Vertaal deze pagina naar:

Boodschap aan alle helden van Nederland!

22-01-2021


U zult zwijgend ten onder gaan wanneer U als toeschouwer blijft toekijken.

Waarom greep men niet in tijdens WOII? Men hoorde de verhalen wel, maar dit was te absurd om voor waar aan te nemen. Net als nu. Of zie jij dit anders?

In de podcast van vrijdag 22 januari 2021 met Wouter Raatgever, Micha Kat en Joost Knevel als sprekers hoorde ik Wouter zeggen dat ALS er iets gaat gebeuren Nederland als één na laatste land leeg geveegd wordt. Dus nog even vol houden mensen, of zelf met een goed gezamenlijk plan komen.

U kunt straks nooit meer zeggen: "Ich habe es nicht gewusst".

U bent nu kennisdrager, nooit vergeten!


Wie is deze Prof. dr. Bart-Jan Kullberg?


Meldpunt Nederland III schreef:

De voorzitter van de Gezondheidsraad waar Hugo de Jonge 17-12-2020 zijn advies vraagt omtrent een coronapaspoort, Prof. dr. Bart-Jan Kullberg, is door Hugo de Jonge in 2019 zelf voorgesteld voor benoeming tot voorzitter van de raad.

Bart-Jan Kullberg werd per 1 januari 2020 de voorzitter van de Gezondheidsraad.

Wat klopt er niet in de onderstaande tekst?

Nieuwsbericht is van 06-12-2019. Prof. Kuilberg werd op 01-01-2020 voorzitter van de gezondheidsraad. Hoe kan een ministerraad op 06-12-2019 instemmen met het voorstel van iemand (De Jonge) die pas 3 maanden later minister wordt? Er is enorm veel corruptie achter de schermen om hun doel te behalen, dat is wel duidelijk. Door pionnen op de juiste plaatsen te zetten.

https://www.gezondheidsraad.nl/actueel/nieuws/2019/12/6/prof.-dr.-bart-jan-kullberg-nieuwe-voorzitter-gezondheidsraad


Brief Hugo de Jonge 17-12-2020 advies coronapaspoort (Adviesaanvraag ethisch kader uitgebreid testprogramma) ►

https://www.gezondheidsraad.nl/documenten/adviesaanvragen/2020/12/17/adviesaanvraag-ethisch-kader-uitgebreid-testprogramma-covid-19


Besef dat overal NWO-NAZI pionnen worden neergezet!HUMAN 2.0 A WAKE-UP-CALL TO THE WORLD


Dr. Carrie Madej legt de realiteit uit van geplande Covid-vaccins ~ Op welk punt zal het betekenen dat we geen mens meer zijn maar trans-menselijk ?? !!

Video ► https://brandnewtube.com/watch/human-2-0-a-wake-up-callto-the-world_o2JcpjCHP3yzdGW.html

Zojuist las ik:

Ik begrijp dat de meesten van jullie graag in video's te horen en zien krijgen, wat zich de laatste 4 jaar heeft afgespeeld. Dat komt vrij snel. Maar lees deze interessante website hieronder met zaken die je ergste dromen voorbij gaan.

Link ► https://stillnessinthestorm.com/2021/01/claim-ongoing-underground-military-operations-d-u-m-b-s-and-adrenochrome-facilities-dismantled/


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com