Vertaal deze pagina naar:

Bart van Well raakte alles kwijt wat hem lief was!

19-01-2022
Bart van Well, slachtoffer van seksueel misbruik
Bart van Well, slachtoffer van seksueel misbruik

"Waarom krijgen slachtoffers van seksueel misbruik in hun jeugd vaak psychoses wanneer ze volwassen zijn?"


Deze vraag stelde ik vandaag aan mijn volgers op Telegram, zodat ze gaan begrijpen waarom slachtoffers van seksueel misbruik zo vaak crashen in hun leven en alles kwijtraken wat hun lief is.

Veel slachtoffers worden psychotisch wanneer ze op latere leeftijd getriggerd worden over hun herinneringen van seksueel misbruik in hun jeugd, die als nare flashbacks naar boven kunnen komen.

Veel slachtoffers schieten in een depressie en/of worden manisch depressief en krijgen vervolgens PTSS (posttraumatische stress en stemmingswisselingen). Vaak treedt ook overmatig alcohol en/of drugsgebruik op bij slachtoffers van seksueel misbruik (of erger nog, satanisch ritueel misbruik).

Veel slachtoffers van seksueel misbruik of erger nog van satanisch ritueel misbruik plegen op latere leeftijd zelfmoord, omdat ze niet worden gehoord door de samenleving en vaak compleet vastlopen door hun isolement waarin ze terechtkomen.

Bart van Well hield er een behoorlijke PTSS aan over. Daarbij is Bart een HSP (Highly Sensitive Person) mens en komen triggers (prikkels) harder en sneller bij Bart binnen waardoor vaker stemmingsschommelingen op kunnen treden. 

Bij alcohol- en drugsgebruik kunnen mensen met PTSS overmatig en fel reageren op bepaalde prikkels. Dit is bij Bart van Well ook vaak het geval geweest in de afgelopen jaren, wat hem een aantal keren in aanraking bracht met de politie.

Lees de onderstaande websites ook even door ter informatie.

https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/


Uitspraak strafzaak


Gisteren (18-01-2022) heeft Bart van Well te horen gekregen dat hij nog eens 2 jaar extra binnen de muren van justitie dient te blijven, omdat hij veelpleger is geworden volgens de uitspraak van de rechter.

Bart van Well belandde de afgelopen jaren regelmatig in de gevangenis. Bart zou Jaap van Dissel (directeur RIVM) hebben bedreigd, Bart trapte een keer de deur kapot van Demmink en eerder sloeg Bart z'n huurwoning in Zundert kort en klein.

Echter heeft alles een reden, wanneer Bart teveel wordt getriggerd kan zijn gedrag door zijn PTSS plotseling veranderen in agressief gedrag en/of ongewenste uitingen.

Wilt U Bart een kaartje of brief met bemoedigende woorden toezenden?

Bart zal het erg waarderen!


Postadres:

PI ZWOLLE

T.a.v. Bart van Well (reg.nr. 9131113)

Afdeling D1 cel 17

Postbus 40033

 8004 DA Zwolle

Fight for your Right


Het wordt de hoogste tijd dat slachtoffers van seksueel misbruik en satanisch ritueel misbruik gehoord en gesteund worden door de samenleving en echt geholpen worden in plaats van dat ze verstoten worden door de samenleving en opgesloten worden binnen de muren van justitie. 

Daarom ben ik (Dienie) van plan een project op te gaan starten voor Bart van Well, zodat hij zichzelf kan bevrijden van zijn trauma's en eindelijk de waardering krijgt van de bevolking voor hetgeen hij in het verleden reeds heeft gedaan voor zichzelf en vele andere slachtoffers van seksueel misbruik.


Weet en besef dit:


Als we blijven hangen in de slachtofferrol dat ons dit is overkomen, groeien we niet.

Door onszelf te vergeven en ook de ander en te leren van al die duizenden jaren onderdrukking, kunnen we nu regie pakken over ons eigen leven en onze vrije universele wil werkelijk laten gelden.

Meer info ► https://www.ellaster.nl/2020/05/02/de-vrije-wil-om-uit-de-slachtofferrol-te-stappen/


Bart van Well  is de beschermde anonieme kroongetuige van het Rolodex-onderzoek


Bart van Well is een Volksheld!


Bart van Well  vloog met Adèle van der Plas (advocate) in 2012 naar Washington (Amerika) en legde op 4 oktober 2012 een anonieme getuigenis af, waar tot heden NIETS mee is gedaan door het OM. Het is nu bijna 10 jaar geleden dat Bart van Well deze getuigenis aflegde in Amerika met gevaar voor eigen leven!

Bart van Well is in de onderstaande video te horen vanaf 15:30 minuut.Bart van Well kampt tot heden nog steeds met onverwerkte trauma's en PTSS


Daarvoor houdt Bart van Well de Staat der Nederlanden, die volgens hem harder had moeten optreden tegen jeugdprostitutie, verantwoordelijk. Daarom heeft Bart van Well in het verleden een voorlopig getuigenverhoor aangespannen tegen de Staat der Nederlanden.

Martin de Witte, de advocaat van Bart van Well, startte het voorlopige getuigenverhoor op om getuigen onder ede te kunnen verhoren, waaronder Demmink, Karel Maasdam, Koos van Woudenberg en vele andere getuigen.

Met het voorlopige getuigenverhoor wilde Martin de Witte onderzoek plegen of de overheid inderdaad op de hoogte was van jeugdprostitutie in de jaren 80 en 90 in Amsterdam, maar het liet begaan.

Tot een rechtszaak en veroordeling van vermeende daders is het nooit gekomen na het getuigenverhoor. Demmink zou volgens onderzoekers enkele keren meineed hebben gepleegd in de rechtszaal tijdens het voorlopige getuigenverhoor en Teeven beriep zich uitdrukkelijk op zijn zwijgrecht en behoefde daarom uiteindelijk geen namen te noemen in het voorlopige getuigenverhoor.

In 1997 en 1998 gaf Fred Teeven leiding aan het geheime Rolodex-onderzoek.


Martin de Witte (advocaat) en Bart van Well
Martin de Witte (advocaat) en Bart van Well

ROLODEX-ONDERZOEK


Oud-staatssecretaris Fred Teeven leidde als officier van justitie eind jaren negentig het onderzoek naar de zogenoemde 'Rolodex-zaak'. Via dit geheime project werd de mogelijke betrokkenheid van vier hooggeplaatste personen uit de justitiële wereld bij seksfeestjes met minderjarige jongens onderzocht.

Het zogeheten Rolodex-onderzoek werd in het geheim opgestart, nadat informanten vertelden dat justitiemedewerkers en officieren van justitie ook klant waren geweest. Het Rolodex-onderzoek werd stopgezet toen duidelijk werd dat topman Joris Demmink van justitie erbij betrokken was.

Opnieuw is Demmink al geruime tijd trending op Twitter. Dat is in belangrijke mate te danken aan Huig Plug, oud-justitiemedewerker en klokkenluider van het Scheveningse gevangenisziekenhuis.

Ooit komt de onderste steen boven, zou je denken, al stort volgens Demminks voorganger en oud-commissaris van de Koningin Harry Borghouts dan heel Justitie in elkaar.

Justitie lijkt daar gezien de talloze schandalen daar trouwens al hard mee bezig.

Bronnen:

https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

https://www.nu.nl/binnenland/4272213/rolodex-onderzoek-gestopt-vanwege-informatie-rol-demmink.html


Doordat Bart van Well, als slachtoffer van seksueel misbruik getraumatiseerd werd en vervolgens PTSS kreeg, in de samenleving niet werd gehoord en de vermeende daders van seksueel misbruik nooit zijn veroordeeld trapte Bart, in een dronken bui, (waarschijnlijk uit onmacht en frustratie), de voordeur in van Demmink op 16-01-2021 (zie video hieronder).

Bart van Well werd daarna gearresteerd en belandde in de gevangenis.


Bart trapt voordeur in bij Demmink


Bart van Well belandde van juni tot september 2021 ook in de gevangenis, nadat hij Jaap van Dissel (directeur RIVM) bedreigd zou hebben. Zie de onderstaande verslaglegging in het AD.

https://www.ad.nl/binnenland/bedreiger-van-rivm-baas-van-dissel-vindt-zichzelf-cabaretier-maar-krijgt-vier-maanden-cel~adadf096/

In september 2021 belandde Bart van Well wederom in de gevangenis wegens grensoverschrijdend gedrag. Bart was nog maar een paar dagen op vrije voeten.


De huidige situatie van Bart


Bart van Well moet nu tot 2024 binnen de muren van justitie verblijven, omdat ze Bart van Well als veelpleger hebben veroordeeld in de uitspraak van de strafzaak die op 4 januari jl. plaatsvond.

Uiteindelijk is alles terug te voeren op de PTSS die Bart van Well door trauma's in zijn jeugdjaren heeft opgelopen, het niet gehoord worden door de samenleving en aan zijn lot overlatend.

De PTSS van Bart van Well is tot op heden onvoldoende behandeld.

Het is te hopen dat Bart een traject in kan waarbij hij zijn opgelopen trauma's alsnog kan gaan verwerken, kan helen en kan gaan loslaten. Zodat hij zijn leven weer op kan gaan pakken en de dingen kan gaan doen wat bij zijn leeftijd en vaderschap past. Bart is nu 48 jaar en heeft 3 dochters in de leeftijd van 18, 15 en 13 jaar. Zij groeien op zonder de aanwezigheid van hun vader en worden indirect ook getraumatiseerd door het proces waar hun vader nu in zit.

Slachtoffers van seksueel misbruik en klokkenluiders (onder andere Micha Kat, Wouter Raatgever, Huig Plug, Yvonne Brinkerink en Debbie Beekwilder) worden door het corrupte regiem in Nederland gevangen genomen en de daders gaan vrijuit in Nederland.


Seksschandalen in Nederland

&

De Politieke Doofpot


We leven duidelijk in een omgekeerde wereld. Hopelijk komt daar snel verandering in. Het lijkt er wel op gezien het onderstaande bericht (militair gezag), de twee video's van Steven Brown over seksschandalen in de media, de politieke doofpot en de vele schandalen die momenteel op social media te lezen zijn over familie De Mol en hun gecontactreerden, zoals onder andere Ali B.

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/01/19/bezet-nederland-kan-vanaf-morgen-onder-militair-gezag-worden-gesteld/#more-84303


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)