Vertaal deze pagina naar:

BEWUST ZIJN IS BEWUSTZIJN

23-05-2024

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...

De missie van Mirei is om mensen te begeleiden op het spirituele pad, hun bewustzijn te verruimen en om meer liefde in de wereld te brengen. Zij is gecertificeerd psychosociaal therapeut en auteur van het boek: 'De reis naar heelwording'. Te leven vanuit je essentie, je zijn, is bewust-zijn. 

En wanneer je je bewust bent van jezelf en je handelen is dat bewustzijn. 

Bewust-zijn is bewustzijn. (Awareness is conciousness).

Hoe belangrijk is zuiver drinkwater voor onze gezondheid? 

De mensheid vervuilt water met giftige en niet afbreekbare stoffen. 

Het wordt steeds moeilijker om vervuiling uit het water te halen. Alles wat in ons milieu terechtkomt, heeft zijn weerslag op het leven op aarde. Met een Aquapeak waterfilter zuiver je 90-99,9% van onwenselijke, schadelijke en giftige stoffen uit het leidingwater. Het begint met bewustzijn. Wat is water, hoe gaan we ermee om, wat kunnen we zelf doen en hoe vragen we aandacht voor het belang van zuiver en vitaal water. 

Hopelijk draagt deze video daar zeker aan bij. Plaats een reactie of stel je vraag onder deze video. Met enorme dank aan Karel voor zijn uitgebreide tijd, aandacht en uitleg om ons te informeren over zuiver water.

HOE MENSEN EN DIEREN ZIEK WORDEN GEMAAKT IN ONZE WERELD... (SCHOKKEND!)

Mirei is actief op social media:


❤️ YouTube: Mirei bewust zijn is bewustzijn 

❤️ YouTube Koekwaus: / @koekwaus 

❤️ Rumble Koekwaus: https://rumble.com/c/c-1217453/videos

❤️ Telegram: Mirei bewust zijn is bewustzijn 

❤️ Website: https://bewustzijnisbewustzijn.wordpress.com/home/

❤️ De reis naar heelwording: https://www.boekenbestellen.nl/boek/de-reis-naar-heelwording/60374

❤️ De reis naar heelwording: https://publicura.nl/product/de-reis-naar-heelwording/

De Reis naar heelwording
-de weg naar binnen-

De reis naar heelwording geeft inzichtelijk weer hoe codependentie ontstaat, wat daar vervolgens uit voortvloeit en hoe je jezelf kunt helen. Codependentie is een reactie op trauma door een ongezonde, onveilige jeugd waarbij dwangmatig gedrag wordt vertoond om goedkeuring van anderen te krijgen en op die manier controle, veiligheid en zelfwaardering te ervaren. 

Deze patronen herhalen zich in het volwassen bestaan waardoor de kans groot is om in relaties terecht te komen met partners met een narcistische persoonlijkheid, emotionele onbeschikbaarheid of met een verslaving. 

Het boek is een mix van psychologie en spiritualiteit, waarbij innerlijk werk en jezelf helen centraal staan. Het is een confronterend boek waar Mirei steeds de vinger op de zere plek legt. Mirei is gediplomeerd psychosociaal therapeut en content creator op het YouTube kanaal 'bewust zijn is bewustzijn' waarbij ze als influencer en spiritual teacher de mensenharten weet te bereiken. 

Ze is een nieuwetijdskind en is hier als lichtwerker met als zielsmissie om meer bewustzijn op aarde te brengen. Doordat ze haar hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid in balans heeft gebracht staat ze nu volledig in haar kracht.

Haar boek de reis naar heelwording is te koop:

https://publicura.nl/product/de-reis-naar-heelwording/

DE NIEUWSTE BLOGS

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...