Vertaal deze pagina naar:

ARBEIT MACHT FREI

20-11-2020

Door: Caspar Zwart

Wanneer we naar de lachende ministers kijken die met veel plezier hun spel spelen waarmee ze hun zakken vullen dan overvalt mij het gevoel dat ze eigenlijk geen idee hebben waar ze mee bezig zijn. Omdat het systeem van bedrog gelaagd is en elke laag de informatie krijgt die genoeg is om het idee te hebben dat ze mee doen aan iets belangrijks met een grote beloning en tegelijkertijd te weinig informatie krijgen om zelf door te hebben aan wat voor een mens-onterende praktijken ze mee doen denken ze dat ze de show stelen in een fantastische voorstelling. Het niveau van ministers is binnen de piramide zeker 9 lagen lager dan de top en kunnen deze mensen in de Eerste en Tweede Kamer niet goed weten wat ze doen. Wanneer ik naar de smalende gezichten van Rutte en de Jonge kijk dan ontkom ik niet aan het idee dat hen iets prachtigs is verteld waar ze blindelings in zijn gaan geloven. Namelijk dat ze spelen in een wereldwijde opvoering van The Wave. Een Serious Game waarin alle mensen in de hele wereld een lesje krijgen in wat Vrijheid vergt om te houden en hoe makkelijk mensen te bedonderen zijn om hun vrijheden in te leveren. Er is een prachtige ontknoping beloofd en Mark en Hugo kijken met plezier naar het moment dat alles uitkomt. De desinformatie waarin de oppositie in trapte. De angst die bij de burgers erin zat. De belachelijke maatregelen waar mensen zich aan hielden. En zo voorts.

Wat ze echter niet begrijpen is dat boven hen de mensen achter de touwtjes een multidimensionele oorlogsvoering aan het uitvoeren zijn en hun gebruiken voor dit 'mensenrechten experiment' om ze als makke schapen mee te laten doen in wat werkelijk de grootste wereldwijd genocide gaat worden die de mensheid ooit heeft gekend.

Rutte en de Jonge begrijpen nog onvoldoende dat ze zelf worden belazerd en nu meewerken aan een proces wat straks de werkelijke uitvoering van genocide mogelijk maakt.

Onze mensen in de Tweede Kamer hebben echt geen idee dat het toneelstuk wat ze voeren in werkelijkheid hun eigen gezinnen, kinderen en vrienden zal dood maken omdat in ultimo de maffia altijd iedereen afmaakt die teveel weet. Dat heel gericht daarbij de makke schapen worden afgeslacht wijst vrij duidelijk op een represaille vanuit de mensen die door WOII getraumatiseerd zijn. Want zij die zich niet voor de vrijheden van anderen inzetten zullen worden gestraft is de achterliggende gedachte. Omdat we geen herhaling willen van WOII zullen we dus maar de herhaling zelf uitvoeren lijkt de gedachte. En zij die meegeholpen hebben aan de onteigening van minderheden tijdens WOII zullen nu dan maar zelf voelen wat het is om alles kwijt te raken. En de rest gaat maar aan de slavenarbeid. Het is duidelijk een wraak actie. Omdat er mensen zijn die het verleden niet kunnen laten rusten. En graag plannen maken om hun doelen te behalen. Zelfs als de plannen meerdere generaties beslaan. Begrijp je wat er gebeurt?

Remember remember 26st of December.

-------------------

Tineke Storteboom schrijft als reactie hierop:

Al deze mensen hebben 'puppit on a string' nodig, en dat zijn voor Nederland Rutte en De Jonge, ze worden inderdaad gebruikt. Volgend jaar zijn er verkiezingen, als dit niet uitgesteld wordt door de Corona. De verkiezingen 3 jaren terug waren gemanipuleerd. Rutte moest aan de macht blijven, anders moesten ze een nieuwe Minister President vinden om op te leiden of te chanteren.