Vertaal deze pagina naar:

Nieuwsbrief nr. 2

Meld je <hier> aan wanneer je de Nieuwsbrief wenst te ontvangen of klik op de afbeelding.


Maandag 26-04-2021 - Nieuwsbrief nr. 2 - Freedom for All ❤️Dag lieve volgers en lezers,

Hierbij ontvang je de tweede Nieuwsbrief van mij.

De Openbaringen lijken nu goed naar buiten te komen.

Ik schrijf expres 'lijken', omdat ik alleen de info erover heb gelezen en ik voorzichtig blijf met wat ik naar buiten breng. Ga dus zelf ook onderzoek doen over wat ik aanhaal of schrijf. Twee weten meer dan één!

Door mijn ervaringen wat ik had als kind ben ik een soort van buitenbeentje. Voelde me altijd zo anders als de meeste andere kinderen van mijn leeftijd. Ik kan me herinneren dat ik werd meegenomen door een UFO en in een Moederschip belandde. Daar kreeg ik een boodschap mee om de bevolking te informeren, datgene wat ik nu aan het doen ben.

Door schade en schande ben ik geland waar ik nu ben. Ben nu hoofdredacteur van twee Waarheidskranten. Ik bepaal zelf wat er wel en niet geschreven wordt. Journalisten van grote kranten krijgen er dik voor betaald om leugens te verkondigen of de waarheid te verdraaien. Udo Ulfkotte schreef hier een boek over: "Gekochte Journalisten".

Heb nu een aantal websites en platforms waarop ik mijn informatie naar buiten kan brengen. Ik ben er erg tevreden over wat ik tot nu toe heb bereikt door donaties van mijn volgers en de verkoop van T-shirts met een boodschap.

Ben in het verleden door veel mensen uitgescholden als complotdenker en op de proef gesteld door velen. Ik ga alleen voor de Waarheid zoals die is volgens mijn eigen perceptie (waarnemingen).

Middels de e-mail word ik door veel mensen benaderd en krijg vaak interessante info binnen. Ook krijg ik vele vragen over het MED BED binnen. Van mensen die nu erg ziek zijn of kanker hebben.

BNNVARA zendt tegenwoordig goede documentaires uit, daar ben ik blij mee. Laatst zag ik Leo Stoter in een uitzending, (Leo ken ik persoonlijk). Ook ik werd reeds benaderd door BNNVARA om deel te nemen aan ons gezamenlijke ontwakingsproces. Zo ervaar ik althans wel de insteek van BNNVARA.

Wanneer we allemaal gaan ontwaken en in de waarheid durven gaan staan en die ook durven te leven zal dit een grote bijdrage leveren aan ons ontwakingsproces en kunnen dan ook van het MED BED gebruik gaan maken.

Link MED BEDS ► https://www.freedom-for-all.com/l/med-beds/


De mensen die gevaccineerd zijn zijn helaas verloren heb ik begrepen. De geest is uit de fles. Veel mensen overlijden door de vaccinaties of krijgen zeer ernstige bijwerkingen. Ook verandert het DNA door de vaccinatie, je eigen streepjescode van je Schepper zogezegd. Laat je dus niet vaccienren en ook niet testen (vanwege de aanwezige  morgellons). Bewijzen en testen zijn hier bekend van.

Hoor goede berichten over SHAEF en de plannen over humanitaire projecten.

Link bericht SHAEF ► https://www.volkwordwakker.nl/_files/200000563-5323053232/SHAEF%20Message%20Europe%20Defender%20Ned%20.pdf

Houd moed en houd vol Allen, God bless!


Namasté 🙏

Dienie Kars


De Nieuwsbrief nr. 2 wordt binnenkort per e-mail verzonden op 00-00-2021 om 00.00 uur. Heb je de Nieuwsbrief niet ontvangen? Kijk dan eerst bij de inbox van 'ongewenste berichten'. Meld je <hier> aan wanneer je de Nieuwsbrief (alsnog) in je inbox wenst te ontvangen of klik op de onderstaande button.