Vertaal deze pagina naar:

Bram Vermeulen, wie kent hem nog niet?

22-01-2021

In den beginne...


Hoe een boek over teksten op 6000 jaar oude kleitabletten je veilige werkelijkheid omver kan gooien. Hoe die oude teksten in de Bijbel terechtkwamen of tot mythe werden verklaard en hoe de recente wetenschappelijke ontdekkingen keer op keer die gebeurtenissen bevestigen.

Het is een actief proces.

In den beginne, het begint pas.

Hoe kennis en inzicht de werkelijkheid veranderen kan.

Uitgezonden op maandag 5 januari 2004, RVU, NED 3

Een televisieprogramma van Bram Vermeulen voor de RVU, live opgenomen op locatie met een klein select publiek. Bram Vermeulen vertelt over ervaringen die veroorzaakten dat hij anders over dingen ging denken.

Een programma over nieuwsgierigheid, want één ding staat vast: zonder verandering geen evolutie.

Geschreven en verteld (en gezongen) door Bram Vermeulen in nauwe samenwerking met Shireen Strooker (scriptontwikkeling en regie).Onder de video is de volgende reactie te lezen:

Onze herkomst is terug te vinden in ons bloed. Waar komen de rhesus negatieve mensen vandaan? Van de Annunaki dus. Het zij zo. De Goden waren kosmonauten!


R.I.P.
R.I.P.


Bram Vermeulen was niet zomaar iemand...

In 2004, tijdens een vakantie in Toscane, Italië, overleed Vermeulen onverwacht in zijn slaap aan een hartstilstand. Hij werd 57 jaar.

Ook 'toevallig' dat Bram na het in de openbaarheid brengen van het feit dat we heel ons leven belogen werden en nog steeds worden, hij kort daarop overlijdt aan een hartaanval (iets wat via elektronische weg kan worden uitgelokt; de wapens bestaan echt - de patenten zijn te vinden voor zij die echt zoeken...)?

Wikipedia ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Bram_Vermeulen_(artiest)

Wilt U reageren op deze blog?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com