Vertaal deze pagina naar:

Comité ter ondersteuning van het International Tribunal for Natural Justice (De I.T.N.J.)

13-01-2021


 Gaat dit baken van licht ons uit de duisternis van corruptie leiden?

UPDATE 2020


De I.T.N.J. lanceerde met succes haar tweede gerechtelijke onderzoekscommissie in Indonesië, tijdens een tweedaagse zitplaats van 23 tot 24 juni 2019.

In 2020 - een bizar jaar voor ons allemaal - is de I.T.N.J. doorgegaan met het houden van digitale noodhoorzittingen over de wereldwijde crisis. De leden hopen in 2021 een Commissioners 'Report uit te brengen na het doorlopen van de intense uitdagingen van een jaar om duidelijk te zien (met 20-20 vision).

Zoals u wellicht weet... werd een deel van onze inhoud (vooral een paar digitale zittingen) daadwerkelijk gecensureerd in sociale media.

We stellen uw geduld op prijs terwijl we verder gaan.

Bedankt voor het op de hoogte blijven.

(Up-to-date PERSBERICHTEN op de I.T.N.J.org-site).

De 2e onderzoekscommissie is Into Weaponization of the Biosphere - je kunt deze site bezoeken die gewijd is aan de voortdurende vooruitgang en met meer getuigenisvideo's die kunnen worden ingesloten ► https://commission.itnj.org/weaponisation-biosphere/

Als u nieuw bent bij onze wereldwijde inspanningen bij de I.T.N.J., geeft deze video hieronder een korte historische tijdlijn van de oprichting van de I.T.N.J. en haar eerste gerechtelijke onderzoekscommissie naar mensenhandel en seksueel misbruik van kinderen (die begin 2018 werd gelanceerd in Londen, VK, en loopt nog in 2020).


Video op Facebook ► https://www.facebook.com/jeanette.schuring/videos/10219391927492234


- Met Nederlandse ondertiteling -

Wilt U reageren op deze blog?


Stuur Uw reactie dan naar info@freedom-for-all.com