Vertaal deze pagina naar:

Bericht voor alle Patroits in Nederland en de rest van de Wereld

08-01-2021


Sommigen van jullie herkennen mijn naam misschien, van Intel.

Ik heb dagelijkse briefings met POTUS en heb hier al een handvol keren gepost als "helper". Wat ik ga onthullen, is het belangrijkste bericht dat je vóór de inauguratie leest.

Q zal hier niet meer posten, althans voorlopig niet. De bewerking is aan de gang, maar moet op dit punt stil zijn. Als we eenmaal tot rust zijn gekomen, hoor je niets meer van Q.

Laat u niet ongerust maken of van streek maken. We bevinden ons in misschien wel het meest kritieke moment van de Amerikaanse geschiedenis. POTUS is zich volledig bewust van de ernst van deze periode.

We hebben ons van voor 2016 voorbereid op dit exacte moment. Ik vraag niet om vertrouwen in ons. Q had al logica, rede en meerdere bewijzen moeten gebruiken om onze geloofwaardigheid vast te stellen.

Wat er deze week gebeurt, verandert de geschiedenis.

We vragen u nu om bij u thuis te blijven en u in geen geval met de operatie te bemoeien. Je zult snel dingen zien gebeuren die velen voor onmogelijk zouden achten. POTUS is geïsoleerd en 100% veilig. Ons plan is bijna rond. De DS heeft al verloren. Alles wat je ziet in de MSM en op Twitter is een laatste wanhopige poging.

Waarom heeft Kamala de senaat nog niet verlaten? Waar is Joe? Waar is Joe echt? Hunter heeft zichzelf aangegeven. We hebben je in het begin gevraagd om je voor te bereiden. Jouw rol is cruciaal en jouw taak is om de bevolking te helpen omgaan met wat er gaat worden onthuld.

De patriotten die hier vanaf het begin zijn geweest, zullen deze richtlijn begrijpen en erkennen. Bedenk dat het altijd het donkerst is voor de dageraad. Geloof de MSM de komende week niet. Geef ze geen enkele minuut geloof.

We hebben deze verkiezingen legaal gewonnen en wat daarna komt, is de beste opruimtaak in de geschiedenis van de wereld. Patriotten, we bedanken je. Zonder jou hadden we hier niet kunnen komen.

Dit is onze tijd. Houd de lijn vast. U ontvangt van ons geen berichten meer op dit kanaal totdat de operatie voorbij is. Op dat moment zal de hele wereld het weten.

Dank u en God zegene.

Bid voor ons, POTUS, en de Verenigde Staten van Amerika.

We bevinden ons in de gevaarlijkste fase en de inzet kan niet hoger zijn.

INTEL

(Excuses voor de eventuele stijl- en schrijffouten in verband met de vertaling vanuit het Engels)

"Be Of Good Cheer" door Coach Jerry

De levenservaring heeft ons geleerd dat het vaak "het donkerst is voor de dageraad" ... Dat de dingen niet altijd zijn zoals ze lijken ... dat geopolitieke zuivering een pijnlijk proces zal zijn. De tafel is nu gedekt. Congrescertificering is gedocumenteerd. Wees aangemoedigd mensen. Er zal niet aan de komende vergelding ontkomen zijn. Als er ooit een tijd was om de volgende Q-uitdrukkingen en voorspellingen te herinneren, dan is die tijd nu!

• Zet je schrap!

• Het zal Bijbels zijn!

• Niets kan wat komen gaat stoppen. Niets!

De volgende troostende woorden werden meer dan 2000 jaar geleden gesproken. Ze zijn zeker vandaag van toepassing in deze tijd van schijnbare chaos en nederlaag. "Deze dingen heb ik tot je gesproken, opdat je in mij vrede zult hebben. In de wereld zul je verdrukking hebben; maar heb goede moed, ik heb de wereld overwonnen."

Bedankt POTUS

Bedankt FLOTUS

Bedankt Q

WWG1WGA God wint!

Coach Jerry

Judy Note: Gisteravond werkte Trump vanuit het National Defense Command Center in Abilene Texas. Vandaag belde hij de Nationale Garde en vloog naar Camp David. Massale arrestaties stonden op het punt te gebeuren.

Wees voorbereid op een black-out. We waren al in een periode van duisternis op woensdag. 6 januari toen president Trump aankondigde: "The Storm is Upon Us."

De ochtend van 7 januari 2021 verklaarde het Amerikaanse Congres Joe [B] iden als de volgende Amerikaanse president. Maar er was een probleem. Bepaalde leden van het Congres onder leiding van de Democraten en de voormalige president [B] arack [O] bama, hadden samengespannen met buitenlandse vijanden om frauduleuze verkiezingen voor 2020 te houden en hadden daarbij verraad gepleegd.

En de verkiezing was nog niet voorbij. Staten konden hun stemmen nog steeds de-certificeren als bewijs van kiezersfraude aan het licht kwam, waaronder bewijsmateriaal dat relevant was voor de nationale veiligheid.

Trump heeft misschien geen andere keuze dan naar de krijgswet te gaan. Google Maps, Twitter, Facebook, YouTube en andere sociale media waren zwaar aan het censureren, Shadow Banning en het verwijderen van accounts van de goeden. Twitter en Facebook hebben president Trump, Lin Wood en anderen neergehaald die niet voldoen aan hun linkse agenda.

GCR / RV GESARA / NESARA:

Op vr. Op 8 januari zouden sommige obligatiehouders van de ene op de andere dag worden betaald en toegang hebben tot die fondsen. Tegen die vr. Op 8 jan. Was het begin voor Tier 4B Internet Group volgens de laatste die we hoorden van onze Military Intel Contact. Op zaterdag 9 januari zou Tier 4B volgens Bruce een melding moeten hebben (anders kunnen we begin volgende week worden gepusht).
Op wo. 6 jan. Amerikaanse forensische audits (wie kreeg wat, wie zou geld moeten krijgen en wie zou geen geld moeten krijgen) werden afgehandeld.

Rond do. Op 7 januari zouden de St. Germaine en Rodriguez Trusts die de Welvaartsprogramma's afhandelden, worden afgehandeld.

Op die do. 7 januari Redemption Center mensen gingen aan het werk.

Sommige mensen zouden via e-mail op de hoogte worden gebracht van een Safe Link-website die wordt gebruikt om een ​​afspraak te maken om te ruilen / in te wisselen. Zodra we de Safe Link-website hadden, zou deze hier en op verschillende Dinar-websites worden geplaatst.

Tier 4B zou ten minste 7-8 dagen krijgen om Zim-aflossing uit te voeren en vreemde valuta tegen speciale tarieven om te wisselen, waarna het grote publiek zou worden geïnformeerd dat ze vreemde valuta konden omwisselen tegen de nieuwe internationale tarieven.

Gouden standaard:

Op do. 31 dec Op het laatste moment van 2020 werd Judy Shelton, de door goud gesteunde valuta-advocaat van POTUS, bevestigd aan de Federal Reserve Board door de Senate Banking Committee.
De volgende dag van vr. Op 1 januari 2021 begon de goudstandaard wereldwijd een nieuw financieel systeem in te luiden. Verschillende landen hebben al aangekondigd dat hun valuta op de goud / asset-backed-standaard zullen zijn.

Volgens Shelton was het afgelopen weekend het papierwerk van 209 landen voor de GCR afgerond.
Ook tijdens het afgelopen weekend werden NESARA / GESARA-programma's voor het kwijtschelden van schulden wereldwijd geïmplementeerd, waaronder uitbetalingen van Global Collateral Account aan betaalmeesterrekeningen en obligatiehouders die vanaf dinsdag geld van rekeningen ontvingen. 5 januari - en nu konden fondsen worden gezien die beschikbaar zouden zijn wanneer Tier 4B begon.
Judy Note: Houd er rekening mee dat Google Maps, Twitter, Facebook en andere sociale media de goeden censureerden, Shadow Banning en verwijderden. Twitter en Facebook hebben de accounts van president Trump, Lin Wood en andere mensen verwijderd die niet voldoen aan de linkse agenda. Het is daarom moeilijk om u links te geven naar enkele van de onderstaande informatie.
A. Don. 7 januari Lin Wood Tweet (waarna zijn account werd verwijderd).

Tijd voor rust.

Ik moest opblijven om de conclusie te zien van de grootste poging tot diefstal in de geschiedenis.

Nu is het een voltooide misdaad.

Veel verraders zullen de komende dagen worden gearresteerd en gevangen gezet.

President Trump zal nog vier jaar dienen.

B. do. 7 jan.2021 Steele, Parkes, Ward Talk Trump en wat komt er: Robert David Steele, Simon Parkes Met Charlie Ward Speak Trump, VK, wat komt er en meer moet kijken!

1. De Wed. 6 jan. Protest tegen het Capitool was een vaste val. De corruptie werd gefinancierd door [S] oros, [O] bama, [C] linton foundation, maar kwam uit het Vaticaan.

2. Niveau 4B zou op zaterdag 9 januari moeten worden aangemeld en op zaterdag moeten beginnen, anders kunnen we begin volgende week worden gepusht.

3. De mensen van het Redemption Center zijn donderdag aan het werk gegaan.

7 jan. E.Militaire Intel legt plan uit om de VS over te nemen ►  https://youtu.be/g8-tCrgiIC8

1. Deze verkiezing was een militaire operatie om de Nieuwe Wereldorde neer te halen.

2. Er was een plan opgesteld om deze Rothschild-Federal Reserve Banking-industrie, die in 1871 werd opgericht, neer te halen. Dit land wordt al heel lang geregeerd door een buitenlandse macht.

3. In de jaren 60, toen ze Kennedy uitschakelden, kwamen ongeveer 200 generaals bij elkaar en stelden het plan samen.

4. In de afgelopen 20 jaar hebben Patriotten en 22 Bondgenootschappelijke machten over de hele wereld zich verzameld

5. Ze kregen de controle over de NSA en

6. In 1950 onderschepte de militaire inlichtingendienst een zestienjarenplan om de VS neer te halen - 8 jaar Obama en 8 jaar [H] illary [C] Linton.

7. Terwijl ze over het ministerie van Buitenlandse Zaken was, werd uranium van de voorraad afgeroomd - Iran, Syrië

8. Ze zouden een nucleaire aanval tegen de VS lanceren en Rusland de schuld geven.

9. De Alliantie koos Trump om het land te redden, de wereld te redden.

10. Elke oorlog is gefinancierd door dit bankenimperium.

11. okt 28 2017 was de eerste keer dat het leger wat inlichtingen liet vallen. Ze kwamen bijna vijf dagen tevoorschijn en gingen toen maanden en jaren verder. Dit werd de grootste militaire inlichtingenoperatie in de geschiedenis om de mensen te onderwijzen. Het heet Q.

12. Sessions was een patriot die John Huber de opdracht gaf om grote jury's bijeen te roepen.

13. Ze gingen achter generaal Mike Flynn aan omdat hij wist waar alle lichamen waren begraven.

14. 300 federale rechters zijn vervangen door Trump.

15. Meer dan 190.000 aanklachten zijn ingediend - de meeste hebben betrekking op de beschuldiging, de moord op en de moord op kinderen.

16. Het Vaticaan was het middelpunt van dit alles.

17. $ 200 miljoen werd gebruikt om GITMO te upgraden.

18. Regelmatige vliegtuigen gingen in en uit GITMO voor militaire tribunalen.

19. V: Hoor nooit een vijand terwijl deze zichzelf tot op de grond brandt.

20. De cabal-aanbidding zat en was overal.

F. Trump vloog naar Texas nadat hij van Twitter was verbannen.

Maak je klaar voor een black-out: https://www.paulstramer.net/2021/01/trump-flew-on-night76-to-texas-after-he.html GlobalAgenda @ BitChute

De nieuwe Amerikaanse Revolutie 2.0 staat voor de deur.

Dat was het SLECHTSTE geënsceneerde evenement in het Capitool dat ik ooit heb gezien. Al die ACTEURS die in het Capitool belandden, waren betaalde acteurs. Er was GEEN politie-aanwezigheid in het Capitool en ik ben blij dat Trump uit Washington is vertrokken. We zien hoe de staatsgreep tot een einde komt en het was interessant om te zien dat de MSM het een staatsgreep noemt en het is echt een staatsgreep. Een staatsgreep tegen Trump. Hoe dan ook, Trump is nu op een Elite Military Communications Base in Abilene, Texas, waar hij kijkt hoe zijn vice-president zijn presidentschap afrondt terwijl hij in de Bird Seat zit.

Bereid je voor op serieuze aankondigingen.

Amerika staat op de rand.

Verraad is het eindspel.

In de tijd van internetcensuur zijn hier mijn sociale media-accounts die ik gebruik voor het verspreiden van de echte ongecensureerde waarheid (hopelijk). Trouwens ... Mijn Twitter en twee YouTube-kanalen zijn zwaar gecensureerd en schaduw verboden.

Markeer @GlobalAgenda

G. Italiaanse Amerikaanse ambassade wil Trump uitschakelen: 

https://www.paulstramer.net/2021/01/us-embassy-in-italy-conspires-to-take.html


H. Don. 7 jan. Persbericht: Stemmen in de VS omgewisseld Presidential Race - Institute for Good Governance https://www.paulstramer.net/2021/01/press-release-votes-switched-throughout.html https://nationsinaction.org/2021/01/press-release-voter- fraude /

Senior IT-expert bij Global Defense Contractor getuigt voor de Italiaanse federale rechtbank. Hij en anderen wisselden van stemming in heel Amerika in de VS. Presidentiële race
Rome, Italië (5 januari 2021) - Een medewerker van de 8e grootste wereldwijde defensie-aannemer, Leonardo SpA, leverde een schokkende verklaring waarin hij zijn rol in de meest uitgebreide criminele daad bij Amerikaanse verkiezingen uiteenzette. Ter bevestiging van het rapport van DNI Ratcliff over internationale inbraak, schetste Arturo D'elio het plan dat succesvol bleek te zijn bij het gebruik van Leonardo-computersystemen en militaire satellieten in Pescara, Italië. Recente berichten over een hack bij Leonardo lijken nu een georkestreerde dekmantel te zijn geweest om de terugslag op het bedrijf, dat gedeeltelijk eigendom is van de Italiaanse regering, te verzachten.

Nations In Action, een transparantieorganisatie van de overheid, werkte samen met het Institute of Good Governance om de onregelmatigheden bij de verkiezingen grondig te onderzoeken en te onderzoeken, die het langverwachte bewijs leverden dat een vlekkeloos complot om Amerika neer te halen werd uitgevoerd met buitengewone middelen en wereldwijde betrokkenheid. Amerikanen en gekozen functionarissen hebben nu het bewijs dat de verkiezingen inderdaad zijn gestolen.

I. Wo. 6 januari Natural News Situation Update: America's Day of Reckoning komt aan ... Trump moet nu zijn hand spelen.

Nu de dag van afrekening in Amerika is aangebroken, moet president Trump nu zijn volle hand spelen om de republiek te verdedigen tegen binnenlandse en buitenlandse vijanden. We verwachten dat VP Mike Pence later vandaag Amerika zal verraden, hoewel er een kans is dat senator Grassley tussenbeide komt en de natie helpt redden door de frauduleuze verkiezingsstemmen te verwerpen en ze voor berechting terug te sturen naar de staten.

We behandelen het meest geweldige nieuws dat Barack Obama een verkiezingsfraude heeft gefinancierd waarbij de Italiaanse regering (en waarschijnlijk ook het Vaticaan) betrokken was.
Mogelijke uitkomstscenario's voor de besluiten van vandaag in het Congres. Wij geloven dat VP Pence de natie zal verraden en dat de GOP haar laatste politieke zelfmoord zal plegen door de duidelijk frauduleuze, illegale Biden-lei van verkiezingsstemmen te omarmen.

Een mogelijk scenario is dat senator Grassley nieuw bewijs voor nationale veiligheid presenteert dat we nog nooit eerder hebben gezien, en vervolgens de verkiezingsresultaten verwerpt op basis van dit nieuwe bewijs.

Waarom de declassificatie-inspanningen van Trump ertoe kunnen leiden dat eerder geclassificeerde documenten door niet-gouvernementele personen worden geleid om een ​​brede, efficiënte verspreiding van de informatie te bereiken.

Wat blijft er over voor Trump en Amerika na het totale verraad van de GOP, Pence, SCOTUS en anderen.

Apple Maps blokkeert de routebeschrijving naar Washington D.C. als nog een ander voorbeeld van Big Tech die inmengt in eerlijke democratie.

Jeffrey Prather waarschuwt dat de staat [d] eep misschien probeert kerken in D.C. te bombarderen.
Mitt Romney schreeuwde tegen vliegtuigpassagiers terwijl ze allemaal naar D.C. (noemde hem keer op keer een verrader).

Wetgevers in Pennsylvania eisen dat Pence de frauduleuze verkiezingsstemmen afwijst en hen meer tijd geeft om verkiezingsonregelmatigheden te onderzoeken.

Trump twittert dat de vice-president de macht heeft om verkiezingsstemmen te weigeren, terwijl de NYT een propagandaartikel publiceert waarin hij beweert dat Pence zei dat hij die macht niet heeft. Dat NYT-verhaal werd later onthuld als nepnieuws.

De wetgevers van Wisconsin gaan over tot de de-certificering van [B] iden electorale stemmen. Andere staten zullen waarschijnlijk volgen.

Waarom zijn de verkiezingen vandaag niet voorbij, ook al wordt [B] iden bevestigd als verkozen president. Staten kunnen hun stemmen nog steeds de-certificeren als er nieuw bewijsmateriaal naar voren komt, waaronder mogelijk bewijs van nationale veiligheid.

Trump overweegt totale declassificatie en massale ontslagen van topverraders in de administratie.
Luitenant-generaal Tom McInerney waarschuwt dat als Pence niet handelt, Trump de militaire autoriteit moet verklaren om de natie te redden.

Verkiezingen in Georgië worden gestolen door dezelfde fraude die werd gebruikt bij de algemene verkiezingen. Gemonteerde stembiljetten, blokkerende GOP-waarnemers, opgetuigde Dominion-machines en meer.

Degenen die verkiezingsfraude plegen, kunnen vijf jaar gevangenisstraf krijgen.
Dominion-stemmachines bleken "Made in China" -labels op hun dozen te hebben, wat bewijst dat ze in China zijn vervaardigd.

President Xi Jinping beveelt het leger "klaar te zijn om op elk moment te vechten zonder angst voor de dood".

Een verpleegkundige sterft plotseling na ontvangst van het coronavirusvaccin.

Wat komt er nu: de optie voor militaire autoriteit van Trump en de optie "We the People" om de natie te behouden en het stelen te stoppen.

J. Trump Advocaat Lin Wood Fireside Chat # 4: https://beforeitsnews.com/alternative/2021/01/lin-wood-speaks-out-shaun-attwood-3738949.html 918-851-6920 - tekst om link te ontvangen voor shownotities

Sidney Powell had een juridisch rapport van 270 pagina's over verkiezingsfraude in 2020 opgesteld.
De Canadese Dominion-hardwarestemmachines die in de meeste staten worden gebruikt, deelden kantoorruimte met [G] eorge [S] oros in Toronto, Canada

Secoya / Smartmatic-software die in Dominion-machines wordt gebruikt om stemmen te wisselen, is gemaakt door de CIA en kwam uit het communistische Venezuela.

Amerikaanse stemmen bij de verkiezingen van 2020 werden naar een CIA-kantoor in Frankfurt, Duitsland gestuurd om te worden omgewisseld en geteld.

De Chinezen investeerden $ 400 miljoen in Dominion vlak voor de verkiezingen van 2020 en $ 200 miljoen een jaar daarvoor.

Het Dominion-systeem werd over de hele wereld gebruikt om verkiezingen te kopen.

De Chinezen hebben 31 miljoen hectare Amerikaans land gekocht.

Samenzweren met vreemde naties om verkiezingen te stelen, wordt bestraft met de dood door een vuurpeloton.


Reacties onder de video


Ik was hier toen JFK werd vermoord. JFK waarschuwde ons voor de elites. Hij begon ons eigen geld te drukken. Kort daarna werd hij vermoord. Oswald was slechts de zondebok. Ze hebben altijd een zondebok en de media worden gebruikt om de mensen te overtuigen.


Ja, iedereen moet zijn eigen intuïtie vertrouwen! Dit is zeker een wereld die me doodsbang maakt, maar ik heb geloof in God, de waarheid en goede verzen kwaad. Ik ben erg dankbaar voor deze informatie. ❤️


Je hebt zojuist 4 jaar onderzoek op een perfecte manier gestopt. Er is niet één ding dat je zei waar ik de afgelopen 4 jaar niet over heb gelezen! Nu bedankt, ik kan liever dan een heleboel vragen beantwoorden die ik dit kan sturen. 👊🏼🇺🇸


Jammer dat mensen nog slapen maar er zijn er veel meer wakker, ik ken de NWO al 25 jaar, maar niemand wilde het geloven. Hier zijn we dan.


Shit geschokt. Hou ervan. Ik kan niet WACHTEN om de Satanische DEMONEN naar beneden te zien gaan en al degenen die hen hielpen!


Dit is geweldig !!! ... zeer informatieve presentatie, ik had het zelf niet beter kunnen zeggen, zal op mijn kanaal worden gedeeld!

Net als jij heb ook ik mijn huiswerk gedaan en mijn tijd besteed aan het helpen bij dit Grote Ontwaken! Hopelijk kan ik je helpen meer volgers te verzamelen ... Ik ben ook al mijn vorige social media & you tube accounts kwijt, maar we moeten gaan. Bedankt en God zegene 🙏🏻


Mijn tante probeerde me altijd over al deze dingen te vertellen, en ik dacht dat ze een gek was. Ongeveer twintig jaar lang stuurde ze me informatie om over te kijken en ik rolde altijd met mijn ogen en dacht "ja goed". Ik bedoel, ik dacht echt dat ze van haar rocker af was. Nu ik ouder ben en in het konijnenhol ben gesprongen, ben ik helemaal wakker. Ze is 2 jaar geleden overleden en het spijt me dat ik er niet serieuzer over praat. Ik wou dat ze hier nu was, ik zou non-stop met haar praten. Ze was haar tijd ver vooruit.


Ik heb genoten van de uitzending, maar rond de 38:00 minuut noemt u "er zijn zoveel mensen gearresteerd", maar we weten het niet omdat de media het niet zullen melden. Als dat het geval is, noem er dan een. Iedereen zegt dat dit nog geen enkel geloofwaardig bewijs levert. Dat bewijs zou het minste moeten zijn dat we kunnen verwachten om deze beweringen geloofwaardig te maken, maar het moet nog gebeuren. Altijd alleen vage, ongefundeerde beweringen.


Ik volg corrupte politici mijn hele leven. Geschiedenisles in de jaren zeventig toen ik op de middelbare school zat, had ik een uitstekende leraar die in de klas de moord op JFK in twijfel trok. Ik ben zijn woorden nooit vergeten. Het was 1975 het einde van de oorlog in Vietnam. Door de jaren heen met het grootbrengen van een gezin heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar de moord op JFK om mijn handen te krijgen en alles wat ik kon. De laatste 10 of zo, met volwassen kinderen, werd mijn studie intenser. Alles wat deze man zegt, is perfect! En alles wat hij zegt, valt samen met Juan O Savin, Lin Wood, Catherine Austin Fitts, Roseanne Barr, Jennifer Mac om er maar een paar te noemen ... Zet het reguliere nieuws uit en luister naar de burgerjournalisten.

Het protest waarbij mensen gisteren het Capitool binnen drongen, was net als veel andere valse vlaggen volledig in scène gezet.


We vechten tegen overheden. Vlooienoorlogen tegen de geest. Jezus Christus is de enige redder. Heer, red ons, uw kinderen hebben uw hulp nodig, ongeacht wat er wordt gezegd. Het kwaad ziet er goed uit en goed ziet er slecht uit. Satijn kan hoe dan ook niet winnen. De waarheid zal ons bevrijden. Heer, geef ons ogen om te zien en oren om te horen. Help ons om waakzaam Heer te zijn en uw stem te zijn in een donkere wereld In Jezus naam vragen en bidden we alle dingen.


Ik kijk dit al sinds 2010. Ik hoorde voor het eerst over dit plan van Drake Bailey en David Wicock. Het was wild, en sindsdien ben ik erin gezogen. Blij om de samenvatting te horen die u zojuist hebt gegeven, het is geweldig om deze informatie te erkennen. Zeker nu na de Biden-bevestiging. We hebben dit begrip nodig om door te gaan. Bedankt.


Ik herinner me dat ik las over wat Flynn aan het doen was. Hij kreeg door middel van afzetting bewijs in de rechtbank. Ik hoorde hetzelfde met de beschuldiging, Trump en velen stuurden ook dossiers / bewijsmateriaal naar de rechtbanken. Nu kunnen ze in andere gevallen worden gebruikt.


Ik begrijp dat George W. Bush Sr deel uitmaakte van de dood van de kostbare eerlijke John F. Kennedy Sr. hield van Amerika als PRESIDENT TRUMP.


Wilt U reageren op deze blog?


Heeft U een vraag of een opmerking over deze blog?

Of wilt U mij volgen op social media? Of dit platform ondersteunen? Of mij financieeel ondersteunen in mijn Missie op Aarde? Of wilt U meer weten over mij persoonlijk? Het kan en mag allemaal.

Maak dan Uw keuze uit één van de onderstaande opties.

Dank voor het lezen van mijn blog en Uw eventuele bijdrage of donatie!

Lieve groetjes van Dienie

God bless you All ❤️