Vertaal deze pagina naar:

ATLANTIS EN LEMURIE

16-05-2021


Wat is er nu werkelijk gaande?


Wie waren onze Goden?


Bedoelen ze daar de Buitenaardsen mee?


Het zou zomaar kunnen...

 


Toth is de Egyptische boodschapper der Goden.

Gelijkwaardig aan de Griekse Hermes, de Romeinse Mercurius en de Joods/Christelijke Aartsengel Gabriel.

Emerald Tablets of Toth

Ik zit met een timing probleem, ik heb de blauwdrukken van vrije energie en med Bedden frequentechnologie, gebaseerd op hetzelfde principe in de moderne tijd ′′ bedacht ′′ door Nikolai Tesla de Servisch-Amerikaanse uitvinder, maar het is hetzelfde van de geluidsheffing van Atlantis en Lemurië, Toth een Atlantische hogepriester.

Heb de technologie naar Egypte gebracht dus daarom is er nog veel mysterie over hoe de piramides zijn gebouwd.

Met elke vorm van samenzwering, of zelfs van groepsvorming, doe je mensen tekort.En de kosmos is een volmaakt gebalanceerd systeem, dat dit in rekening gaat brengen voor iedereen die daaraan deel heeft. Dat weet ik zo zeker als dat ik besta.


Deze bovenstaande reacties las ik als reacties in mijn topic (bericht) wat ik startte op Facebook.


Dit topic luidde als volgt:


GESARA


Vrijmetselaars verkwanselen de hele wereld.

Het is tuig en het zijn de grootste aartsleugenaars die er bestaan, het is maffia!

Echter veel mensen zien dit (nog) niet.

Rutte is ook een Vrijmetselaar en vele anderen in de Politiek en op hoge posities.

Vraagt U zich nou nooit eens af waarom Burgemeesters niet worden gekozen door de eigen dorps- en of stadbewoners? Burgemeesters zijn Borger voor de Burger. Zij beheren de Geboortetrust van elk ingezetene van de gemeente.

GESARA is nu een feit heb ik begrepen, er staan grote en positieve veranderingen te gebeuren. Zoals Vrije energie en de introductie van MED BEDS.

It's GAME OVER.ATLANTIS EN LEMURIE


Op de onderstaande website is veel informatie te lezen over Atlantis en Lemurië.

Onder andere de onderstaande tekst:

"Ongeveer 25.000 jaar geleden kwamen de snode plannen van Atlantis tot bloei, wat leidde tot corrumperende experimenten die het milieu creëerden wat naar hun ondergang voerde. Toen, ongeveer 13.000 jaar geleden, raakten jullie gevangen in deze hellende situatie en, om te overleven, werden jullie sterk afhankelijk van de overgebleven buitenaardsen die jullie nu kennen als de Anunnaki, hun Soemerische naam. Deze groep van toenmalige duistere wezens hielden jullie gevangen in een van angst vervulde wereld van oorlogen, haat, godsdiensten en gebrek, en toch leerden jullie overleven in dit land van angst en hard werken. Nu hebben jullie het punt bereikt waarop dit alles gaat veranderen." - De Sirianen, gechanneld door Sheldan Nidle, 22 februari 2011

https://hetgrotereplaatje.nl/atlantis.php

Interessante onderzoeker deze Dark journalist en de HotzoneIn 2016 plaatste de website Nibiru.Co het volgende artikel:


https://niburu.co/37-artikelen/wereld/10858-de-verwoester-komt-steeds-dichterbij

Tartaria


Tartarië was een groot wereldrijk, wat gebruikt maakte van vrije elektromagnetische energie en wat werd vernietigd door waterrampen, moddervloed en energie wapens. Een bizar relaas over relatief recente gebeurtenissen.


Op de onderstaande website vindt U ook veel informatie over Tartaria.

https://www.volkwordwakker.nl/tartaria/Het Boek van Henoch


In "Het Boek van Henoch" is het volgende te lezen:

"De uitgekozenen worden de zonden vergeven en verwerven wijsheid. Maar de uitgekozenen zal hun zonden vergeven worden. Zij zullen vreugde en vrede en verdraagzaamheid ervaren. Zij zullen het licht zien en gered worden. Zij zullen de aarde beërven.

Maar voor u zondaars is er geen redding, u zult vervloekt zijn. De uitgekozenen zullen wijsheid verwerven. Zij zullen allen leven en nooit meer zondigen. Niet vanwege goddeloosheid of vanuit trots, maar zij die wijs zijn zullen nederig zijn. Zij zullen niet langer in overtreding zijn en de rest van de dagen van hun leven zullen zij niet meer zondigen. Zij zullen niet gekweld en verontwaardigd sterven, maar het getal van hun dagen volmaken. Hun vrede zal tijdens hun leven toenemen en de jaren van vreugde zullen hen vermenigvuldigd worden. Eeuwige blijdschap en vrede zal al de dagen van hun leven hun deel zijn."

https://www.godsplan.eu/index_htm_files/Het%20boek%20van%20Henoch.pdf


Galactische Federatie


In de onderstaande links treft U zeer interessante informatie aan.

Tip: Klik de links aan en ga eens een stukje lezen.


INFORMATIE DOOR BUITENAARDSE VROUW YAZHÍ SWARUÚ

Er zijn piramides onder water, waar de steden van Atlantis zich bevonden. Sommigen van hen bevinden zich in de Bermuda Driehoek. Die piramiden werken nog steeds en zijn mede de oorzaak van de magnetische anomalieën in dat gebied.

Volgens mijn gegevens en ook die van Taygetean, die in dit geval zeer betrouwbaar is, gebruikt niemand deze piramiden, ze zijn gebleven als operationele reactoren die alleen daar staan, werkend ondanks dat ze onder water staan en onder meters marien sediment. Hoewel die piramiden er al zijn sinds de zondvloed en niemand ze gebruikt, produceren ze nog steeds energie, omdat niemand ze heeft gevangen, of aangevallen, dat wil zeggen, niemand heeft hun interne componenten en delen van hun structuur meegenomen, van hun structuur meegenomen, zoals gebeurt met de piramiden aan de oppervlakte, zoals die van Gizeh of die van Meso-Amerika.

Lees verder in de onderstaande link >>

https://galactic-human-journey.orgfree.com/Pdf-NL/20210219-Taygeta-NL-De-Bermuda-driehoek-onderwater-piramides.pdf


https://galactic-human-journey.orgfree.com/Pdf-NL/20210412-Taygeta-NL-Enki-Enlil-Elohim-Anunnaki-wie-zijn-zij.pdf


https://galactic-human-journey.orgfree.com/Taygeta2021-NL.htmlBuitenaards contact
Martijn van Staveren houdt verschillende bijeenkomsten om kennis te delen.

Indien je graag aanwezig zou willen zijn bij kleinere samenkomsten d.m.v. groepssessies, dan kun je je via de agenda op de hoogte houden via de onderstaande link.

https://www.martijnvanstaveren.nl/agendaDe legende van Lemurië


Op de onderstaande website is het volgende te lezen:

De legende van Lemurië is een van de oudste verloren gegane beschavingen die bestonden vóór de tijd van Atlantis. Er wordt aangenomen dat het grotendeels in de zuidelijke Stille Oceaan lag, tussen Noord-Amerika en Azië/Australië. Lemuria wordt soms ook Mu genoemd, of het moederland (van Mu). Op het hoogtepunt van zijn beschaving waren de Lemurische mensen zeer geëvolueerd en erg spiritueel. Hoewel concreet fysiek bewijs van dit oude continent moeilijk te vinden is, "weten" veel mensen dat zij een heel sterke band met Lemuria hebben.

https://www.liefdeslicht.com/informatie/artikelen/nieuwsbrief/nb2019/nb-03-2019/lemurie.php


Skydome Atlantis


Heeft U hier al eens over gehoord of dit plaatje gezien?

Achter de ijsring is nog meer land, daarom wordt Antartica zo goed beschermd.HET HUIDIGE MACHTSIMPERIUM IS GEBOUWD OP SATANISCHE GRONDVESTEN


Een ieder die macht heeft kan dit machtsimperium opbouwen.

Echter mensen met een hart en geweten doen dat niet, omdat ze iedereen het beste gunnen.
Er is echter een groep mensen die echter werkelijk over lijken gaan. Het deert ze niet wat ze anderen aandoen om hun doel te bereiken.

De elite laat zich trouwens niet vaxxineren, ze peinst er niet over om zich met deze rommel te laten inspuiten, zij weten wel beter!

Deze satanische macht is ontstaan vanuit 13 satanische bloedlijnen. Dit staat in het boek van Robin de Ruiter beschreven met de titel "De 13 satanlische bloedlijnen".

Dan word je snel het een en ander duidelijk waarom er deze wanpraktijken plaatsvinden in heel Nederland en de rest van wereld.

Lees ook het boek eens van Klaus Schab, met de titel "The Great Reset". Hij beschrijft welke slecht plan ze met de nietsvermoedende bevolking voor hebben.

Lees ook het boek eens van John Baselmans met de titel "Dimensies", dan ga je ook inzicht krijgen hoe satanische rituelen zijn ontstaan, waar hooggeplaatsten zich mee bezighouden.

Ronald Bernard heeft ook veel exposed vanuit de bankenwereld over satanische rituelen bij hooggeplaatsten. Samen met Irma Schiffers maakte hij goede en duidelijke interviews. Deze interviews zijn te vinden op youtube.

https://youtu.be/iutXtWw8gyMConnect de Dots


We leven nu duidelijk in de Eindtijd, lees het Bijbelboek Openbaring 13.

NESARA / GESARA is coming volgens veel onderzoekers.

Een Gouden Eeuw gaat aanbreken.

Maar eerst moet de macht van de satanische machthebbers dood bloeden.

Sommige mensen voorspellen een plasma event wat samenhangt met het Wormwood system (Nibiru en Nemesis). Han Peeters schreef een boek met de titel "Planet X".

Wat staat er nu te gebeuren?

We will see what will happen!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)