Vertaal deze pagina naar:

HOOR EN WEDERHOOR VAN DIENIE KARS

Wanneer je een verhaal leest of hoort van haters, (tegenstanders) dien je ook het verhaal te lezen van de getroffene zelf, mits je de zaak van twee kanten wilt weten en ook wilt onderzoeken natuurlijk.

Het hoor en wederhoor geschreven door Dienie Kars.

Laatste UPDATE 21 november 2023.

Lastercampagne tegen Dienie Kars

Omdat er nu (20-11-2023) wederom een lastercampagne over mij massaal op social media wordt gedeeld door Peter de Koning, (wat karaktermoord, smaad en laster is), is het voor mij onmogelijk om iedereen persoonlijk uit te leggen wat er nu precies speelt. Daarom doe ik een poging het uit te leggen middels deze pagina, omdat veel mensen niet aan wederhoor doen, dus de andere kant van het verhaal onderzoeken.

Peter de Koning lastert al langere tijd diverse Waarheidsvinders en Vrijheidsstrijders die ik ook persoonlijk ken, zoals Youri Plate en Mike King. Op een gegeven moment heb ik er echt genoeg van en dan sta ik op voor deze mensen (Goddelijke wezens) en schrijf daar dan iets over. Natuurlijk word ik dan gelijk aangevallen over mijn eigen verleden, want dat is de enige manier, denken ze, om mij te pakken en om hun eigen gram te halen. Schijnbaar moet dit zo gebeuren, dus ik meld het hierbij aan diegenen die op deze pagina zijn beland. 

Niets is toeval dat jij nu op deze pagina bent belandt, weet besef dat ook.

Succes met jouw eigen ontwakingsproces en transformatieproces!

Wil jij gaan ontwaken? Klik dan op de onderstaande link.

Dit hart is voor jullie allemaal ❤️

Voor jullie zuivere hart, eerlijkheid, rechtvaardigheid en inzet om voor je rechten op te komen en voor je naasten en niet te vergeten de toekomst van al onze kinderen. Laat haat, frustratie en wrok gaan, daar winnen we deze psychologisch oorlog niet mee die nu gaande is, zowel zichtbaar als niet zichtbaar.

Leer vergeven en liefhebben, 

dat is Rule 1:  UNIVERSAL LAW

Het bovenstaande bericht kwam bij mij langs op het juiste moment.

En is voor nu nog steeds erg toepasbaar...

Welkom lezers op deze pagina

We moeten koers zetten naar de Waarheid van ons aardse bestaan. Ik kom steeds dichter bij de waarheid, klik HIER om hier meer over te lezen. Mijn oude verleden dook weer eens op toen een paar mensen zich de afgelopen dagen op hun ego getrapt voelden, dit betreft deze keer Esmee de Koning en Peter de Koning

Vaak gaan ze dan zoeken of ze jou ergens mee om de oren kunnen slaan om jou de pas af te kunnen snijden, of een hak te kunnen zetten om jou in een slecht daglicht te kunnen zetten. Mijn verleden schreef ik daarom al eens eerder op. Klik op de onderstaande link om mijn verleden door te spitten.

En als het jou niet interesseert 'be my friend', maar ga dan niet achter mijn rug om in de achterklap verder rodelen over mij, dan ben je geen haar beter als de rest. Dan hoor je ook bij de club 'trollen en drollen'.

Ze halen mijn verleden er vaak bij om aan te geven dat ik niet te vertrouwen ben en een oplichter!?

Welnu, toen ik in het programma TROS Opgelicht kwam is er nooit 'Hoor en Wederhoor' toegepast. Dus het verhaal over mij wordt slechts vanuit een kant belicht. Dus er werd nooit de onderliggende oorzaak genoemd, waarom mijn klanten hun bestelling niet kregen, of hun creditnota niet kregen terugbetaald. Veel klanten zijn al terugbetaald of kregen alsnog hun bestelling geleverd. Maar veel klanten wachten ook nog steeds op een betaling van de creditnota. Die betaling ga ik pas doen zodra ik in de financiële gelegenheid ben of dat ik het op een andere wijze kan vergoeden cq. oplossen.

Hoe ik mijzelf kan omschrijven?

Ben een oprecht mens, goudeerlijk en heb een enorm rechtvaardigheidsgevoel. Ik heb nog nooit iets gestolen in een winkel. Ik ga alleen voor de Waarheid zoals die werkelijk is wanneer je mij een vraag stelt. Wanneer je mijn eigen verhaal leest over mijn verleden, zul je er zelf achter komen waarom en hoe ik de grip op mijn toenmalige bedrijven ben kwijtgeraakt. En ja, ik hoopte altijd dat ik op een keer een enorme order kreeg waarmee ik alle openstaande rekeningen kon betalen, helaas gebeurde dat niet en dook ik zo de afgrond in. Er was geen redden meer aan en heb het ook laten gaan op een gegeven moment door alles los te laten en mee te gaan met de flow waar ik in beland was. In de zomer van 2018 brak ik mijn rug. Ben nog steeds bezig daarvan te herstellen.


Mijn eigen ontwakingsproces

Doordat ik in een snel tempo ontwaakte en ontdekte dat topambtenaren en hooggeplaatsten zich bezighielden met het seksueel misbruiken van babies en kinderen en erger nog, het offeren, verkrachten, martelen en vermoorden van babies en kinderen, verloor ik alle motivatie om mijn werk nog naar behoren te doen. Het leek wel alsof er toen iets in mij knakte toen ik erover las. Tevens gaf ik al mijn handelsgeld weg om door iemand Openbaringen te laten doen.


Is dat gek dat je zoiets doet nadat je kennisdrager bent geworden van iets vreselijks?

Kijken daarom zoveel mensen liever de andere kant op? 

Of steken veel mensen liever daarom hun hoofd in het zand?

Dat mag je zelf bedenken...


Periode 2016-2017

Begin 2016 leerde ik Bart van Well kennen, (slachtoffer van seksueel misbruik) en In deze periode probeerde ik Bart van Well staande te houden, zodat hij zijn rechtszaak kon doen, er werd een getuigenverhoor gehouden in hoeverre de overheid op de hoogte en betrokken was bij het dogen van seksueel misbruik van minderjarigen in de jaren tachtig en negentig. Er werden toen verschillende getuigen opgeroepen, waaronder Karel Maasdam, Teeven en Demmink. Demmink die tevens als dader wordt genoemd in de Demmink zaak. Tot heden is Demmink nog steeds niet berecht.

In de tijd dat ik met Bart van Well samen was kostte mij dat tijd en geld. Ik heb daar geen spijt van, ik deed dat ook zonder voorwaarden te stellen, ik zou dat trouwens voor iedereen hebben gedaan die hetzelfde meegemaakt zou hebben. Ik had namelijk een enorm rechtvaardigheidsgevoel in mij. Slachtoffers moeten geholpen worden en daders moeten worden gestraft. Zelf ben ik een keer gedrogeerd geweest en verkracht op volwassen leeftijd. Dit heeft behoorlijk veel impact op je leven wanneer zoiets gebeurt. Ik heb het maar 1x meegemaakt, maar verplaats je eens in de slachtoffers die dit regelmatig hebben meegemaakt.

Maar wat wanneer wij vorige levens hebben gehad, opnieuw incarneren in een ander lichaam, maar wel met dezelfde Ziel en vroeger zelf ook dader zijn geweest? Dan gaat de wereld er ook een stuk anders uitzien. Ik wil het nu toch even genoemd hebben, daar we hier dan rekening mee kunnen houden. En weet en besef dat frequenties grote krachten zijn en dingen teweeg kunnen brengen, goedschiks en kwaadschiks.

Bart van Well geeft uitleg over zijn rechtszaak

Het issue met Max van den Berg is inmiddels opgelost, we strijden nu samen tegen onrecht in de wereld.


Het issue met Max van den Berg is inmiddels opgelost!

Wij strijden nu samen tegen onrecht in de wereld en hebben samen reeds samen 2 WITTE MARSEN georganiseerd. Een WITTE MARS voor Bart van Well (slachtoffer van een pedo netwerk) en een WITTE MARS voor Micha Kat (onderzoeksjournalist).


Max van den Berg lasterde mij eerder (begin 2023):

Max van den Berg, de beroemde fakkeldrager, die eerder ook in de gevangenis zat, schreef dat hij alles over mij zou gaan openbaren. Ik schreef hem terug dat dit niet hoefde, daar ik mijn oude verleden reeds heb opgeschreven en bekend is. Veel mensen die mij pas later leren kennen rakelen vaak weer de oude koeien uit de sloot op over het feit dat ik te zien was in het programma TROS Opgelicht.


Op 10-01-2023 schreef ik het volgende WhatsApp bericht gericht aan Max:

Dag Max,

Er moet mij iets van mijn hart, namelijk het volgende:

Je zegt toch een goed Christen te zijn?

En je gelooft in Jezus en in God? Wat houdt dat eigenlijk in?

Staat in jouw Bijbel het woord 'vergeven' voor de fouten en verkeerde keuzes die men maakte in het aardse leven? In mijn Bijbel wel. We gaan het zien betreffende jouw persoonlijke aanval op mijn verleden en jouw beschuldigingen naar mij toe. Ik ga er in ieder geval een artikel over schrijven, zodat straks iedereen mijn zijde van het verhaal ook kan lezen en op de hoogte is.

Mijn inzet voor de Bart van Well Foundation is altijd 100% geweest en dat blijft ook zo. Ik zal dat door niemand laten ondermijnen. De Bart van Well Foundation is momenteel een organisatie met 'eigen regels'. Diegenen die zich goed voelen daarbij kan zich daarvoor inzetten en meedenken.

Ik zie in jou tot heden weinig aandeel, dan dat je alles wat opgebouwd is aan het afbreken bent en dat is erg jammer.
Samen kunnen we zoveel meer betekenen voor Bart en de Foundation in plaats van tegen elkaar te strijden.
Hopelijk kom je tijdig tot een inzicht. Ik zal mij hiervoor tot God wenden en erom vragen.

Het is erg belangrijk dat slachtoffers van seksueel misbruik worden geholpen en een een stem krijgen.

Gelukkig vinden steeds meer mensen de weg naar de Foundation.

Groetjes Dienie

Hier strijden we toch allemaal voor?

Behalve de satanisten zelf en diegenen die gechanteerd worden. Diegenen die gechanteerd worden moeten hun mond houden van diegene die ook worden gechanteerd. Op deze wijze bleef het oude satanische machtssysteem jarenlang in stand. Echter dat oude machtssysteem de FED (vanaf 1913) staat nu geheel op instorten.

Wat was er nu gebeurd?

De website van de Bart van Well Foundation ( https://www.bart-van-well-foundation.nl ) heb ik zelf aangemaakt, had het eigen beheer (regie) erover en ben daar gaan schrijven over het leven van Bart van Well, zijn huidige leven en hoe we slachtoffers van seksueel misbruik kunnen helpen en ondersteunen.

Bart heeft al een hele tijd een mooi concept in zijn hoofd, het "Fight For Your Right project" wat ik nu graag als project wil gaan uitwerken met vrijwilligers die gemotiveerd zijn om dit project armen en benen te geven.

De doneeracties werden eerst uitbetaald op de bankrekening van Bart, daar is tot nu toe het meeste doneergeld op gestort. Nadat de bankrekening van Bart werd geblokkeerd heb ik besloten het geld op mijn eigen bankrekening te laten storten, zodat de Foundation toch van de doneergelden gebruik kan blijven maken. Een paar dagen geleden heb ik van dat geld T-shirts en merchandise artikelen besteld voor het Fight For Your Right project, zodat we eindelijk een start kunnen maken met dit belangrijke en mooie project.

Bart wilde graag een 'vertaalmodule' op de website, zodat de website automatisch in een andere taal wordt vertaald wanneer een Engelse sprekende bezoeker de website komt bezoeken. Ik wist wel waar ik de html code moest plaatsen in de backoffice op de website, maar kon de juiste code niet vinden op het internet. Ik kom dan kennis te kort om de html code zelf te schrijven, dat geef ik eerlijk toe.

Bij de supporters in Zutphen, die Bart wekelijks vanaf oktober 2022 hebben voorzien van support zit iemand die in de IT zit, haar naam is Roely de V. (zie foto hieronder). Na Roely een paar maal te hebben gesproken heb ik gedacht om haar erbij te vragen als medebeheerder van de website, zodat zij de html code kon plaatsen op de betreffende locatie in de backoffice. Dat heeft Roely inderdaad ook gedaan. Daar zijn we allemaal heel erg blij mee. Dus nogmaals bedankt Roely!

Naarmate de weken verstreken kreeg ik steeds minder contact met Roely en ging zij de website op eigen houtje restylen. Daar was ik zelf nog niet aan toegekomen, omdat ik zelf eerst heel veel informatie erop heb gezet wat me te binnen schoot. Nu blijkt achteraf dat zij sinds november samen is met Rene K. Zij zijn beiden bij Bart op bezoek geweest in de gevangenis (PI Zutphen). Roely belde mij op een gegeven moment op en wilde graag bij mij langskomen om dingen door te spreken. Ik reageerde dat dit altijd goed was, dus ze kwam rond half vijf in de middag, vergezeld van Rene.

Graag wilden ze het een en ander weten over Bart. Ik vertelde haar dat diegenen waar Bart bij in huis was geweest geen fijne ervaringen hadden overgehouden aan Bart, omdat Bart soms heel boos werd en dan dingen in huis vernielde of de mensen zelf aanviel. Dat wilde Roely absoluut niet, Bart moest zich dan wel aanpassen, want zij woont in een hele nette buurt.

Rene zei toen dat hij hij niet prettig vond, dat iets wat hij had beloofd aan Bart zou moeten intrekken, maar toch gingen ze ermee aan de slag in hun beslissing of Bart nog steeds welkom zou zijn, omdat ze dit niet eerder wisten over Bart. Graag wilden beiden graag met andere mensen spreken over Bart en ook om te kunnen verifiëren of mijn verhaal klopte en wat ze van Bart konden verwachten wanneer zij (Roely en Rene) zelf Bart in huis zouden nemen, zodra hij uit de gevangenis zou komen.

Toen het etenstijd werd heb ik haar en Rene een Chinese maaltijd aangeboden en hebben ze voorts meegegeten. Ze lieten het zich beiden goed smaken. Rene vroeg nog of hij een deel zou meebetalen, wel netjes van hem, maar ik heb gezegd dat dit niet hoefde. Dit is dan ook niet gebeurd.

Na de maaltijd ging het over doneeracties en of ik de huidige doneeractie eraf wilde halen en wilde stopzetten, die ik zelf  opnieuw had opgestart, daar de oude doneeractie was geblokkeerd. Ik voelde wantrouwen vanaf hun zijde, hoewel Rene me nog toewierp mij 99,9% te vertrouwen, nadat hij mij in mijn ogen had gekeken zei hij.

Ook wilden ze het "Fight For Your Right project" onzichtbaar maken op de website, omdat er tot heden niets mee werd gedaan. Toen ik dit besprak met Bart besloot Bart zelf dat ik haar de toegang tot de website moest blokkeren. Dat heb ik toen ook gelijk gedaan, want ik had reeds dezelfde gedachte als wat Bart uitsprak.

Dit heb ik Roely medegedeeld middels een whatsapp bericht. Ze belde mij daarna op. Ik heb haar niet teruggebeld, omdat ik toen weinig tijd had. Daarna begon als snel de aanval op mij (spraakwatervuur van spraakberichten middels Whatsapp) van Sigrid v/d V. tegen mij, waarin ze allerlei valse beschuldigen uitte en onjuiste aannames maakte.

Deze mensen zijn duidelijk nog niet zo ver in hun bewustzijnsproces is mij gebleken. Dat komt ook omdat ze veel later in het verhaal van Bart van Well erbij zijn gekomen en ze Bart nog niet hebben leren kennen, zoals ik en vele voorgangers hem hebben leren kennen. Slachtoffers van seksueel misbruik kunnen soms door hun trauma's raar uit de hoek komen wanneer zij hun emoties niet onder controle hebben. Een flashback kan het onderbewustzijn aanzetten tot bepaalde handelingen en/of gedrag. Dat hebben ze niet altijd onder controle. Van de ene op de ander seconde kunnen zij ander en zeer heftig gedrag vertonen. Dit is bij Bart ook het geval.

Sigrid van der V. (links) had een mooi interview gemaakt over Bart van Well bij de PI Zutphen op 24-12-2022, maar zette deze na haar aanval op mij op privé, zodat deze niet meer te bekijken en te beluisteren is door derden.

Video ► https://youtu.be/e1q8e0IOGW8

Mijn boodschap over donaties

Wij, als Foundation, zijn niet verplicht openheid te geven over de besteedde donatiegelden, daar de Foundation een eigen organisatie is met eigen regels. Echter niemand hoeft zich zorgen te maken, ik (Dienie Kars) houd zelf alles bij wat middels mijn eigen bankrekening aan doneergelden binnen komt, het wordt door de doneeractie ook gespecificeerd aangegeven wanneer er een storting is. De donatiegelden zullen gebruikt worden om de Foundation verder te laten groeien en om slachtoffers financieel te helpen en te ondersteunen waar dat nodig is. Dat is immers ook het doel waar de doneeractie voor is opgezet. Ik zal er zelf een administratie van bijhouden en aan de donateurs zal ik mededelen welke uitgaven we hebben gedaan, zodat er toch zicht is hoe en waaraan het doneergeld is besteed binnen de Bart van Well Foundation. De eerste keer dat er doneergeld op mijn bankrekening werd gestort is 02-12-2022, het betrof een bedrag van EUR 781, 61.

En als ZOU er iets aan de strijkstok blijven hangen of ik er enig voordeel bij zou hebben, dan nog lieve mensen... Ik zet mij elke dag in voor de toekomst van onze (toekomstige) kinderen, hoewel ik zelf geen kinderen heb... En dit geen excuses is, ik hoop dat je begrijpt wat ik wil zeggen...

Ik steek dagelijks mijn nek uit voor de bevolking en voor velen die niet durven...

Ik schrijf dagelijks voor mijn eigen digitale krant, de Waarheidskrant van De Nieuwe Media.

Zie dit artikel bijvoorbeeld ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/onderzoek-welke-nederlandse-wef-leden-samen-spannen-in-davos-tussen-16-en-20-januari-2023-om-onze-vrijheid-af-te-nemen/

Denk daar maar eens over na...

En ja, ik heb nog meer websites en ja als mensen dat waarderen kunnen ze een gift of donatie overmaken.

En ja, daar ben ik erg blij, mee, omdat ik dan weer verder kan werken aan mijn projecten.

Petra en Roely die mij demoniseren en bekritiseren. Roely viel mij persoonlijk aan in de Whatsapp groep Free Bart van Well, zij werd verwijderd uit de groep na een waarschuwing te hebben gekregen.

Petra verspreidt veel onjuiste aannames over mij, dit valt onder laster en smaad, oftewel karaktermoord.

Ook werd ik aangevallen door Petra (links op de foto hierboven), dat ik Tikkie acties zou hebben opgezet, en, en, en... Petra maakte zelfs een vlog over mij die ze deelde in diverse Facebook groepen...

Voor het project "NOOIT MEER HONGER" heb ik regelmatig artikelen geschreven. Het klopt dat ik een aantal keer een Tikke actie heb gedeeld voor het project "NOOIT MEER HONGER" in Afrika en heb de donateurs hiervoor ook bedankt. Het geld is binnengekomen bij de stichting "NOOIT MEER HONGER". Zij hebben een eigen bankrekening en beheren dat zelf. Ik doe alleen de promotie voor hen in mijn kanalen en groepen.

Ze hebben reeds zeer goede dingen kunnen doen!

Over mij alleen maar lof, omdat ik hun project vaker in het Licht heb gezet.

Wat ze allemaal doen kun je lezen op de onderstaande website.

https://www.nooitmeerhonger.com/

OVER ZIM MUNTJES

Ook word ik aangevallen dat ik ZIM muntjes zou verkopen door ene Petra.

Nou, het zit iets anders in elkaar, je kunt dit zelf lezen op de onderstaande website.

Wanneer je ook humanitaire projecten wilt gaan opstarten kan dit een mooie opstap zijn.

Steunactie Dienie Kars

En ja, het klopt dat ik voor mijzelf en medemensen ook een steunactie heb opgezet. Wat is daar verkeerd aan? Ik kan daar goede dingen mee doen, mensen motiveren om hun missie voort te zetten die ook eerder vastliepen.

Wellicht horen jullie daar binnenkort meer over, want diegene wil graag nog even anoniem blijven.

JDTV schreef het volgende:

Een bezoek van JDTV aan de kelder in het voormalig huis van advocaat Salomonson, waar volgens de geruchten kinderen zouden zijn doodgeschoten.

Lees de info in de onderstaande link over Bart van Well die nog steeds in de gevangenis zit (anno 21-11-2023):


Meer info over Micha Kat (onderzoeksjournalist) die nu ook in de gevangenis zit:

Video over de kelder in het voormalig huis van advocaat Salomonson, de huisadvocaat van de Oranjes

De commissie-Van Traa beschuldigt de huisadvocaat van de koningin van betrokkenheid bij grootscheepse witwasoperaties van drugsgelden. Wat is het geheim van raadsman F. Salomonson en zijn gewezen zakenpartner Oscar Hammerstein? Klik HIER voor de link.

Mijn Missie is om de bevolking te informeren over ons aardse leven en ons aardse bestaan!

Deze boodschap kreeg ik als kind reeds te horen. Deze Missie vervul ik nu dan ook. Door onder andere de video te delen die hierboven is te zien. Mijn leven ging niet altijd over rozen, maar heb daardoor wel heel veel ervaren en geleerd. Heb veel tijd gekregen nadat ik met mijn bedrijven ben vastgelopen. Alles heeft een reden, heb daardoor de afgelopen jaren veel onderzoek kunnen doen. Ik hoop oprecht dat jij ook onderzoek gaat doen en ook andere mensen gaat informeren. De rijke satanische elite heeft het niet goed voor met de wereldbevolking.

We moeten zelf het roer zelf omgooien, door zelf andere keuzes te gaan maken.

Door samen te werken zijn we heel handig, sterk en slim.

Wees verdacht op het verdelen van mensen met een andere mening of kleur

Het is een tool van de (r)overheid.

Denk zelf goed na voor nu en in de toekomst.

Bart van Well en DIenie Kars (eind 2017)
Bart van Well en DIenie Kars (eind 2017)

Mijn boodschap: 

Het ga je goed, wie je ook bent...

Mocht je toch nog vragen hebben stel ze mij gerust.

Ik zal je een eerlijk antwoord geven.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)