Vertaal deze pagina naar:

D-Day in Frankfurt

16-12-2020

Dit was Frankfurt toen ze kwamen voor de dominion-servers. Dit was een paar weken geleden.

Dit zie je niet op het journaal. 

5:5 11:11 12:12 = D-DAY takes several weeks

https://twitter.com/IreneKlaver/status/1339141804608860160?s=07

Klik op de onderstaande afbeelding voor de video.

Vertaald vanuit het Engels (excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten)

Rumble - Het vertrouwelijke woord, over wat er echt is gebeurd met de globalist en de CIA-verrader van het Amerikaanse volk Gina Haspel .. Hieronder van een overzeese bron:

🔥 'CIA-directeur Gina Hasple werd gearresteerd nadat ze gewond was geraakt bij de CIA-gebouwaanval in Frankfurt, Duitsland om te beveiligen de servers. Het gebouw had geen bewakers en was onbeschermd.

Hasple haalde een aantal particuliere, speciaal militair getrainde veiligheidstroepen binnen om het gebouw te beschermen tegen een dergelijke vermoedelijke overval. Toen de inval plaatsvond, was Hasple daar.

5 van onze speciale troepen en een CIA-functionaris kwamen om bij de aanval. Reel raakte gewond. Ik probeer drie bevestigingen te krijgen van de soldaten die zijn gedood. Ik kreeg er twee, maar kon geen derde krijgen.

De CIA verzon een coverstory over de 5 soldaten en een cia-agent die omkwam en zei dat ze waren omgekomen bij een helikoptercrash. Hasple was uit de lucht geëvacueerd. Ze werd naar GITMO gevlogen, waar ze werd behandeld en een rechtbank kreeg wegens verraad.

Ze stemde ermee in om te helpen troeven voor een lichtere levenslange gevangenisstraf die kan worden ingetrokken als ze ervoor kiest om niet mee te werken. Ze heeft nu informatie over de servers doorgegeven, waar ze voor waren en wat ze deden en wie erbij betrokken waren.

Er zijn velen naar GITMO gevlogen omdat ze daar deze diepe statelijke actoren ondervragen. GITMO is vol, dus ze kunnen daar niet worden opgesloten. Sommige kunnen worden uitgevoerd bij GITMO.

Hasple zal niet een van hen zijn, omdat ze ermee heeft ingestemd om Trump te helpen bij het getuigen over wat de CIA deed en wanneer. Het is niet bekend hoe ernstig ze gewond is geraakt bij de inval. Ze deed verklaringen bij Gitmo en deed een videobiecht.

Ze werd een tijdje vrijgelaten om Trump te helpen. Ze is naar de VS gevlogen. Ik heb al gezegd dat het formaat van de arrestatie-update in dit formaat is veranderd. De bijgewerkte lijst is zo lang dat deze problemen veroorzaakte. Ik zei ook dat als ik de informatie krijg, ik die zal posten. Dus hier is het. '

Reacties op deze blog

Peter Nip schreef:

Sorry Dienie dit klopt niet. Het is een test geweest.

Ik schreef:

Deze info is echter wel te lezen.

Door erover te publiceren kom ik vaak achter de waarheid zoals die wel is.

Rinske Balsma schreef:

De informatie is wel juist, er zijn zelfs doden bij gevallen. De server was in handen van de CIA.

Daarna heette het Flynn was in Nederland. Er is veel oefening gaande momenteel.


Stuur jouw reactie naar mijn e-mailadres:

Freedom-for-All-22@hotmail.com