Vertaal deze pagina naar:

Ben erg benieuwd hoe WO-3 gaat aflopen, het is een misdaad tegen de Mensheid wat nu gaande is!

22-01-2021

HET BELANGRIJKSTE IS DAT WE ONSZELF INFORMEREN, DENKEN EN HANDELEN IN OPLOSSINGEN !!

Weet en besef dat zolang jij (ofwel de bevolking) het Syteem (Het Beest) blijft voeden van energie dat de Duivel jou dagelijks kan misleiden, afpersen, onderdrukken, ziek kan maken en zelfs kan doden.

Wees je eigen regisseur in je leven en probeer zoveel mogelijk onafhankelijk te worden van wat de Duivel jou dagelijks aan brood en spelen aanbied. Het brood en spelen systeem heeft jarenlang succesvol gewerkt, kun je dat beamen? Dan begrijp je wellicht nu ook direct de oplossing?

Het pardon dat president Trump verleende aan zijn voormalige Nationale Veiligheidsadviseur, generaal Michael Flynn, blijkt een steun in de rug te zijn van QAnon; een groep waarmee hij zich verbonden voelt. Net zoals het ontslag van de leiders van het Pentagon de doelstellingen van generaal Flynn lijkt te volgen.

Lees verder >>  https://www.voltairenet.org/article211794.html


Zojuist las ik het volgende:


(Excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten, vanwege de vertaling vanuit het Engels)

Ik begrijp dat de meesten van jullie graag in video's te horen en zien krijgen, wat zich de laatste 4 jaar heeft afgespeeld. Dat komt vrij snel. Maar lees deze interessante website hieronder met zaken die je ergste dromen voorbij gaan.

Vertaling eerste stuk:

Stilte in de Storm Editor) Geruchten blijven circuleren dat alliantie legers de tunnels van deep state ontmantelen, waar zij kindermishandeling pleegdenDe volgende post is een samenvatting van deze claims, die niet worden ondersteund en niet geverifieerd door bewijs. Dat betekent niet dat ze onwaar zijn. Het betekent alleen dat we op dit moment niet de informatie hebben die we nodig hebben, om ze te bevestigen of te ontkennen.

Dit gaat over de gevechten en geheime oorlogsupdates in de D.U.M.B. bases en tunnels ondergronds om kinderen wereldwijd te redden. De mariniers leiden de aanklacht, indien Navy Seals zijn ingebed in de operaties. Een nationale journalist die de enige directe toegang heeft van het Pentagon om de inmiddels bekende 10.000 troepen "Child Trafficking" task force te dekken. Zijn naam is Timothy Charles Holmseth.

Mijn bron was op een conference call en kent verschillende mariniers in deze operaties, die details en nummers weten. We moeten dit melden aan het grote publiek om hen te laten weten "hoe groot en gruwelijk" en de waarheid over de wereldwijde satanische pedofielen die kinderen opofferen en ook kannibalisme beoefenen. Ik meldde het menu betrekking hebben op een dergelijk restaurant in Los Angeles gebied, er was een in New York gebied wist ik over vorig jaar. Ik weet dat de New Yorke vorig jaar gesloten is.

Ze doen dit kwaad tegen kinderen in meestal ondergrondse geheime rituele kamers, in deze bases, tunnels of zelfs de huizen van de elites die hebben gemeld massakamers en tunnels te hebben die verbinding maken met andere huizen of geheime verkooppunten.

De elites zoals de Rothschilds, Rockefellers, Clintons, Bill Gates en vrouw, Senior Bush & most of family, Warren Buffet, Barrack Obama en mannelijke vrouw. Dit is groot in Hollywood en vele koninklijke families in Europa.

De elites en vele Hollywoodsterren maken kinderen extreem bang en doden ze voor hun bloed voor de adrenaline & stamcellen die een bloedcocktail maken waar de elites hoge dollars voor betalen, om ze er jong uit te laten zien. Dit wordt adrenochrome genoemd.

De witte hoeden en militairen wereldwijd creëerden task forces om te zorgen voor deze ondergrondse en geheime kwade samenlevingen, door arrestaties en het vernietigen van deze ondergrondse havens.

In een aparte operatie, in november en december 2019, schakelden de White Hats een geheim agent in om te werken op niveau # 4 lab in Wuhan, China. Ze hebben daar adrenochrome verwerkt.

Van mijn intelligentie, operaties wereldwijd gesloten de meeste van de adrenochrome verwerkingsbedrijven, dus de Wuhan een zou de laatste zijn, of dicht bij de laatste.

De getalenteerde en opgeleide agent besmet deze totale partijen met de L-Stam van de CV-19 virus. Nu, deze versie, kan het niet worden doorgegeven [sic] op andere mensen. De S-Stam is te genezen, en is wat de planeet overstruien.

Het adrenochrome dat verkocht werd op een website, werd rechtstreeks verzonden naar de "bloeddrinkers" huizen of bedrijven. Alle 1,2 tot 1,5 miljoen drinkers zullen sterven aan deze stam van het virus. Dit is om ervoor te zorgen dat alle adrenochrome drinkers worden berecht in een klap. Dit is van zeer hoge inlichtingenbronnen.

Houd er rekening mee dat meer dan twintig landen in Europa gebied hebben meegevoegd op onze 37.000 meer troepen die naar Europa ging op de dekking van "trainingsoefeningen".

Steward heeft ons laten weten dat in Italië, Spanje en Frankrijk, de operaties gaande zijn, en succes is op elk moment. Maar weet je, deze troepen zijn met opzet getraind voor ondergrondse en tunneloperaties. Ik werd definitief op de hoogte gebracht van een Chinese gelijkaardige verrichting onder hun kapitaal; Peking, China. Dat is de omvang van de informatie in het buitenland.

In de Verenigde Staten, operaties zijn in de grote steden met de eerste tot laatst vermeld als hot spots: New York, Los Angeles, Hollywood, Washington D.C., Salt Lake City, en Seattle.

Opmerking: Sommige mariniers en Navy Seals zijn omgekomen bij deze operaties. Ik kreeg het nummer niet te horen. Bid en eer hun verrichtingen en hun uiteindelijke offer.

Uit zijn beschrijving van een normale operatie, voordat de kinderen kunnen worden verwijderd, moeten ze de strijd aan met getrainde beschermers en de exploitatie van mensen voor deze ondergrondse verwerking en bedrijf gebieden. Deze bewakers hebben de wapens om tegen onze Navy Seals en Mariniers te vechten.

Zodra de strijd voorbij is, moeten de mariniers HAZMAT-pakken dragen omdat de gruwelijke geur, stank en giftige lucht op sommige plaatsen. Onder de Clinton Foundation in Manhattan vonden ze 2,5 mijl lange tunnels die de pieren gingen om de kinderen te lossen en te laden. De locatie outlet naar de pier is bij Terminal # 5, in de buurt van 5th Avenue.

De mariniers vonden ongeveer 100.000 lichamen in dit gebied! Ja, dat lees je goed. De tunnels of ondergrondse bases worden vervolgens opgeblazen met een 6.7 Richter schaal aardbeving lezing, gevolgd door een 6.4 Richter schaal naschok.

Voor New York wist ik niet dat ze deze krachtige explosieven hadden kunnen gebruiken. Ik weet wel dat ze verschillende soorten explosies hebben gebruikt om deze kwaadaardige dadentunnels te verzegelen; het zijn sonische bommen en neutronenbommen. Er is een optie voor ons kreeg ik te horen dat er tunnels en ondergrondse bases van Utah naar Denver gebied; dicht bij de beroemde luchthaven van Denver en de bekende ondergrondse vervoershub voor de D.U.M.B bases. Deze bases kunnen gemakkelijk worden opgeblazen zonder dat de top gebouwen zoals Manhattan.

Dit zijn gecontroleerde bommen of Direct Energy Weapons om de plaatsen te verzegelen die nooit meer geopend kunnen worden. Dit is wat de Earth Alliance gebruikte vanuit de ruimte of een anti-zwaartekracht schip om "kind offers" te stoppen door de katholieke kerk in de Notre Dame in Parijs, Frankrijk op april 15, 2019.

Deze brand was een gecentreerde vernietiging van de oude kerk waren een gevolg van een Direct Energy Weapon. De Aarde Alliantie vertelde toen het Vaticaan, als je nog meer offers zou brengen, dat het Vaticaan hetzelfde geloof zou zien als de Norte Dame.

Voor de ongeïnformeerde, de katholieke kerk is een deel van de wereldwijde satanische cultus en is betrokken bij kinderhandel en de meeste andere "misdaden tegen de mensheid".

Dit is de reden waarom 87 bisschoppen en 60 priesters op magische wijze naar beneden kwam met het coronavirus en stierf, onlangs. Dit was niet het virus; Ze namen de zelfmoordpillen om hun gezicht te redden.

De misdaden van de Katholieke Kerk tegen de menselijkheid zullen nog steeds worden vrijgegeven aan het publiek, maar ik weet niet in welke mate. Mij werd verteld dat er in de toekomst geen pausen meer zullen zijn om toezicht te houden op deze leugens aan hun congregatie.

Deze kinderoffers en kannibaalfeest zouden één keer per maand gepland worden met Beyoncé als de lead "Spirit Cooker". Hillary Clinton maakte deel uit van dit met vele andere beroemde mensen.

Alles wat ik kan zeggen, deze mensen zijn ziek en zullen berecht worden. Van wat mij werd verteld, kunnen ze hun reputatie intact [sic], alleen met een zelfmoord pillen, of ze kunnen gaan om spoor op GITMO met een militair tribunaal, met een "opgenomen opknoping" na hun veroordeling.

Deze bekentenissen of doodstraf opnames kunnen worden gebruikt om openbaar te gaan op de algemene openbaarmaking tijd. De meeste van deze criminelen, van wat mij werd verteld, zou kiezen voor de zelfmoord pillen.

Planned Parenthood was een onderdeel van deze wereldwijde organisatie die lichaamsdelen verkocht op de open zwarte markt. Ik onderzocht dat alle 5.600 of zo over de hele wereld is stilgelegd als gevolg van coronavirus, we hopen dat ze voor altijd gesloten zullen zijn.

Dit zijn de hoogste "misdaden tegen de mensheid" is wat ze hebben of zullen worden belast met. Gerechtigheid zal wereldwijd worden gediend voor deze onuitsprekelijke misdaden tegen kinderen.

Link ► https://stillnessinthestorm.com/2021/01/claim-ongoing-underground-military-operations-d-u-m-b-s-and-adrenochrome-facilities-dismantled/NIETS IS WAT HET LIJKT...


Petra Botter schreef:

Opdat alle mensen in mijn hart begrijpen dat ik niet hun redder ben.

Dat ben je zelf.

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com