Vertaal deze pagina naar:

AANBOD SCHADELOOSSTELLING VOOR GEDUPEERDEN DIE GELD HEBBEN UITGELEEND AAN NESET TEMIRCI

25-07-2022
Neset Temirci
Neset Temirci

Er wordt reeds gesproken door derden, over een aanbod voor gedupeerden van Neset Temirci, zodra de mogelijkheid zich daarvoor aandient.

Er wordt door derden reeds gesproken over een aanbod om gedupeerden, die geld hebben uitgeleend aan Neset Temirci, (in de periode tussen 2016 en 2019), toen Neset Temirci nog in Nederland was, en tot heden het uitgeleende bedrag niet hebben teruggekregen van Neset Temirci, om die schadeloos te stellen voor minimaal het bedrag wat ze hebben uitgeleend aan Neset Temirci.

Wij hebben een plan gemaakt om slachtoffers tegemoet te komen, die eerder financieel gedupeerd zijn door Neset Temirci. zodra de GESARA fondsen zijn vrij gekomen, We dienen dan idd wel een bewijs te hebben van het bedrag of bedragen die zijn overgeboekt door U.

Neset Temirci wilde, toen hij nog in Nederland was, een studio laten maken om nieuws en openbaringen naar buiten te kunnen brengen. Hier is niets van terechtgekomen, hoewel mensen hem wel geld hiervoor hadden uitgeleend om een studio te kunnen bouwen.

In die tijd waren er ook altijd al smoesjes waarom iets niet lukte en altijd had Neset Temirci weer opnieuw geld nodig en vond nieuwe slachtoffers hiervoor. Van een oudere dame troggelde hij in totaal bijna een 100.000 euro af. Veel mensen geloofden in Neset Temirci, zelfs Dwight Sergio Samson.

Ook willen we in kaart gaan brengen welke giften en donaties er zijn gedaan voor het levensonderhoud van Neset Temirci in Turkije vanaf 2021 tot 30 juni 2022.

Met het ingezamelde bedrag beloofde Neset Temirci rechtszaken te zullen gaan opstarten tegen Nederland om het regiem en het koningshuis in Nederland te exposen. Tot heden is hier niets van terechtgekomen. En ook dit keer weer heel veel smoesjes, het is een herhaling van de tijd in Nederland.

We zijn nog in overleg of we het bedrag voor levensonderhoud (schenkingen en donaties) ook terug gaan storten naar diegenen die heilig geloofden in de verhalen van Neset Temirci.

MELDINGSFORMULIER

Hieronder kunt U ons mededelen welk bedrag U aan Neset Temirci heeft uitgeleend, gedoneerd of geschonken. (We zullen Uw gegevens anoniem en vertrouwelijk behandelen).

OVERIGE MEDEDELINGEN

U krijgt een nummer van ons zodra Uw gegevens binnen zijn. Onder dit nummer zullen wij alles anoniem in kaart gaan brengen. U wordt benaderd door ons zodra de schadeloosstelling uitgekeerd kan gaan worden. Daarom is het belangrijk dat U Uw gegevens bovenaan invult.

Met hartelijke groeten,

Team Free Life World