Vertaal deze pagina naar:

De berichten blijven nu binnenstromen!

12-01-2021

Telkens wanneer ik in mijn infokanalen even een kijkje neem zie ik weer interessant en belangrijk nieuws voorbij komen. Ik voel dat ik echter een rem moet gaan zetten op mijzelf, zodat ik niet ga verdrinken in de enorme informatiestroom of bedelf onder de lawine van berichten.

Hans Meyer maakt hier gisteren een video over en niet voor niets. Ik merk het nu zelf ook. Belangrijk is dat je je eigen frequentie hoog houdt en die niet laat verlagen door nep nieuws.

Trump heeft hier ook voor gewaarschuwd!

Klik op de onderstaande zwarte button voor meer achtergrondinfo.

Of klik hier ► https://rumble.com/vbanpv-trump-military-agreement.html

Dan weet je ook waarom Trump is gevraagd om een positieve verandering aan te brengen in de wereld, de uitrol van GESARA is nu volop gaande.


NESARA / GESARA

GESARA maakt de vrijgave mogelijk van duizenden verborgen patenten voor onderdrukte technologieën die nu nog worden vastgehouden onder het mom van nationale veiligheid, waaronder gratis energieapparatuur (Vrije energie), anti-zwaartekrachts- en sonische helingsapparaten (Med Beds).

Een ieder krijgt straks een basisinkomen, zodat we straks allemaal onze eigen talenten kunnen gaan benutten en onze tijd en energie nuttig kunnen besteden om ons welzijn en gezondheid naar een hoger niveau te tillen.

Het is allemaal mogelijk, echter moeten we wel in onze eigen Kracht blijven staan en ons eigen Licht laten schijnen. "Be the Light in the Storm who's upon us".

Bekijk de video over NESARA / GESARA, zodat u weet wat u kunt verwachten in de nabije Toekomst.


Er zijn grote positieve veranderingen gaande in de hele wereld.

Momenteel is de RV gaande in 209 landen van de wereld, waarbij de valuta wordt hergewaardeerd aan de goudstandaard.


Peter Bierhof heeft veel vlogs (video's) gemaakt op youtube over NESARA/ GESARA.

Laat deze video een ieder beluisteren die er voor open staat.

Blijf sterk en vertrouwen houden.

Trust the Plan!

Groetjes Dienie