediet uit te breiden tot controle over onze ziel. Deze kanker is de bron van alle problemen op planeet Aarde. Totale controle betekent dat mensen niet eens naar de bioscoop of sportevenementen kunnen gaan. Ze kunnen niet zwemmen, tennissen of hockeyen, aangezien zelfs recreatiecentra gesloten zijn.

De enige uitweg is om wereldwijd bekend te maken dat de dreiging van het coronavirus een hoax is. Mensen zouden massaal alle manieren moeten onderzoeken om weerstand te bieden aan de aantasting van onze vrijheid, waarden, bestaansmiddelen en manier van leven. Een manier is om je te verenigen met medeburgers in een geest van vriendschap en wederzijds begrip.

Ondertussen zijn met onze hulp veel lokale groepen met succes opgericht.

Als voorbeeld; In Italië besloten 50.000 restauranthouders hun restaurants op precies hetzelfde tijdstip te openen. Geen maskers. Of andere onzin. De regering gaf het binnen 24 uur op - en hief officieel alle beperkingen op.

Hoe, de rijken werden rijker

Tot nu toe was de Centrale Bank Wall Street aan het stoppen. Dit veroorzaakte een enorme verschuiving in rijkdom van gemiddelde mensen, met weinig financiële activa, naar de "rijken", die de meeste van hen bezitten.

Maar onthoud, het is nep-rijkdom. De aandelenmarkt kan in een oogwenk gemakkelijk gehalveerd worden; ongeveer $ 17,5 biljoen aan "rijkdom" zou verdwijnen. Een paar short sellers die op lagere prijzen wedden, zouden veel geld opleveren. Maar het grootste deel van de 17,5 biljoen dollar zou gewoon verdwijnen en verdwenen zijn. Omdat het nooit echt was, gaf het nooit een eerlijke weergave van wat bedrijven echt waard zijn.

De vier grootste aandelen, bijvoorbeeld Apple, Amazon, Google en Microsoft, zijn nu meer waard dan het bbp van elk land ter wereld, behalve de VS. en China. Apple is meer waard dan de volledige Russell 2000-index, terwijl de meeste aandelen dit jaar nog steeds gedaald zijn.

De centrale banken worden gedwongen om voor Main Street te doen wat ze al die tijd voor Wall Street hebben gedaan. Dat wil zeggen, ze kunnen zich geen substantiële recessie veroorloven, zeker niet een die ze zelf hebben veroorzaakt. Ze zullen het moeten repareren. En waar moeten ze mee werken? Precies hetzelfde als waarmee ze Wall Street, de drukpers, ophieven. Dat levert echter hetzelfde resultaat op: een vervalst 'herstel'.

Het "herstel" van de Main Street vindt niet plaats. Geen V. Geen U. Het is meer een L. De tekorten van de naties zijn in juli met bijna 20% toegenomen, meldde Barron. En "Regeringen hebben aangetoond dat veel ontslagen in verband met de pandemie permanent worden."

Snel herstel is niet haalbaar, aangezien hun enige remedie "nepgeldstimulans" is.

Dit gratis geld zal de schijn wekken van een "herstel". Maar een echt herstel zal niet plaatsvinden.

De dingen gaan niet terug naar "normaal". Niet binnenkort. Omdat een economie bestaat uit miljoenen delicate verbanden, gewoonten, voorkeuren en prijsgevoelige beslissingen. Als de weg naar het werk bijvoorbeeld op afstand van huis is. Het kopen van lunches stopt, het stopt met het kopen van de ingrediënten tot aan de producenten van deze ingrediënten.

Alles is een uitgemaakte zaak om onze manier van leven te vernietigen

Als men dacht dat iedereen gewoon kon verdergaan waar ze waren gebleven, zal het niet werken. Verkoop, lonen en winsten gaan voor altijd verloren. Ondertussen zijn attitudes en illusies veranderd, een herstelde economie zal niet langer hetzelfde zijn.

Politici en media zullen geen greintje geloofwaardigheid hebben als dit voorbij is. Mensen zijn veerkrachtig en kunnen hiervan herstellen. Maar eerst moeten we onze hachelijke situatie begrijpen. De bevolking staat onder een satanische occulte aanval van mensen die ons leven willen vernietigen.

Veel intelligente mensen zijn er bijvoorbeeld van overtuigd dat nieuwe technologie ons leven rijker en beter zal maken. De technofielen gaan maar door over hoe deze of gene doorbraak "ons leven zal veranderen". Het is meer dan 25 jaar geleden dat de grote doorbraak in technologie op internet plaatsvond. De 'dotcom-revolutie' moest ons natuurlijk allemaal rijker en gelukkiger maken.

Waarschijnlijk heeft de meerderheid echter hun leven kunnen verbeteren dankzij de wonderen van Facebook, Twitter, enz. Of het wereldwijde web zelf, maar er zijn er niet veel die rijker zijn geworden, alleen de zeer weinige die tot de insiders behoren.

Tesla-oprichter Elon Musk werd onlangs een tijdje de rijkste man ter wereld. Zijn aandelen in Tesla werden geschat op ongeveer $ 200 miljard, zijn bedrijf is ongeveer evenveel waard als het bbp van Turkije.

De parallel tussen Tesla en Bitcoin

En wat doet Tesla? Het produceert elektrische auto's. Maar auto's op batterijen zijn niet nieuw. De eerste werd in 1881 door Gustave Trouvé door de straten van Parijs gereden. Nu, 140 jaar later, is iedereen er zeker van dat auto's en vrachtwagens die worden aangedreven door interne verbrandingsmotoren binnenkort zullen worden aangedreven door elektriciteit. Ze hebben het allemaal mis.

Dan zijn er ook mensen die volhouden dat bitcoin een superieure vorm van geld is. Het zal binnenkort de andere vormen, inclusief goud zelf, overbodig maken, zoals de door een verbrandingsmotor aangedreven auto. Weer verkeerd.

Zoals een masker dat kinderen op een afstand van 1,5 meter draagt ​​en het vaccin neemt zodra het beschikbaar is. Helaas zijn het alleen de wakkere mensen die hier ook aan twijfelen.

En wie weet niet dat meer "stimulansen" de economie een vliegende start zullen geven? "We zouden moeten investeren in tekortuitgaven om economische groei te genereren", zegt Joe Biden.

Geld lenen kan u helpen om een ​​winstgevend nieuw bedrijf op te zetten.

Maar hoe groot is de kans dat uitreikingen van de overheid, zorgvuldig gekleed door lobbyisten en vermomd als kapitaalinvestering, een positief rendement opleveren? En wat staat de aandelenmarkt te wachten? Elke dertiger die voorspellers is, is er absoluut van overtuigd dat de Dow op weg is naar 50.000, dankzij technologische doorbraken en de steun van de centrale bank.

Ze hebben aandelen vandaag geprijsd alsof de toekomst een uitgemaakte zaak is; Alsof Tesla al zijn auto's met winst heeft verkocht aan iedereen op aarde met een rijbewijs. En nu, in de laatste stap naar een glorieuze toekomst, de eigenaren van de belangrijkste communicatiekanalen; Facebook, Twitter, et al. - hebben besloten de president van de Verenigde Staten uit te sluiten.

Gewoon om lezers eraan te herinneren dat mensen soms niet willen luisteren. Maar heb vertrouwen, ondanks al zijn duidelijke fouten en tekortkomingen spreekt Donald Trump niettemin de WAARHEID voor een aanzienlijk deel van de bevolking.

Zal het zwijgen van Trump door een paar miljardairs in Silicon Valley echt leiden tot vrede, harmonie en welvaart? En welke andere "slechte" ideeën moeten worden gecensureerd?

Onthoud; alle rijken vervallen, vroeg of laat en verdwijnen. Soms hebben mensen de ouderwetse samenzweerders nodig om hen eraan te herinneren wat de waarheid werkelijk is.

Bron: Final Wakeup Call
______________________________________________________

Als je contact wilt opnemen met de auteur van een door een lezer ingezonden gastpost, kun je hem een e-mail sturen op UniversalOm432Hz@gmail.com , zij zullen je verzoek doorsturen naar de auteur van dit bericht.
______________________________________________________

Alle artikelen, video's en afbeeldingen die op Dinar Chronicles zijn gepost, zijn door lezers ingediend en / of door de site zelf uitgekozen voor informatieve en / of amusementsdoeleinden.
Dinar Chronicles is geen geregistreerde beleggingsadviseur, makelaar-handelaar, bankier of valutahandelaar en als zodanig mag geen informatie op de website worden opgevat als beleggingsadvies. We ondersteunen, vertegenwoordigen of garanderen niet de volledigheid, waarheidsgetrouwheid, nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van enige inhoud of communicatie die op deze site wordt geplaatst. Informatie die op deze site wordt geplaatst, kan al dan niet fictief zijn. We zijn niet van plan en geven geen financieel, juridisch, fiscaal, politiek of ander advies aan lezers van deze website.

Bron ► https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2021/01/final-wakeup-call-rich-richer-richest.html

Heeft U een vraag of een opmerking?


Of wilt U mij volgen op social media? Of waardeert U mijn blogs (artikelen) en wilt U mij ondersteunen in mijn Missie? Maak dan Uw keuze uit de onderstaande opties.

Telegram GESARA kanaal ► https://www.t.me/GESARANederland