Vertaal deze pagina naar:

BERICHT VOOR ALLE SCHAPEN DIE ZICH REEDS LIETEN VACCINEREN!

07-11-2021


Beste lezer of lezeres, ze hebben U bij Uw ballen of bij Uw kloten gepakt!U bent voorgelogen en misleid door Baphomet aanhangers, oftewel Satan aanhangers!

Het zijn Vrijmetselaars en aanbidden hun God Lucifer!

Of durfde U zelf geen keuzes te maken en volgde U blindelings de kudde?

Omdat zij U reeds voor gingen?

Dan hebt U een grote fout gemaakt, waarom?

De bevolking sterft of krijgt ernstige gezondheidsklachten door vaccinaties, 5G straling en nanofijnstof. De media houdt de leugens van het corrupte regiem in stand.

Lees deze website voor uitleg ► https://niburu.co/het-complot/16823-deze-nep-coronapandemie-wordt-mede-mogelijk-gemaakt-door-het-rothschild-centrale-banken-kartelDe gehele Bevolking moet opstaan tegen het corrupte regiem!


Iemand op social media schreef het volgende hierover:


De gehele Bevolking moet opstaan tegen het corrupte regiem!

Echter de meesten zijn nog te lui om uit hun ogen te kijken en zitten liever met een pot bier en een dikke joint op de bank.

Waarom zouden motorrijders en hooligans het voortouw moeten nemen?


Iedereen weet wat er gebeurd, maar de meesten laten zich bang maken.

Hebben alleen een grote bek of ze kijken weg.

In plaats van dat heel Nederland een vuist vormt om die satanische maffia keihard de kop in te drukken, gaan we onder elkaar verdeeldheid zaaien.

Ik hoor iedereen denken, ja maar de regering is veel te sterk.

Correctie, we hebben geen regering, geen overheid, ze zijn helemaal niks!

De Staat der Nederlanden is een bedrijf, dat zich bezig houdt met misleiding, onderdrukking, afpersing, slavenhandel, transhumanisme en volkerenmoord!Dit is Joost Roozekrans, satanist en ontwerper van het logo van de Nederlandse politie


Op de foto hierboven ziet U Joost Roozekrans afgebeeld met zijn ene oog bedekt. Dat is een handgebaar wat door Baphomet aanhangers vaak gebruikt wordt om hun alliantie te communiceren.

Satan zou volgens de bijbel (waar zij gek genoeg wèl in geloven) aan één oog blind zijn.

https://ssahn.com/?m=200902&paged=2

Albert Pike, grand commander of the Southern jurisdiction of the scottish rite of freemasonry (1859 tot 1891) schrijft in zijn handboek voor de 32e graad vrijmetselaar:

Zie PDF file ► https://ia802606.us.archive.org/3/items/moralsdogmaofanc00pikeiala/moralsdogmaofanc00pikeiala.pdf


"Masonry, like all the religions, all the mysteries, hermeticism and alchemy, conceals its secrets from all except the adepts and sages, or the elect, and uses false explanations and misinterpretations of its symbols to mislead those who deserve only to be misled; to conceal the truth, which it calls light, from them, and to draw them away from it."

(morals and dogma, page 104)


Albert Pike zei ook dat Lucifer de God van de Vrijmetselarij is


Binnen de Vrijmetselarij is Baphomet verwisselbaar met Lucifer omdat beide slechts aspecten zijn van dezelfde entiteit. Zoals je rechts op de foto hierboven kunt zien gebruikt de Vrijmetselarij orde "order of the eastern star" hetzelfde Baphomet pentagram als de kerk van Baphomet.

Er is ons door de Vrijmetselarij-overheid niet verteld wat de ware betekenis is van het politie logo. De door de Vrijmetselarij geinfiltreerde politiediensten zijn (wetend of onwetend) priesters van Lucifer, en zij vormen samen met de Nederlandse krijgsmacht de gewapende tak van de Vrijmetselarij.

Zie ook het artikel over Baphomet aanbidding binnen de Vrijmetselarij:

Artikel ► https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1080210222085012&id=100002881329771


Een ieder speelt zijn eigen rol bij de Vrijmetselarij


En voor wie het niet opvalt, Aleister Crowley draagt ook een Maltezer Kruis logo, net als Willem Alexander von Amsberg. Hmmm.... waarom zou dat zijn?


Aleister Crowley
Aleister Crowley


Karel Bagchus schreef:

Aleister Crowley was één van de bekendste Vrijmetselaars.

Nadat hij zijn naam had gemaakt binnen de Vrijmetselarij (zie foto hierboven) werd hij benoemd tot Grandmaster van de Ordo Templi Orientis (OTO), een van de vele binnen de Vrijmetselarij opererende sub-ordes.

Aleister Crowley schreef het boek "Magick in Theory and Practice", waarin hij beschreef hoe zijn medevrijmetselaars hun rituelen dienen uit te voeren:

Zie ► https://raumfahrer.wordpress.com/manson/crowley-on-sacrifice/


Hij beschrijft daarin dat de beste energie vrijkomt bij het offeren van een onschuldig kind:

"For the highest spiritual working one must accordingly choose that victim which contains the greatest and purest force. A male child of perfect innocence and high intelligence is the most satisfactory and suitable victim."

"But the bloody sacrifice, though more dangerous, is more efficacious; and for nearly all purposes human sacrifice is the best."

De Vrijmetselarij is de schaduw overheid achter het bedrog dat "Democratie" heet.


Hier kunt U zien dat oud-minister Van Aartsen een Vrijmetselaarsloge met 'belevingsruimtes' opent:


Zie link ► https://denhaagfm.nl/2016/11/07/vrijmetselarijmuseum-maandag-open/

'Overheid' = Vrijmetselarij = Ritueel Kindermisbruik


Any Questions?


Burgemeester Van Aartsen opent Ordegebouw vrijmetselaren
Burgemeester Van Aartsen opent Ordegebouw vrijmetselaren


Op maandag 7 november 2016 verrichtte de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen de officiële opening van het gebouw van de Orde van Vrijmetselaren


Het nieuwe pand van de Vrijmetselaars werd door burgemeester Jozias van Aartsen geopend. Het gebouw aan de Javastraat heeft een aantal 'belevingsruimtes' waaronder een tempel waar rituele bijeenkomsten worden gehouden.

In het gebouw komt ook een museum waar iedereen welkom is. "Alles is tegenwoordig op internet te vinden, waarom zouden wij dan nog geheimzinnig blijven doen", vertelt Dick Vogelaar van de Orde van Vrijmetselaren aan Omroep West. De orde noemt zichzelf de oudste democratische vereniging van het land. "We zijn voor iedereen toegankelijk en iedereen kan worden gekozen om een functie te vervullen", aldus woordvoerder Mat Herben.

Met de opening van het museum hoopt de orde een groter publiek te bereiken. "We hebben vooral een grote toevloed van vijftigplussers. Maar onze boodschap is nog net zo actueel als bij de oprichting in 1756", aldus Herben.

De Vrijmetselarij is een inwijdingsgenootschap en dat is lastig uit te leggen aan buitenstaanders.

https://www.vrijmetselarij.nl


Info over Rutte (Vrijmetselaar)


Informeer Uzelf, zodat we kunnen handelen in goede oplossingen!


https://niburu.co/binnenland/16673-vrijmetselaar-rutte-gokt-op-nederlandse-gehoorzaamheid

https://niburu.co/binnenland/16600-vrijmetselaar-rutte-begint-nu-toch-nerveus-te-worden

https://niburu.co/het-complot/15355-vrijmetselaar-mark-rutte-voerde-exact-zijn-script-uit

https://niburu.co/het-complot/13834-mark-rutte-is-lid-van-machtige-vrijmetselaarsloge-update

https://niburu.co/het-complot/13822-mark-rutte-is-lid-van-machtige-vrijmetselaarsloge

https://niburu.co/het-complot/16585-mark-rutte-voert-blindelings-orders-van-klaus-schwab-uit

https://niburu.co/het-complot/16524-zonder-vrijmetselaars-is-er-geen-new-world-order


Het is niet zomaar dat wij in ons dagelijks leven steeds meer worden omringd door satanische symbolen!


Een satanische insider klapt uit de school, vertelt hoe het komt, dat ze het beste met ons mensen voor hebben en dat wij de paar vrijheden die we nu nog hebben straks niet zullen missen.De satanische sekte, ook wel Illuminati genoemd, heeft door de eeuwen heen de vrijmetselarij geïnfiltreerd en overgenomen, waardoor ook de top van die vrijmetselarij nu per definitie satanisch is.

Soms klapt er iemand uit de school en krijgen we een klein beetje meer inzicht in wat er omgaat in de hoofden van dergelijke lieden. Zo ook in 2010 toen een satanist uit Australië die bekendstaat onder zijn satanische naam Aloysius Fozdyke de sterfbed bekentenissen van zijn mentor Petor Narsagonan alias Frater 616 publiceerde. Deze mentor stierf op 25 maart 2004, dus de bekentenissen zullen van kort voor die datum zijn.

Deze Frater 616 had onder andere het volgende geschreven:

De dingen zijn niet zoals ze lijken en dat zijn ze al een heel lange tijd niet geweest. Hij spreekt verder van een grootschalig verraad van de maatschappij door haar leiders. Het werd uiteindelijk een 15 pagina groot document dat een inzicht gaf over hoe onze maatschappij functioneert en wat de plannen zijn.

Hij schreef toen dat de satanische invloeden inmiddels zo groot waren geworden dat het moeilijk zou zijn om dat niet te merken.

De satanisten zijn wijd verbreid door de Australische gemeenschap en hetzelfde patroon wordt overal herhaald. Deze satanisten bestaan uit een doorsnee van de hogere functies in de maatschappij zoals politici, artsen, hoge politiefunctionarissen, advocaten, onderscheiden militairen, media persoonlijkheden, fotomodellen en sociale werkers. De meest getalenteerde onder hen houden er een levensstijl op na die door misdaad in stand wordt gehouden, maar de uiterlijke schijn heeft van professionaliteit en kennis. Marginale types (prostituees en drug dealers) zijn belangrijk voor satanisten, maar zijn niet meer dan werktuigen.

Als deze situatie zich voor doet binnen de Alpha Lodge in Australië, dan zal hetzelfde zich voor doen in andere vrijmetselaarsloges over de hele wereld en wordt hetzelfde patroon als waarover Frater 616 spreekt herhaald in andere landen.

Dat ligt dan ook weer in lijn met het feit dat alle belangrijke Europese politici, inclusief onze premier Mark Rutte, behoren bij machtige vrijmetselaarsloges.

Bron ► https://niburu.co/het-complot/15318-satanische-vrijmetselaar-klapt-uit-de-schoolWord Wakker Allen !!


Ga aub ook onderzoek doen !!


In het belang van alle kinderen !!Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)