Vertaal deze pagina naar:

Buitenaards Leven

23-12-2020

Waar het bewijs hiervoor is? Overal, behalve in de reguliere media. Als je het aan wat vrienden of kennissen vraagt, is er bijna altijd wel iemand die wel eens 'iets' gezien heeft.

Wie op internet gaat zoeken, komt daar niet alleen talloze filmpjes en foto's tegen, maar ook vele getuigenissen van mensen die UFO's gezien hebben, telepatisch contact met buitenaardse wezens, lijfelijk contact met hen hebben gehad, door hen ontvoerd zijn, of in een vorig leven zelf op een andere planeet geleefd hebben.

Het verhaal van Eduard "Billy" Meier, een Zwitserse boer met één arm, is een van de best gedocumenteerde UFO-getuigenissen uit de moderne geschiedenis.

Hij produceerde talloze foto's, filmpjes, geluidsopnamen en andere tastbare bewijzen van zijn vele ontmoetingen met zijn buitenaardse bezoekers, waaronder bovenstaande foto van een Pleiadisch "straal-schip".

Over zijn belevenissen en de informatie die de Pleiadiërs hem gaven, schreef hij vele honderden pagina's vol, die bekend staan als "The Contact Notes".

Strijd tussen licht en duister


De meest negatieve gevolgen lijkt onze planeet ondervonden te hebben van mensachtige bezoekers uit het Sirius B sterrensysteem (die met die lange schedels), reptielachtigen uit het Draco sterrenbeeld, en de Anunnaki, een mensachtig/reptielachtige kruising afkomstig uit het Orion sterrenbeeld. Daarom zijn er bij tal van piramides en andere oude plaatsen ook verwijzingen naar deze sterren te vinden.
Deze negatieve rassen werken tot op zekere hoogte met elkaar samen en veroverden honderden planeten en beschavingen. Ze vormden een machtig rijk. Ze vochten honderdduizenden jaren durende oorlogen uit met de positieve rassen, die met elkaar samenwerken in een soort van Verenigde Naties in de ruimte, de Galactische Federatie van het Licht genaamd.

Toen het duistere rijk in de gaten kreeg dat de technologische ontwikkeling binnen de Galactische Federatie veel sneller verliep dan bij hen en de strijd dus nooit meer gewonnen kon worden, werden de wapens neergelegd en stapten veel negatieve rassen over naar het Licht. Ook al omdat de aankomende Ascensie hen dwong om maatregelen te nemen, want wezens met een te lage vibratie kunnen niet ascenderen. Er bleven alleen nog een paar rebellerende fracties over, verspreid over het universum, waaronder dus op onze planeet.

Ascensie

Op dit moment zit onze Aarde in een proces dat "Ascensie" genoemd wordt, wat inhoudt dat zij bezig is om naar een hogere dimensie toe te gaan, net als de rest van het universum. Hierbij krijgt zij de hulp van vele hoog ontwikkelde buitenaardse beschavingen, die ook de aardbewoners zoveel mogelijk helpen bij hun spirituele ontwikkeling. Het doel is om hun vibratie dusdanig te verhogen dat zij mee kunnen naar de vijfde dimensie.

Deze buitenaardse beschavingen zijn dus verenigd in de Confederatie. Deze volken liggen spiritueel gigantisch ver op ons voor, waardoor ze bijvoorbeeld alleen nog maar telepatisch communiceren en dingen creëren puur door de kracht van hun gedachten. Ook technologisch hebben ze een enorme voorsprong. Ze kunnen dingen waar onze wetenschappers letterlijk in nog geen miljoen jaar aan toe zijn, zoals (de)materialiseren, interdimensionaal reizen (waardoor ook ruimtereizen en tijdreizen eenvoudig wordt), antizwaartekrachttechnieken, levende robots en levende lichtschepen, volledige controle over energie waardoor bijvoorbeeld uit lucht voedsel of stuwkracht gecreëerd wordt, etc.

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com