Vertaal deze pagina naar:

ALLES WORDT STIL OP AARDE EN DE MENSHEID KOMT TOT RUST

26-08-2022

De rest van de mensheid zal na alle veranderingen in harmonie en vrede leven met buitenaardse broeders en zusters!Binnenkort vieren we het grote feest van vreugde. Deze dag is dichtbij, want de dingen lopen onverbiddelijk hun gang.

Blijf tijdens veranderingen de bron van liefde, anker van vrede en een baken voor elk mens dat licht zoekt. Ontwikkel compassie voor alle levende wezens en volg consistent en onwrikbaar je eigen pad. Wees niet bang, want ongelooflijke verschijnselen zullen zich voordoen en vaak hangt het af van je innerlijke kracht.

Wanneer stormen overal om je heen ravage aanrichten, aardse koninkrijken bewegen of oceanen verdampen, blijf verankerd in Gods liefde en vertrouw op God. Nu begint de tijd dat alles zichtbaar wordt wat al lang geleden is voorbereid. Je ogen zien wat er gebeurt en soms kan je geest het niet vatten en kunnen je emoties in de war raken. Wat er nu toe doet is de binnenvaart - je kunt alleen op koers blijven met God en God vertrouwen..


VERANDERT IN EEN TIJD

Er gebeuren grote veranderingen in korte tijd.

Er zijn krachten die deze dag vrezen en zich er nu met alle middelen tegen verzetten. Dit is waarom er een ongelooflijke angstmachine begint. We moeten zoveel mogelijk mensen onderdompelen in onmacht en wanhoop, angst en angst, want alleen dan zullen de donkere krachten ooit aan de macht kunnen blijven. Nu wordt alles gedaan om de mensheid te verzwakken en te voorkomen dat het wakker wordt.

Veel mensen zullen bezwijken voor deze druk van de illusie van angst. Zij zullen degenen zijn die hun leven in een ander land kunnen voortzetten. Echter, deze aarde is verheven naar het lichtniveau van de 5e dimensie aan het einde van alle conversies - met personen die de macht hebben om op dit trillingsniveau te leven.

Blijf daarom in innerlijke vrede in alles wat er nu gebeurt. Verzet je nooit openlijk tegen de duistere krachten, die - gewond als een dier - gevaarlijk loskomen. Zeg NEE met alle duidelijkheid en onderscheid wanneer je dingen ontvangt die je afwijzen. Volg je leven in vrede, harmonie en liefde.

Laat je nooit meeslepen door een gevecht dat we je willen opleggen.


Een gewond dier

Dit betekent niet dat je alles moet pikken! Integendeel, kom op voor je integriteit en vrijheid - en zeg NEE. Manifest in vrede en met meditatieve geest. Leid een geestelijk leven, dat wil zeggen een leven dat aan God gebonden is.  God waakt over je!

Laat je intern begeleiden en ervaar in je dagelijks leven dat het zo is.


F U N E W

Je meest effectieve wapen op dit moment is je geweten.

Door je innerlijke en uiterlijke houding is dit voor iedereen gemakkelijk waarneembaar. Strijders van het licht blijven tegenwoordig weg van de strijd die hen wordt opgelegd. Er zal geen tweede Mahabharata zijn. Het grote verhaal van de mensheid zal niet doorgaan op het slagveld, maar het zal eindigen in Gods licht - met mensen die klaar zijn en nu voltooid willen worden in God.

Het gevecht dat nu wordt gespeeld is het gevecht van iedereen tegen zichzelf. Dit is de basis om wereldgebeurtenissen te evolueren in de zin van licht en gericht te blijven en met jezelf in een omgekeerde wereld...

Door: Tony, navigator van het Orion Universum