Vertaal deze pagina naar:

Ben jij een orgaandonor? Zo ja, lees dan deze info door

21-12-2020

Op 1 juli 2020 is de donorwet veranderd!


Een beetje in de vergetelheid geraakt door de corona hysterie, maar het is al zover volgens Werner Schutz. Hij schrijft het volgende:

"Zeg NEE tegen je eigen slachting, waarvoor je per 1 juli 2020 automatisch toestemming hebt gegeven geeft als je niks doet. Je bent niet dood, want ze hebben niks aan dode organen.

En... Je krijgt geen narcose, alleen spierverslappers. Je lichaam wordt vastgebonden, omdat het heftig beweegt en soms een halve meter omhoog komt als ze gaan snijden. De operatie duurt zo'n 4 uur en je overlijdt pas wanneer ze als laatste je hart eruit halen, wat al die tijd aan de gang gehouden wordt.

De term hersendood is niks anders dan een meer definitief klinkend synoniem voor coma, verzonnen door belanghebbenden die er baat bij hebben dat de familie snel instemt met het onverdoofd slachten van hun nog levende dierbare. Het is een miljardenindustrie!

Ook kun je zelf niet volwaardig sterven als een deel van jou nog in een ander voortleeft, misschien wel in een pedofiel, terrorist, dierenmishandelaar, kettingroker, alcoholist, moordenaar of verkrachter.

Ik heb me er de afgelopen maanden goed in verdiept en dat heeft mij genoeg kennis gegeven om mijn kijk op en keuze qua orgaandonatie te veranderen.

Ik was orgaan- en hersendonor, daarnaast had ik mijn lichaam beschikbaar gesteld voor de wetenschap. Maar ik heb alles ingetrokken, wat in mij zit is van mij en ik hoef ook niks van een ander. En natuurlijk is het vreselijk als een dierbare alleen te redden is met een donororgaan, zeker als het om een kind gaat. Maar de natuur heeft niet voor niks de dood bedacht, om overpopulatie van welke soort dan ook te voorkomen.

Maar wij mensen moeten werkelijk alles beheersen, wat ons nog duur zal komen te staan.

Vanaf je geboorte word je koste wat kost in leven gehouden, zelfs als je niet meer kan of wil. Omdat je een schaakstuk bent op het bord van de elite, omdat ze je op alle mogelijke manieren (lichamelijk en psychisch) ziek maken en daarna veel geld verdienen aan jouw hoop op en afhankelijkheid van beter worden.

Ik zal jullie een beetje op weg helpen en hieronder wat links delen...

Don't be an organ donor ► https://youtu.be/nHQUMLe4bfY

Death is a lie ► https://youtu.be/5IRQtONl2fs

Do you want to be an organ donor? ► https://www.lifeguardianfoundation.org/

Zwartboek over orgaandonatie ► https://www.annetwood.nl/brief-aan-de-ministerraad

(https://www.annetwood.nl/orgaandonatie)

Nee, ik word geen donor! ► https://sanneburger.com/2018/02/15/nee-ik-word-geen-donor/

Als orgaandonor loopt u kans nog levend dood verklaard te worden.

Esmee deed universitaire studie na hersendood en Tinne verloor dochter door orgaandonatie ► 


Het hart heeft een geheugen ► https://theoptimist.nl/het-hart-heeft-een-geheugen/

Orgaandonatie - Antroposofisch Gezondheidscentrum ► https://www.de-lemniscaat.nl/orgaandonatie/

Geen enkele orgaandonor is dood ► https://youtu.be/eCnwJeWBvvE

Hans Stolp over orgaandonatie ► https://www.hansstolp.nl

Getuigenverslag orgaandonatie in de Eerste Kamer ► https://youtu.be/JA9cRhUP6M4


Een 43-jarige man heeft een klacht ingediend tegen een ziekenhuis in het Zweedse Gotenburg nadat hij hoorde hoe dokters het wegnemen van zijn organen met zijn vriendin bespraken."Vul op www.donorregister.nl je keuze in.
Vul op www.donorregister.nl je keuze in.

Informeer jezelf

Bekijk de video's en de info. Beslis en oordeel daarna zelf: Wil jij nu nog steeds orgaandonor zijn?

Of heb jij al laten weten geen orgaandonor (meer) te willen zijn?

Klik hier voor de website of hier ► https://www.donorregister.nl/veranderingen-in-2020Reacties onder de video

Jacques Mertens schreef:

Onze overheid liegt. Men kan een formulier invullen waarop staat dat u organen afstaat NA uw dood. Maar dat kan helemaal niet. De term 'hersendood' is uitgevonden als excuus om organen te kunnen wegnemen. Mijn neef kreeg als student een zwaar ongeluk op reis en werd na overbrenging een Belgisch ziekenhuis hersendood verklaard. Hij was erg sportief en ze hadden maar al te graag al zijn organen kunnen pikken. Dat is niet doorgegaan, want een familielid bracht hem over naar een ander ziekenhuis, waar een heel team chirurgen zich over hem ontfermd heeft.

Vandaag is hij 100% kerngezond!


Henk of Nel Eastwood schreef:

Voor die hele orgaandonor campagne heb ik me juist uitgeschreven! Het ligt er dik bovenop dat dit niet pluis is! De regering liegt en bedriegt aan alle kanten!


Teteouania19 schreef:

Voor mij absoluut geen orgaandonatie. Het feit dat er zo weinig voorlichting over wordt gegeven wat het precies inhoudt zegt voor mij al genoeg om mijn vraagtekens erbij te zetten. Hersendood is dus eigenlijk niet echt dood, wie garandeert mij dat een persoon op de operatie tafel niks voelt terwijl alles in het lichaam nog werkt behalve de hersenen. Er zijn zoveel verhalen van mensen die uiteindelijk toch bij kwamen nadat ze hersendood werden verklaard.

De overheid gaat te ver hierin. Ik vertrouw ze 1000% niet.

Ik wil ook geen organen ontvangen van anderen, ik heb er vrede mee als mijn tijd gekomen is.