Vertaal deze pagina naar:

DE BETEKENIS VAN NUMMER TWAALF 12

31-12-2023

De betekenis van 1212

In plaats van gewoon een bericht om positief te blijven over de mogelijkheden voor de toekomst, is 1212 een boodschap om optimistisch geconcentreerd te blijven op je hoogste mogelijke toekomst, en een herinnering dat je engelen je ondersteunen in het manifesteren van je doelen, dromen en levensdoel.

Het is ook een signaal dat je aan het begin staat van positieve veranderingen, of er zijn al reeds veranderingen plaats gevonden op een positieve manier. Het is een herinnering van het oneindige groeipotentieel dat beschikbaar is voor je als spiritueel wezen.

1212 gaat vaak over dat je uit je comfortzone moet stappen voor het bereiken van de hoogste mogelijkheden voor je leven. Het is een getal van aanmoediging en je engelen zeggen achter de schermen "go for it!".

Je bent zeker niet alleen in je genezingsproces en het verbeteren van je leefsituatie als je 1212 ziet. Er kunnen veel veranderingen voor je in petto zijn, maar de engelen begeleiden en helpen je om je vibratie te verheffen en je leven op alle mogelijke manieren te verbeteren. Laat alle angst of twijfel los en focus op de best mogelijke resultaten. Met een positief vooruitzicht, en de bereidheid om slechte gewoonten te veranderen en stappen te ondernemen in de richting van je dromen zul je harmonieuze resultaten zien en je engelen zijn er de hele tijd om je te ondersteunen.

In een meer esoterische betekenis, 1212 kan ook het signaal zijn van de voltooiing van een energetische download, of dat je eigenlijk door een soort portaal of gateway bent gelopen, zodat je nu dichter bij je gewenste resultaat bent dan ooit! 

Vertrouw, blijf positief en onderneem stappen.

12:12 heeft een sterke verbinding met spiritualiteit. 12:12 is synoniem met helderziendheid en mediumschap. Je hebt een speciale band met de spirituele wereld, maar je wist dat al, hè?

Onthoud dat herhaaldelijk 12:12 zien een herinnering is dat je op het juiste spoor zit. Je hebt misschien geen idee hoe je alles voor elkaar moet krijgen, maar heb geloof dat de manier waarop je erdoorheen gaat één van intuïtieve begeleiding is. Je begint te zien dat er oplossingen verschijnen in je leven omdat je naar andere frequenties verschuift om jezelf uit te lijnen met het gewenste resultaat voor je hoogste goed. Je leven beweegt in een richting die je niet zag aankomen, en de zegeningen zijn fenomenaal.

Een andere betekenis van 1212, of het zien van 12:12, is een herinnering om bewust te zijn van je gedachten en een positieve staat van geest te houden. Als je positiviteit verwerkt in je gedachten, zul je uiteindelijk meer positieve resultaten in je leven creëren, dus het bereiken van je hoogste potentieel.

Nummer 1212 heeft ook betrekking op nummer 6 (1 + 2 + 1 + 2 = 6) en engelennummer 6.

Bron: https://www.helderziende-paragnosten.nl/numerology/1212-betekenis.php

Mijn boodschap:

Heb in de afgelopen jaren geleerd om te durven vragen, dat doe ik dan ook bij deze.

Financiële bijdragen zijn erg belangrijk voor de continuïteit van mijn websites, de aanschaf van materiaal, het aanhouden van abonnementen, werkcontacten, etc.

Het vele werk is onbetaald en louter voor de goede zaak.

Bank: DE53403510600073883803 - T.n.v.: D. Kars - O.v.v.: Donatie.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN NIEUWSTE BLOGS

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...