Vertaal deze pagina naar:

Bestaan Shapeshifters?

16-12-2020

De Nederlandse Premier Mark Rutte is shifting? Is een Shapeshifter? Bekijk de video, lees de reacties en oordeel zelf.

Controleer dat glas, er zit iets in, het lijkt op een foetus. Rutte werd ontmaskerd, moest dit volgens info op de 14e december van Trump doen, dus alleen in het Nederlandse "torentje".

Geen vragende journalisten.

Start pandemie in "het Torentje" alleen en met lockdown einde.

Dag Rutte shapeshifters (NL).

Wat stel je je voor van de 10 dagen van duisternis...

Dat het 10 dagen duisternis is? Het gaat over de 10 donkere dagen voor de Deep State... En we krijgen er flarden van. Het begon. Als je een datum wilt zien, kun je vanaf 14 december 00.00 uur rekenen tot de nieuwe "Federal Holliday" op kerstavond bijvoorbeeld.

Deze lockdown heeft er alles mee te maken en is het begin...

Omdat deze "harde lockdown" helemaal nergens op slaat (ook niet voor Jort Kelder, zoals je zelf hebt gehoord). De toespraak en de achtergrond zaten vol met aanwijzingen van Q. (Met foto? Met de betekenis van het bloed in het water? Het is het einde van hun tijdperk .. !!!!) 

Rutte vertelde ons net dat de kick-off is begonnen. Dus de lockdown is om de mensen weg te houden van het leger.

We waren ook voorbereid op een mogelijke 10 dagen zonder elektriciteit, internet of wat dan ook, maar de meerderheid van de bevolking niet... Ook daar moet rekening mee worden gehouden. Als je alles zo plotseling afsluit, krijg je complete burgeroorlogen in winkels. Niemand wacht daar op. Dit is allemaal heel netjes doordacht.

Trump is een 5D-schaker en waarom is dat zo goed doordacht?

Omdat hij een tijdreiziger is.

Hij begon achterin zijn plan en begon het naar voren uit te werken. Dus begon hij bij de Victory en van daaruit voerde hij zijn plannen steeds verder terug in de tijd uit. Misschien heeft hij het scenario in de tussentijd meerdere keren gewijzigd om het perfecte resultaat te krijgen.

Als je teruggaat in de tijd, kun je de toekomst veranderen. Dit is wat hij heeft gedaan. Daarom "Trust The Plan" want dit is eigenlijk allang voorbij. En waarom is Biden hier de winnaar ...? Anders kan hij niet worden veroordeeld wegens verraad (hoogverraad, waarop de doodstraf staat).

Dit alles maakt deel uit van het plan om iedereen die nog slaapt wakker te maken. Voor hen moet het in een soort Jip- en Joanna-taal zijn, anders komen ze nooit uit die 3D.

Dus lieve mensen, blijf erin geloven.

We zitten in de 10 dagen voor Kerstmis en we gaan langzaamaan richting echte vrijheid, waar iedereen met het hart op de goede plek terecht kan.

Tekst van Tamara Women's Power.

Met dank aan Jolanda van Dalen, Hunebeth Liesbeth en Jet Jet.


Reacties onder de video


Realistic illusions schreef:

Goede video...!!!

Ze laten steeds meer van zich zelf zien en wat ik hierover gelezen heb is dat het waarschijnlijk komt doordat deze entiteiten niet mee kunnen stijgen in de aardse frequentie , wat nu al enige tijd gaande is ( de bewustzijn verhoging ). Het vloeibare kristal, waardoor deze entiteiten onze gedaantes aan kunnen nemen in deze dualistische, holografische matrix projectie, begint in kracht af te nemen, waardoor er steeds meer zichtbaar wordt van hun dimensie. Maar nogmaals dat is wat ik erover heb gelezen en begrepen heb en het valt mij ook steeds meer op dat ze het steeds meer in het zicht laten gebeuren. De tel-lie-vision is ook niks meer dan een zwarte magie controle kast, die iedereen onder een bepaalde betovering houd, net als smart phones. (Door het gebruik via de Black scrying mirrors die in deze militaire apparaten zijn verwerkt). Rutte en De Jonge zijn in mijn ogen Bilderberg Reptielen en Khazariaanse Rothschild Maffia.


Roelie Wirschuleit schreef:

Ik heb precies hetzelfde gedaan en ook veel foto's gemaakt, Hugo met spleetpupillen. Al foto's van geplaatst mensen dachten ook gefotoshopt, maar nee alleen met smartphone foto's gemaakt.


Mirakelbabe schreef:

Het stikt overal in de top van die reptielen.


Bob Bouwer schreef:

Ik geloof je. Dit kunnen gewoon geen mensen zijn, maar hoe verkoop je dit aan de massa.


WwG1WgA schreef:

Hugo is een REPTIEL!


Good Ness schreef:

Ja, ik heb gekeken en wooww ongeveer bij 7:18 zijn rechteroog (voor ons links) wanneer hij knippert.


Sigrid Scholtanus schreef:

Gisteren op tv knipperde hij dikke 2 minuten maar 2 tot 3x met zijn ogen. Bizar ook.


Conspiracy in Amsterdam Nederland schreef:

Ja, nu we opletten gaan we het steeds meer zien! Heel bizar!!Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com