Vertaal deze pagina naar:

JANE BURGERMEISTER

Wie is Jane Burgermeister? Jane is een klokkenluidster.

Jane Burgermeister werd voor gek verklaard en opgesloten in een inrichting.

In 2009 hadden we al een klokkenluidster met betrekking tot het vaccinatie/depopulatie-programma. 

Haar naam is Jane Burgermeister, zij waarschuwde toen al voor de WHO en dat er een virus verspreid was in meerdere laboratoria om daar genetisch gemanipuleerd te worden zodat het beter overdraagbaar zou zijn op mensen zodat er een pandemie uitgeroepen zou kunnen worden waardoor de WHO de macht zou krijgen en vaccinatie/depopulatie-programma gestart zou kunnen worden.

Swineflue werd alleen niet uitgeroepen tot een pandemie maar er werd wel experimenteel gevaccineerd, een testscenario dus. Toen hebben ze 10 jaar gewacht voordat het echte scenario uitgevoerd werd. Jane Burgermeister werd uiteraard voor gek verklaard en weggezet in een inrichting.

Google haar naam maar eens.

Tekst: Kerish v. Cinque.

Op Wikispooks is het volgende te lezen:

Jane Bürgermeister is een Oostenrijkse onderzoeksjournalist die, toen de verwachte releasedatum van Baxter's varkensgriep (H1N1) pandemische vaccin in juli 2009 naderde, de wereld waarschuwde dat de grootste misdaad in de geschiedenis van de mensheid aan de gang was.

Eerder in 2009 had ze bij de FBI strafrechtelijke aanklachten ingediend tegen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Verenigde Naties (VN) en een aantal van de hoogste regerings- en bedrijfsfunctionarissen, waarbij ze hen beschuldigde van bioterrorisme en pogingen tot massamoord. Ze had ook een verbod opgesteld tegen gedwongen vaccinatie, waarvoor in Amerika wetgeving werd ingesteld.

Deze acties volgden op haar aanklacht die in april 2009 werd ingediend tegen Baxter AG en AVIR Green Hills Biotechnology uit Oostenrijk wegens het produceren van besmette vogelgriepvaccins, waarbij werd beweerd dat dit een opzettelijke daad was om een pandemie te veroorzaken en ervan te profiteren.

Bron: https://www.wikispooks.com/wiki/Jane_B%C3%BCrgermeister

In april 2009 diende Jane Bürgermeister een aanklacht in tegen Baxter International wegens de productie van een vogelgriepvaccin dat besmet was met een levend virus en dat een vogelgrieppandemie had kunnen veroorzaken. In een YouTube-video van 4 april 2010 sprak ze over de gevaren van vaccins zoals het varkensgriepvaccin (H1N1), daarbij verwijzend naar de waarschuwingen van Alex Jones van Infowars over de ontwikkeling van 'verfijnde en vreselijke vaccins die ons vermogen om emoties te voelen vernietigen. zoals woede of angst".

Jane Bürgermeister beweert dat ze in juli 2009 werd ontslagen, nadat ze een reeks strafrechtelijke aanklachten had ingediend tegen Baxter International en de WHO, maar bleef bloggen op https://birdflu666.wordpress.com totdat het account werd gesloten. Haar "Vogelgriep 666 Wordpress blog" (Against the Eugenicist Globalists, their Vaccines and Depopulation Plans) gaat hier verder: https://thefourthempire.blogspot.com/

Op 16 mei 2020 tweette ze:

"Trump zegt dat er eind dit jaar een enorme #coronavirusprik zal zijn voor alle Amerikanen, zegt Bill Gates, die het vaccin financiert, voor meer dan 7 miljard mensen, dat wil zeggen alle mensen in de wereld, afgezien van een paar miljoen zoals Royals. GR-pandemie plan is voor ALLE mensen, hetzelfde plan als voor de varkensgriepprikken 2009."

Ons geprivatiseerde geldsysteem uitgelegd. Jane Burgermeister legt uit waarom het veranderen van ons geldsysteem – in het geheim geprivatiseerd zonder dat mensen het beseffen – onze eerste prioriteit moet zijn.

Een reactie onder de video:

"Bedankt Jane Burgermeister, voor je ongelooflijke moed en kracht. Het is duidelijk dat uw stem tot zwijgen is gebracht, maar we zullen nooit vergeten wat u voor de mensheid probeerde te doen. God zegene jou en God zegene alle goede harten die dit kwaad doorstaan. Uiteindelijk wint de liefde."