Vertaal deze pagina naar:

Arrestatie Micha Kat op 4 december 2020

05-12-2020

Heftig wanneer je het eerste bericht voorbij ziet komen dat Micha Kat is gearresteerd!

ARRESTATIE MICHA KAT


Verslag van zaterdag 5 december 2020 - Van alle kanten stroomden de berichten gisteren binnen over de arrestatie van Micha Kat.

Natuurlijk overvalt je dit bericht over Micha Kat, alhoewel dit voor mij niet geheel onverwachts uit de hoek kwam. Daar Micha Kat samen met Hans Meyer en Wouter Raatgever regelmatig openbarende podcasts maken over hun onderzoek naar de doofpotpraktijken van (oud) landbestuurders, NOS medewerkers en overheidsmedewerkers, werd wellicht naar een middel gegrepen om Micha Kat monddood te maken.

Echter voor een zaak die inmiddels is verjaard? Waar Micha eigenlijk volgens de zwarte maffia 6 maanden en 7 dagen voor moest gaan zitten? Het gaat hierbij om een zaak van meer dan 10 jaar geleden, verloren door Micha, waarbij Marcel Gelauff (NOS) en Bart Mos (Telegraaf) betrokken waren.

Wat is de werkelijke reden dat ze Micha Kat hebben laten arresteren door een internationaal arrestatiebevel in Belfast (Noord-Ierland)? Middels een Twitter bericht las ik dat Grapperhaus dit bevel heeft laten uitgaan. Werd het te heet onder de voeten van Van Dissel? Die in hun podcast werd exposed als moordenaar? Klik hier voor de video.

Of werd het te heet onder de voeten van andere personen? Of zijn ze bang dat het kaartenhuis van justitie in elkaar gaat storten? Zoals Harry Borghouts reeds opperde dat daarom de onderste steen niet boven kan komen? Klik hier voor de verkorte video en klik hier voor de complete video.

Proberen ze alsnog de huiden te redden van (voormalige) landbestuurders door Micha te arresteren in Noord-Ierland? Wat was nu de werkelijke reden om Micha Kat gisteren te laten arresteren?

Micha Kat doet reeds jarenlang onderzoek en verslag van de puppets die zeer waarschijnlijk gechanteerd en aangestuurd worden door het grote geld achter de schermen en die beschermd worden door omgekochte rechters, die uitspraken doen in het voordeel van de gedaagde (verdachte). Een voorbeeld hiervan is de Demmink doofpot. Demmink wordt beschermd, omdat anders het kaartenhuis van justitie in elkaar stort. Micha Kat schreef zelfs een boek over Demmink. Google maar eens of klik hier voor meer info.

Heb reeds verschillende Telegram groepen en kanalen gemaakt en heb gisteren een nieuwe groep speciaal voor Micha Kat opgericht. Ik schreef daarop het volgende:

"Laten we allemaal onze positieve Gedachtekracht inzetten en gebruiken om Micha Kat te bevrijden en dat RECHTVAARDIGHEID ALTIJD ZAL ZEGEVIEREN en dat de WAARHEID ALTIJD ZAL OVERWINNEN !!

God bless Micha!"

Vanmiddag bereikte mij het goede nieuws dat Micha is vrijgelaten door het betalen van een borgsom van 1000 pond. Ik heb Micha vanmiddag gebeld. Micha zal zelf met een verslag naar buiten komen.

Op 11 december wordt in een proces bepaald of Micha alsnog uitgeleverd wordt aan Nederland. Hij kan daartegen in hoger beroep gaan en dan duurt het nog circa 2 weken voor de definitieve uitspraak wordt uitgesproken.

Deze procedure (zaak) moet worden gewonnen worden door Micha, in het belang van Micha zelf uiteraard, maar ook in het belang van de bevolking in Nederland. Het is belangrijk dat we ons hier op gaan focussen met een goede afloop door middel van onze Gedachtekracht.

God bless Micha!

Meer info over Micha Kat

Hieronder heb ik actuele info en belangrijke info verzameld wat direct te maken heeft met Micha Kat. Er zit ook info bij om jezelf in te lezen in de onderzoeksjournalist Micha Kat.


Video waarin Micha vandaag LIVE is te horen ► https://youtu.be/6MDz5yMohPQ


Website met veel info ► https://www.weesdeweerstand.nl/update-micha-kat-02


Website Micha Kat ► https://revolutionaironline.com


Micha Kat schreef: "Mijn leven in 100 boeken" ► https://mijnlevenin100boeken.com/micha-kat-lees-mee-met-vluchteling-micha-kat-82-micha-kat-e-a-de-demmink-doofpot/


Doneer wat je kunt missen aan Micha Kat en denk ook een beetje aan mij, zodat ik dit platform kan vergroten in de toekomst. Waarom? Omdat het keihard nodig is om de bevolking blijvend te kunnen informeren over alles wat er gaande is, geweest is en nog komt.


Wil je Micha Kat financieel ondersteunen? Dat kan middels onderstaande link.

https://www.doneeractie.nl/steun-micha-kat/-47779


Je kunt eventueel ook per bank een bedrag rechtstreeks aan Micha Kat doneren:

IBAN: GB10HLFX11098911807060

BIC: HLFXGB21B63

Sort code 11-09-89

Ten name van Micha Kat


Dank jullie wel voor het lezen en de eventuele steun!

Met een liefdevolle groet van mij, Dienie ❤️

Update dinsdag 08-12-2020


Micha Kat is er klaar voor om zijn verhaal te vertellen. Er zijn wat BOMBSHELLS m.b.t. Bodegraven, politieke updates etc. Om 20.00 (DV!) zijn ze vanavond (8 dec.) LIVE !!

De streams zijn te volgen op de website van Weesdeweerstand, op YouTube en op Facebook.

Link Facebook ► https://www.facebook.com/373648846566749/posts/760913697840260/

Het beste kun je rechtstreeks op een van deze platforms kijken.

Freedom for All ❤️