Vertaal deze pagina naar:

ESOTERISCHE KENNIS

27-03-2023

Wanneer je onderzoek gaat doen naar esoterische kennis zul je er veel informatie over tegenkomen!


Het esoterische christendom: wat is dat eigenlijk?

Informatie wat je niet elke dag zult herkennen in je dagelijkse leven, maar wat wel elke dag een rol speelt in ons aardse leven. Dus tijd voor mij, Dienie Kars, om daar eens onderzoek naar te gaan doen.

Veel informatie vind je terug op de onderstaande website. Wanneer ik deze informatie tot mij neem, ga lezen, ontdek ik bij mijzelf dat ik al veel punten kan verbinden. De tijd is er rijp voor dat ik dit ga ontdekken schijnbaar, ik werd er dit weekend op gewezen door iemand.


Het is mijn eigen ontdekkingsreis van mijn aardse bestaan!

 Maar dat geldt ook voor jou, wanneer je de onderstaande website gaat aanklikken. Succes met jouw eigen ontdekkingsreis, de weg naar binnen. Je bezig houden met informatie wat niet zichtbaar is aan de buitenkant, maar wat wel een hele grote rol speelt in ons binnenste en dagelijkse leven.

Weet en besef dat jouw innerlijke reis gaat beginnen wanneer je de onderstaande website aanklikt.

Ben jij er klaar voor? Is het tijd voor jou?

Laat je meevoeren met de stroom of blijf 'veilig' aan wal.

Succes met jouw beslissing!

Volgens Paulus luidt de wet van het karma:

Wat een mens zaait, zal hij ook oogsten. (Galaten 6:7)

Deze uitspraak van Paulus valt alleen te begrijpen als je in gedachten deze woorden op de volgende manier aanvult: Zo niet in dit leven, dan in een volgend leven…


Laat uiterlijke autoriteiten los en ga naar binnen. Daar zul je zelfinzicht verwerven, je schaduw ontmoeten en zowel met je géweten als met je weten in verbinding komen.


De fase tussen het loslaten (van de uiterlijke autoriteiten) en het vinden (van de normen en waarden in het eigen geweten) is een gevaarlijke fase van verruwing, leegte en verharding: deze fase beleven we nu!


Het is de tijd waarin wij ons bewust zullen gaan worden van ons hoger zelf of de innerlijke Christus. Het is ook de tijd waarin aan onze weg van afdaling tot in de materie een einde komt en wij gaan beginnen aan een weg van vergeestelijking, een opstijgende weg.

Mijn boodschap:

Informeer jezelf met mijn informatie, nu het nog kan. Steun mij ook als je daar de mogelijkheid voor hebt. Zodat ik mijn boodschap voor mijn volgers en de bevolking kan blijven uitdragen.

Je kunt mij ook steunen door een T-shirt te bestellen middels de onderstaande shop.

Shop ► https://moteefe.com/store/freedom-for-all-worldwide

Dank je wel.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)