Vertaal deze pagina naar:

Bombardementen op Kerstdag beschadigen een groot deel van de 2nd Ave van Nashville, false flag operation!

26-12-2020
Toen ik een video wilde bekijken zag ik direct een illuminati (handgebaar), gelijk denk ik dan aan een false flag operation. Kijk en onderzoek zelf.

FALSE FLAG OPERATION


NASHVILLE, Tennessee (WTVF) - De politie van Metro Nashville heeft een bewakingsfoto vrijgegeven van een camper die volgens hen verantwoordelijk was voor een opzettelijke bomaanslag op kerstochtend in het centrum van Nashville.

Volgens de politie arriveerde het voertuig om 01.22 uur op 2nd Ave. Iedereen met informatie over de camper of bombardementen werd gevraagd om Crime Stoppers te bellen op 615-742-7463 of dit online te melden via https://fbi.gov/nashville.

Ten minste 41 gebouwen beschadigd door een explosie, 3 gewond. Getuigen delen hun verhalen en foto's over de huiveringwekkende momenten vóór de explosie in het centrum van Nashville.

Bron ► https://www.newschannel5.com/news/explosion-reported-downtown-nashville-police-investigating


De grote vraag is nu WAAROM daar een bomaanslag is gepleegd, connect de dots!


Zeer waarschijnlijk om belangrijke dataservers te vernietigen aldaar. Echter de data was reeds opgeslagen en bekend bij de alliantie, namelijk stemfraude!


Lees dit:

In de tweede video op de bovenstaande website (bron) is het illuminati handgebaar zeer duidelijk te zien direct in het begin van de video. Zij, de deep state (cabal, illuminati) zitten er zelf achter. Op deze wijze, door middel van het handgebaar (driehoek) maken ze dat kenbaar aan hun club (vrijmetselaars) en handlangers.

Geloof je dit niet?

Tip: Doe zelf onderzoek aan de hand van de info die op deze pagina wordt aangereikt.Kijk en onderzoek zelf!


NASHVILLE - Een explosie is de ochtend van 25 december in de binnenstad. Een vrouw die boven de explosie woont hoorde schoten rond 5:30 uur ' s ochtends en daarna speelde een luidspreker een bericht met een aftellende waarschuwing om te evacueren voordat het ontplofte.


https://www.facebook.com/newschannel5/videos/1972079142932215Reacties onder de video


Nou nou nou. Zeg me dat dit niet is gedaan om nog meer corruptie van de stemmachines te verhullen. Hoe dom van deze liberalen denken dat Amerikaanse mensen zijn. Geen melding gemaakt van wat er in het gebouw zit.

De Dominion-machines bevonden zich in het gebouw vlak naast de explosie, dit was met opzet gedaan.

AT&T overwoog CNN en of mogelijk haar dochterondernemingen te verkopen. Nu haalt een bom het eruit? Ik geloof niet in toevalligheden.

Big Tech-kantoor daar dat e-mails coördineert. Hmmmm.

Het was opgezet als een schriktactiek. Om het Amerikaanse volk bang te maken door de democratische alliantie vanwege de frauduleuze verkiezingsinmenging. Ze willen je bang maken om te stoppen met protesteren en terug te vechten.Alleen wanneer je de intro hoort voel je al zijn enorme lading van emoties.

Dit bericht was op 26-12-2020 op Teletekst te lezen.


Ben jij nog niet ontwaakt?


Doe dan onderzoek, zodat ook jij gaat begrijpen wat er gaande is in de Matrix (schijnwereld) en waarom het "Boek van Henoch" niet in de Bijbel is opgenomen.

En lees het boek eens van Robin de Ruiter "De 13 satanische bloedlijnen".

"Bewapen je Brein met Kennis" want "Kennis Is Macht"


Er is een hogere beschaving onder ons, het weerhoud ons van het gebruik maken van gratis energie, ze weerhouden ons van alle evolutie en de waarheid van de verlichte mens - Emiel Karel.

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com