Vertaal deze pagina naar:

Actueel nieuws

03-02-2021

Heeft iemand al de check gedaan of het klopt wat hier staat geschreven over Google?

AMAZON

Jeff Bezos, een van de rijkste personen op aarde, stapt op als CEO van Amazon. Topman Jeff Bezos van Amazon doet een stapje terug bij het Amerikaanse webwinkelconcern.

Of zou er iets anders aan de hand zijn?


Het Algemeen Dagblad schreef:

(Maar zoals U reeds weet vindt U het echte nieuws niet in de grote kranten van Deep State figuren, ofwel nazaten en aanhangers van de 13 satanische bloedlijnen!)

Bezos is tegenwoordig een van de rijkste personen op aarde, vooral door het succes van Amazon. Recent mocht hij zich nog echt de rijkste man van de planeet noemen, maar hij is inmiddels voorbijgestreefd door Tesla-baas Elon Musk. Musk profiteerde er vooral van dat zijn aandelen in de elektrische autobouwer in rap tempo flink meer waard zijn geworden.

Amazon kende wat betreft beurswaarde ook geen slecht jaar. Bekend is dat webwinkels volop profiteren van de coronacrisis en dan met name van de winkelsluitingen en andere maatregelen die het fysiek winkelen nagenoeg onmogelijk maken. De jaaromzet van Amazon dikte uiteindelijk met 38 procent aan tot dik 386 miljard dollar. Onder de streep bleef meer dan 21 miljard dollar over, wat neerkomt op bijna een verdubbeling van de winst ten opzichte van 2019.

Bron ► https://www.ad.nl/economie/jeff-bezos-een-van-de-rijkste-personen-op-aarde-stapt-op-als-ceo-van-amazon~aad038b9/


DE FED IS UITGESCHAKELD

Gaat nu alles in een sneltreinvaart in elkaar storten?

Dit wordt wel beweerd door onderzoekers!

Een belangrijk gegeven:


De wegen kruisen nu...


Kijk ook naar de financiële markten, daar gebeurt het nu ook.

Een goede indicator van de huidige stand van ontwikkelingen. Wij balanceren nog altijd op het randje maar we houden vol. Altijd al gedaan! Zeker nu.

Want uiteindelijk weten wat allemaal wat er mis is met de wereld en dat het nu niet meer lang zal duren, dat we voorgoed verlost zijn van de duivel. En kunnen we eindelijk alleen nog maar goede dingen doen en beleven ❤️

Dit is wat er voor ons is gereserveerd om te gaan doen (zie onderstaande video).


Zojuist lees ik ook nog het volgende bericht:


Sorry dat ik wat vooruitloop op de huidige situatie waarin onze capaciteiten nog behoorlijk achterop liggen qua technieken, design, infrastructuur, en de harmonie van de groei en bloei van de natuur.

Dit zeg ik u vanwege het huidige klimaat waarin wij behoorlijk zijn tegengehouden en ondermijnd door meerdere verschrikkelijke dictaturen die van oorsprong hier niet eens thuishoren.

Wij zijn gegijzeld en ontdaan van onze eigen wil.

Waarna het volgende geweest zou zijn dat er onze eigen ziel moesten afstaan.

Echter er is goed Nieuws onderweg waar een aantal mensen onder ons, zullen gaan helpen met de wederopbouw, wanneer alle duivelse wezens van de planeet verdampt zullen zijn.

Ik sta samen met mijn vrouw in de startblokken om hier aan mee te werken. Het is iets wat bijna te mooi is om waar te zijn. Maar dit staat toch echt te gebeuren.

Het leven op aarde zal er uiteindelijk super natuurlijk uit gaan zien, maar ook zeer moderne technologieën zullen we zien waar het geheel mee opgebouwd zal zijn.

Tijd en middelen als geld zijnde, spelen uiteindelijk geen rol meer en nooit meer zullen levens een tol moeten eisen vanwege onze energieverbruik. Want deze zal eindeloos zijn.

Dit komt voornamelijk door de lang verwachtte goede licht frequenties om ons heen. Hierdoor zijn we eindeloos gemotiveerd zodat we alleen nog maar het goede vanuit ons hart zullen voelen, denken en doen.

Om toch een bepaalde indruk te geven waar het naar toe gaat heb ik een indrukwekkende video geselecteerd die een glimp van een mooi begin van onze toekomstig bestaan, weerspiegeld.

Veel plezier en ontspanning tijdens deze goede introductie video.

WWG1WGA


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com