Vertaal deze pagina naar:

Carnosine, wat is dat?

20-01-2021

Onze cellen zijn op hun best wanneer we 29 à 30 jaar oud zijn.


Rosita Megchelenbrink schreef:

Aangezien ik reeds de 50 gepasseerd ben en me pas vanaf 2013 echt bezig ben gaan houden (lees obsessief haha) met bewustzijnsverhoging, hadden mijn cellen hun topjaren al achter de rug.

Onze cellen zijn op hun best wanneer we 29 à 30 jaar oud zijn.

Wanneer je helemaal kristallijn bent en er geen negatieve gedachtes meer binnen komen, ga je automatisch met je gedachtegang je DNA helen en dus al je cellen.

Om dit proces van heling (regeneratie) van mijn cellen te optimaliseren en te versnellen, ben ik gaan speuren op internet en slik nu al een paar weken het supplement carnosine, zodat al mijn cellen zich weer gaan herstellen.

Je lichaam maakt steeds minder carnosine aan naarmate je ouder wordt (tenzij je al voor je 30e heel erg bewust bent natuurlijk).

Het gehalte kan na je vijftigste al met meer dan 60% zijn afgenomen. De beschadiging van eiwitten is een van de belangrijkste oorzaken van veroudering. De eiwitten zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van het lichaam. Ze worden ofwel vernietigd door het oxidatieproces (door vrije radicalen), ofwel door glycatie (reactie van moleculen met suiker).

Veroudering van de huid is een van de meest zichtbare tekenen van de beschadiging van eiwit. Er ontstaan rimpels, en de huid verliest zijn elasticiteit en zijn herstellend vermogen. Maar de huid laat in feite veranderingen zien in het hele lichaam. Deze veranderingen betreffen de spieren, de vaten, de ogen, de hersenen en vele andere organen. Wanneer er teveel eiwitten beschadigd raken, zal het lichaam ten prooi vallen aan schadelijke ziektes en vroegtijdige veroudering.

Carnosine verlengt niet alleen de levensduur op celniveau: het verlengt de levensduur van het hele lichaam. Nu wist ik al dat ik helemaal niet meer hoef te sterven.Op deze website alle informatie over carnosine.

Meer info ► https://www.naturafoundation.nl/kenniscentrum/monografie/106/l-carnosineHeb jij de Adelaars meditatie voor de overgang naar 5D al gedaan?

Rosita is te vinden op haar Facebook.

https://www.facebook.com/RositaXverlichting/


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com