Vertaal deze pagina naar:

BIG BREAKING NEWS OVER NESARA / GESARA

01-01-2021

💥 Gelukkig Nieuwjaar en Nieuwe Wereld 💥2020 was een onvoorspelbare rit door de pandemie en nog veel meer moeilijkheden die het leven voor mensen over de hele wereld behoorlijk moeilijk hadden gemaakt. Maar nu we het einde van dit jaar naderen, moeten we allemaal accepteren dat je elk jaar de slechte herinneringen en fouten achter je moet laten.

Laten we nu het komende jaar 2021 omarmen, allemaal positief en opgewekt zijn met stralende geesten en ambities voor de toekomst. We moeten beloven dat we ons niet laten beïnvloeden door de negatieve tijden als we uitkijken naar de toekomst en hard werken om onze dromen en ambities te verwezenlijken. Dus laten we allemaal het nieuwe jaar omarmen met de broodnodige hoop en geluk.

Tip: Sla de onderstaande website op bij je favorieten!
Dit staat op de website te lezen beste dames en heren!


Vaticaan en Buckingham Activa in beslag genomen?

Paus Franciscus heeft het staatssecretariaat van het Vaticaan formeel ontdaan van zijn financiële activa en onroerend goed na het verknoeide beheer van honderden miljoenen euro's aan schenkingen en investeringen die nu het onderwerp zijn van een corruptieonderzoek.

Schilderijen die in de fotogalerij van Buckingham Palace hangen, zijn voor het eerst in bijna 45 jaar verwijderd. Enkele van de schilderijen bevatten werken van Vermeer en Rembrandt. Het paleis ondergaat een renovatie van 10 jaar om gevaarlijke bedrading en verouderde infrastructuur te vervangen. Als onderdeel van dit werk wordt het 200 jaar oude dak van de fotogalerij vervangen.

Bron ► https://www.washingtontimes.com/news/2020/dec/28/pope-formally-strips-vatican-secretariat-of-state-/


Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com