Vertaal deze pagina naar:

ADRENOCHROME

19-01-2021

Daarom floreerde de kinderhandel zo goed, middels de scheep- en luchtvaart.

Niet schrikken: Satanisten drinken bloed van kinderen.

Hieronder een stuk en uitleg waarom en hoe dit mogelijk is.

Zij (de machthebbers in Nederland) hebben alles zelf in handen. Zij hebben middels het bedrijf 'Sea Tank' in Belgie (in het bezit van het Koningshuis) doorgang tot alle doorvoerhavens in de wereld en konden op deze wijze vele kinderen, drugs en wapens transporteren.

Leden van occulte en geheime genootschappen, maffialeden (kopstukken) en leden van het Koningshuis zijn hier allen van op de hoogte.

Bij de politie top zitten ook leden die daar speciaal zijn neergezet. Zo ook Burgemeesters, deze worden niet gekozen door de bevolking, maar worden daar neergezet. Om de macht te kunnen behouden over alle burgers en de geboortetrusten van de bevolking, dit is nog een verhaal apart. Weet dat de burgemeester borger is van deze geboortetrusten. De meeste mensen zijn hier niet van op de hoogte. Klik hier voor meer info.

Op alle topfuncties in Nederland staan Vrijmetselaars aan het roer. Zo is aan Jeugdzorg ook gedacht. Fred Teeven, die eerst staatssecretaris was van Veiligheid en Justitie was, werd in 2018 voorzitter van de raad van toezicht van Partners voor Jeugd. Dat is het samenwerkingsverband tussen William Schrikker en de Jeugd- & Gezinsbeschermers. Fred Teeven heeft niet voor niets deze functie gekregen. Deze man weet cruciale informatie van vele hooggeplaatsten en zal hiervoor wellicht rijkelijk worden beloond.

De maffia is onder te verdelen in verschillende kleuren. De zwarte maffia zijn de zwarte togadragers (advocaten en rechters), de witte maffia is de farmacie en de omgekochte artsen. Zo heb je ook nog de groene maffia, de paarse, de oranje, de rode, de blauwe etc.

Doe zelf onderzoek, dan bent ook U op de hoogte, connect de dots.

Zo floreerde de handel in drugs en wapens wat veel geld opbracht, maar ook macht. Voor het witwassen van geld werd John de Mol (Sr.) gebruikt, zodoende is hij nu zo'n grote icoon (mediaspeler) geworden in Nederland. De Mol draagt er nu zorg voor dat al het nieuws vooraf wordt gecensureerd, wat naar buiten mag komen en wat niet.

Bekende Nederlanders worden nog steeds omgekocht om leugens te verkondigen op de televisie. Zoals ze nu Gerard Joling hebben omgekocht en gestrikt.

Geld is voor dit moment nog het grootste gif op Aarde (monopolie van vaccinaties en brandstof), maar geld kan ook positief gebruikt gaan worden als 'gift' om humanitaire projecten op te starten wat de mensheid naar een hoger niveau brengt van welzijn en gezondheid.

Dit gaat ook gebeuren middels NESARA/GESARA. Dat wat Trump nu aan het uitrollen is in Amerika. Daarom zegt Trump ook zo vaak: "Amerika First".Trump is "draining the swamp"


Trump is bezig deze handel in adrenochrome op te ruimen en kinderen te bevrijden uit de tunnels.

Het bloed van kinderen is zoals U ziet te koop en brengt veel geld op.


Wilt U reageren op deze blog?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com