Vertaal deze pagina naar:

DE 144.000 UITVERKORENEN, BEN JIJ EEN VAN HEN?

19-11-2022

De 144.000 uitverkorenen zijn degenen die dé verandering hier op aarde gaan realiseren!


Ben jij één van hen?

Of weet je het nog niet zeker?

Lees dan zeker deze blog!

Zij ontwaken als eerste en nadat zij zelf geheeld zijn van de negatieve gedachtegang (wat voort komt uit angst), zullen zij de overgebleven wereldbevolking meenemen naar de hogere trilling door hun stralende aura. Er weten nog niet veel mensen dat de 144.000 uitverkorenen degenen zijn die NU met het ascentieproces bezig zijn.

Je beweegt je in het lage bewustzijnsveld van de 3e dimensie, dit betekent dat de totaal onbewuste mensen om je heen nog vanuit de 3e dimensie gedachtegang denken (hun ego heerst nog over hen), maar jij bent al geboren met 4e dimensie gedachtegang met een hoger empathisch vermogen (wat je een gereïncarneerde engel kunt noemen). Dat is ook de reden waarom jij je altijd anders gevoeld hebt en misschien dat je ook wel altijd gevoeld hebt dat er nog een grote taak op je wacht.


Het zijn degenen die NU ontwaken uit de illusie.

Degenen die NU hun verleden en zichzelf vergeven of al vergeven hebben.

Degenen waarbij hun kundalini al ontwaakt is.


Veel mensen denken dat het onzin is en veel mensen denken ook nog dat het religie gebonden is.
De 144.000 uitverkorenen streven de energie van religie voorbij en zullen de geestelijke wedergeboorte (met de adelaar) ervaren wanneer alle oude negatieve emoties zo goed als geheeld zijn door middel van vergiffenis.

Het zijn de oudste zielen die NU hier op aarde zijn om eerst zelf te evolueren en vervolgens hier zijn om in de eerste plaats te GENIETEN van hun leven en vervolgens anderen bij dit intense proces te begeleiden.
De meesten van de 144.000 groep zijn in Nederland geboren, simpelweg om het feit dat hier het duister in de mens het sterkst is. De mensen denken hier het negatiefst. Dat kun je al zien aan de familie banden, bijna in iedere familie is er wel strijdt.

Hier wordt dus als eerste liefde omgezet in onvoorwaardelijke liefde.

Deze oudste zielen stammen van oorsprong af van de 12 Joodse stammen.

(​Zie onderstaande afbeelding).

De meesten van deze 144.000 groep uitverkorenen leven hier nu in NEDER-land en dat is beslist geen toeval!


Hier heerst het sterkste ego in de mens!

Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien in families. In bijna iedere familie is er wel ruzie onderling. Kijk dan hoe de omgang is van families in warme landen, die zijn veel saamhoriger met elkander.

Het is altijd zo boven zo beneden, zo binnen zo buiten en in onze buitenwereld ligt Nederland niet voor niets het Westerlijke gedeelte bijna voor de helft onder het zeeniveau. Wat in de toekomst waarschijnlijk wel onder water komt te staan als de ijskappen gaan smelten en het door hogere energie nóg warmer gaat worden hier op aarde.

De 144.000 uitverkorenen zijn geïncarneerde engelen, bij de geboorte kregen zij al hogere energie mee, cherubijnen energie, maar dit wil nog niet zeggen dat zij zuiver zijn.

Zij zijn tot hun geestelijke wedergeboorte nog 'gevallen engelen', gevallen vanuit het Licht (omdat zij al de frequentie van engel behaald hadden) en hier op aarde vol in de dualiteit leven en nog een totaal onbewust leven leiden.

Engelen leven nog met invloeden van het duister en dit kunnen zij merken aan de nog aanwezige negatieve gedachtes die binnen komen in de gedachtegang.

Wanneer zij tijdens het aardse leven het verleden en zichzelf gaan vergeven, ascenderen zij automatisch van een cherubijn naar de energie van een serafijn en zullen zij weldra aan de verlossing 🦅​ toe zijn, waardoor zij niet meer de energie van engel zijn, maar vooralsnog gelijkwaardig aan de energie van de Opgestegen Meesters zullen worden.

En dus ook gelijkwaardig aan de energie van Jezus, want Jezus is de overkoepelende naam voor de Opgestegen Meesters. Daarom denkt men in veel religies dat Jezus letterlijk fysiek terug komt. ​Dit is echt niet het geval.

De 144.000 zullen Zijn energie zijn (leven) ná de geestelijke wedergeboorte, waardoor zij zuivere inzichten van de Meesters door gaan krijgen in gedachten en vervolgens naar de Gouden energie van God door groeien, zodat zij bij het Koninkrijk van God 👑 behoren en alleen nog op aarde zijn om Hem te dienen, geheel zonder eigen belang.Bron ► https://www.goldenenergycenter.nl/144000-uitverkorenen.html

Initiatiefneemster van Golden Energy Center is Rosita Megchelenbrink. Zij is een wetenschapper vanuit de nieuwe hogere energie en begeleidt anderen inmiddels al jaren vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Zij is woonachtig in Zevenaar en toen zij hier in oktober 2014 kwam wonen, kwam zij vrijwel direct automatisch in een spirituele rollercoaster terecht, waardoor zij nu (bewustzijnsverhogings) coach is en haar dagelijkse bezigheden alleen nog maar bestaan uit het onvoorwaardelijk helpen van anderen die daar voor open staan.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)