Vertaal deze pagina naar:

Bericht voor al mijn trouwe volgers en meelezers!

22-02-2021

Even een berichtje van mij, doordat ik een andere weg ben ingeslagen houd ik minder tijd over om berichten op social media of e-mails te beantwoorden.

Neem het mij niet kwalijk aub.

Ik doe echter mijn best zoveel mogelijk berichten alsnog te beantwoorden, echter komt er nu zoveel naar buiten dat ook ik mijn energie moet sparen om in een gezonde modus (frequentie) te blijven.

Je mag me blijven volgen, dit geldt voor een ieder trouwens die dit bericht leest. Immers verzamel ik dagelijks nog steeds, (reeds jarenlang), belangrijke informatie voor mensen die willen ontwaken of verder willen ontwaken.

Je kunt mij uiteraard ook gaan volgen indien je graag op de hoogte gehouden wil worden door mij, dat is helemaal prima!

Oke, ik weet en besef dat niet iedereen voldoende tijd en zin heeft om zelf onderzoek te doen, zoals ik dat dagelijks doe. Ik neem het niemand kwalijk of wat dan ook. Ieder z'n padje denk ik dan. We doen uiteindelijk allemaal een stukje van het grote geheel en dat is goed.

Doordat ik nu de mogelijkheid daartoe heb om 7 dagen per week onderzoek te kunnen doen, en dat zelfs 24 uur per dag, behalve mijn slaap- en ontspanningsmomenten, is het logisch dat je dan het één en ander aan blogs en artikelen kunt schrijven en dat je daarmee volgers krijgt is ook logisch. Wees aub niet jaloers, alles heeft uiteindelijk z'n prijs of kost z'n tol.

Uiteraard ben ik heel blij dat ik in deze positie uiteindelijk ben terechtgekomen, echter heb ik daar ook behoorlijk wat offers voor moeten afleggen en heb situaties meegemaakt die ik mij liever en anderen had bespaard. Echter heeft vaak alles wat er gebeurt een reden in verband met het grote geheel. De Nieuwe Wereld die nu op ons ligt te wachten.

Momenteel doe ik zelf liever geen vlogs of podcasts meer, waarom niet? Ik trek dat momenteel niet in mijn hoofd, doordat ik nu zo druk bezig ben met onderzoek en het schrijven van artikelen op verschillende platforms.

Zoals mijn persoonlijke website www.ikwilallesweten.nl, het platform voor blogs 'Freedom for All', het platform 'De Nieuwe Media' met daaraan gekoppeld de 'Waarheidskrant' en een online website met info en nieuws van het wereldtoneel voor mijn geboortedorp.

Daarnaast ben ik ook nog een paar webshops aan het bouwen voor de verkoop van diverse producten. Met deze webshops wil ik mijn eigen inkomsten creëren, zodat ik van niemand meer afhankelijk ben.

Doordat ik daarnaast zoveel onderzoek doe, zie ik ook vaak dingen voorbij komen wat er soms enorm inhakt. Ontwaken en onderzoek doen is niet altijd even fijn. Immers ontdek je welk leed andere mensen aangedaan is en in welke hel teveel mensen jarenlang hebben moeten leven. Ik schrijf 'moeten', omdat sommige mensen opgesloten zitten in kooien of onzichtbare kooien waar ze niet uit konden of op zo'n vreselijke wijze werden gechanteerd dat ze vreesden voor hun leven of dat van hun dierbaren.

Nu ben ik zelf bezig om te onderzoeken of we Thierry Baudet en Wybren Haga 100% kunnen vertrouwen in wat ze zeggen en doen. Ik heb in de wandelgangen gehoord dat Baudet contact heeft met generaal Flynn en een lijntje heeft met Trump, dus dan zou het eigenlijk goed moeten komen denk ik dan...

Echter hun partij heet 'Forum voor Democratie'...

Ik heb echter niets met Demo-nen... Democraten... Democratie... Daar wil ik juist vanaf...

Ik kies liever voor een Vrije Republiek op basis van Gelijkheid en Respect voor elkaar ❤️

Wat denk jij?


Wormwood system


Wat mij persoonlijk nog bezig houd is het wormwood system, het 2e zonnestelsel (Nibiru en Nemesis) wat nu veelvuldig wordt vastgelegd op video's door onderzoekers en de vele UFO's die worden gespot. Kunnen we tijdreizen? Zijn er poorten naar een andere Dimensie? Ik sluit niets uit.

Wat staat ons werkelijk te wachten? Waarom was Wubbo Ockels zo ongerust over de Toekomst in z'n laatste speech op z'n sterfbed?

Komt er een plasma event? Wat door sommige onderzoekers wordt beweerd?

Gaat er hoog water komen? Moeten we daarom hoger gaan zitten als 1.500 meter boven N.A.P.? Gaat dit volgend jaar reeds gebeuren? Moeten we ons beschermen voor alles wat er uit de lucht kan komen vallen? Dit ben ik dus nog steeds zelf aan het onderzoeken in de stilte.

Het verwachte plaatje na de poolshift


Ondertussen ga ik door met het informeren van mijn achterban op Telegram en ga ik door met de verkoop van T-shirts en andere producten in onze webshop. Ik ben daar erg tevreden over en content mee. Ik heb daardoor al vele wensen kunnen verwezenlijken en persoonlijke doelen kunnen behalen betreffende de verspreiding van mijn info, kennis en inzichten.

Dank voor jullie vertrouwen en support!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Support


U kunt mij eventueel supporten (financieel ondersteunen) door een T-shirt met een boodschap of andere artikelen te bestellen zoals een hoodie* of een tas.

*) Hoodies zijn nu een gerespecteerd onderdeel geworden van de modewereld.

Klik HIER voor de webshop.