Vertaal deze pagina naar:

BOODSCHAP

08-07-2021

Patriotten en Kikkerfamilie


Het spijt me dat dit vertraging heeft opgelopen, maar ik had hiervoor goedkeuring nodig.

Morgen, 9 juli, vindt Cyber ​​Polygon plaats.

Waarom is dit belangrijk om te weten?

Het speelt in zowel het White Hats- als het Black Hats-plan.

Laten we ingaan op wat het is.


Wat is cyberpolygoon?


Laten we eens kijken hoe ze het definiëren.

"Cyber ​​Polygon is een uniek cybersecurity-evenement dat 's werelds grootste technische training voor bedrijfsteams combineert met een online conferentie met hoge functionarissen van internationale organisaties en toonaangevende bedrijven.

De conferentie van 2021 bespreekt de belangrijkste risico's van digitalisering en best practices voor de veilige ontwikkeling van digitale ecosystemen. De technische oefening van 2021 bouwt en test de vaardigheden die nodig zijn om onze industrieën te beschermen, met als middelpunt: Een gerichte aanval op de toeleveringsketen. Elk jaar brengt de training wereldwijde bedrijven en overheidsinstanties samen om samen te werken aan technische oefeningen. De livestream trekt miljoenen toeschouwers van over de hele wereld.

De discussies van dit jaar tijdens de live gestreamde conferentie zullen gericht zijn op veilige ontwikkeling van ecosystemen. Nu de wereldwijde digitalisering verder versnelt en mensen, bedrijven en landen steeds meer met elkaar verbonden raken, is de beveiliging van elk afzonderlijk onderdeel van een toeleveringsketen van cruciaal belang om de duurzaamheid van het hele systeem te waarborgen. Tijdens de technische oefening zullen de deelnemers hun praktische vaardigheden aanscherpen om een ​​gerichte supply chain-aanval op een bedrijfsecosysteem in realtime te mitigeren."


Oké, dus waarom is dit op dit moment belangrijk?


We weten dat het plan van de elite van de cabals was om 80-90% van de mensheid te doden. Ik wil dat jullie kikkers de tijd nemen om deze twee video's te bekijken. Het zal je genoeg uitleggen. Wees hier alsjeblieft klaar voor.

Het is de eigenlijke driedaagse gebeurtenis die zal worden gevolgd door de tien dagen van duisternis. Vergeet niet dat ons werd verteld dat we door een aantal angsten zullen moeten gaan. Nou, dit zijn de angsten. Wees er alleen niet bang voor, want het wordt allemaal uitgelegd in de film.

We winnen. We komen eruit als dit beter is dan ooit.

Maar....de "schakelaar" zal worden getrokken en vliegtuigen, treinen, elektriciteitsnetten enz. zullen uitvallen. Er is mij verteld dat de elektriciteitsnetten niet lang zullen uitvallen, omdat het voor iedereen essentieel is. Dus geen paniek. Zorg dat je spullen binnen en klaar zijn.

We zitten hier samen in. Waar we één gaan, gaan we allemaal. Ik kreeg het advies om ervoor te zorgen dat ze allemaal voorbereid zijn, maar de beste manier is door deze twee essentiële video's te bekijken. Houd een positieve houding aan, want deze hobbels zijn nodig op onze reis.

https://youtu.be/KsGnK6WvWoY

https://youtu.be/0DKRvS-C04o


God zegene jullie allemaal!

Mar

❤️❤️❤️

08-07-2021Gepubliceerd door:

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

Bye for Now ❤️