Vertaal deze pagina naar:

DE BEPROEVING

26-04-2021

Uiteindelijk gaat het om één ding:


Het is een beproeving voor de Mensheid.

Laat jij je wel of niet vaccineren?

Neem je het Merkteken wel of niet aan van het Beest: 666Lees dit eens?

Binnenkort worden de rollen dus omgedraaid en kunnen de mensen die onderzoek gedaan hebben naar de injecties en hierdoor besloten hadden niet mee te doen aan het wereldwijde experiment straks vrij rond lopen zonder afstand te houden of doekjes voor de mond en neus.

Ook kunnen we dan weer vliegen, want de geinjecteerden zullen echt niet in een vliegtuig kunnen stappen. Stel je voor dat ineens iemand een beroerte krijgt vanwege een bloedprop en het vliegtuig moet een tussenlanding maken.

De geinjecteerden kunnen geen verzekeringen afsluiten of een bestaande verzekering laten uitbetalen aan derden...

Dus nee: Niet meer vliegen, niet meer auto rijden, geen werk meer...

Want je steekt iedereen aan.

Ben je dan niet blij dat je wel jouw onderzoek heb gedaan?

De geinjecteerden blijven elkaar aansteken en verzwakken elkaars imuumsysteem, totdat het lichaam niet meer in staat is om te vechten tegen de aanvallen van buitenaf en binnenuit.

Het is toch wel triest gesteld dat de mensen weken onderzoek doen naar welke auto ze willen rijden, maar dat er geen moment onderzoek heeft plaats gevonden omdat de dokter/zuster/NHS/of ziekenhuis nu eenmaal een uitnodiging had gestuurd.

De wakkere Alu hoedjes moet je maar beter niet geloven, want die zitten allemaal in een internet sekte. Ik ga juist wel aan het expirement mee doen. Dat de testdieren dood gingen, heb ik geen boodschap aan. Het zal wel goed zijn toch? Ze gaan heus niet de hele wereld inspuiten met gif toch? Wij doen het voor elkaar. Voor onze kinderen. Voor onze ouders. Jullie Alu hoedjes zijn echt egoistisch hey. Zo komen wij nooit meer terug op normaal. Het is jullie schuld Alu hoedje.

Wat zeg je nu? Hooguit 3 jaar nog te leven? Hoe kom je daarbij? Ik neem mijn tweede derde vierde of zesde boosterprikje wel, dan ben ik tenminste beschermd. Beschermd tegen wat? 98.9 % wordt niet ziek of heeft lichte griep verschijnselen. Dus jij laat jezelf ter dood veroordelen voor 1.1%?

Wie is er nu wijs hier?

Elke vervolg prik vergroot het risico op bijwerkingen en de dood. Tevens verlaat je ziel langzaam maar gestadig het lichaam. Wie ben je dan nog? Herseninfarcten/bloedproppen/enorme jeuk/gebarsten aderen/bloed verlies/ steriel worden/blindheid/verlies van jouw bewegings apparaat/ Overprikkeling in de zenuwbanen/Niet meer kunnen lopen of spreken/delen van het lichaam die afsterven/ verlies van ongeboren kind.

Netjes hoor. Doe jij het maar voor een ander of omdat iemand dat het beste voor jou vond. Niet gaan onderzoeken kost jou je leven. Ben je dan wijs? Ik wilde er eens op een andere manier naar kijken en op deze manier er over schrijven om de feiten nogmaals op een rijtje te zetten.

De grootste genoside ooit gepleegd in welke oorlog of natuurgeweld.

Het meest trieste is, dat wij deze mensen allemaal kennen in de familie of vrienden/buren kring. We zullen ze straks moeten mijden, omdat ze mega besmettelijk zijn/worden.

Testen

Ik zal nog even over de testen spreken, omdat dat ook bij velen nog niet is doorgedrongen. De testen zijn in 2016 gemaakt, dus een helderziende dacht laat ik eens testen maken voor het geval dat er een griepje komt langs waaien.

Wij doen daar ienieminie robotjes in die zich kunnen nestelen in jouw cellen en morgellons om de bloedbarriere bij het flinterdunnen hersenplaatje te kunnen petentreren. Ook doen we er wat spul op wat gelijk staat aan rattengif, zodat je op welke manier dan ook een beetje meedoet met de ingespioten meute...

Met 3x testen krijg je net zoveel binnen als de test injectie, dus ik zou het zeker doen voor jouw baan of om anderen te bezoeken, of zelfs om naar school te mogen gaan.

Er is geen ziekteverwekker geisoleerd- dus waar wordt je op getest dan?

Maar jouw DNA kan opgestuurd worden naar een grote computer in ch.i.n.a die een mooie databank op aan het bouwen is. DNA kun je uit wangslijm halen en ook een eventuele bacterie, maar nee...

Hoog in de neus om die botjes te kunnen plaatsen.. Met een papieren lapje - waar ook morgellons in zitten - ook uit dat zelfde land waar de computer staat- geef jij aan dat je bereid bent om alles te doen wat "hun" willen,... dus geef je consent om jouw de adem letterlijk en figuurlijk te benemen.

Iedereen weer up to date nu?

Graag gedaan.

@Ann@