Vertaal deze pagina naar:

ED VAN DEN BERG

Wie is Ed van den Berg?


Update 17 december 2023

Ed is slachtoffer van derden doordat hij in kindertehuizen opgroeide vanaf zijn derde levensjaar tot zijn 20e. Dit heeft behoorlijke sporen nagelaten in het leven van Ed van den Berg. De situatie die nu is ontstaan heeft direct te maken met het verleden van Ed. Zolang hij zijn eigen trauma's van pijn, ellende, woede, frustraties en innerlijk verdriet niet verwerkt zal dit gevolgen hebben in het dagelijkse aardse leven van Ed.  Mensen die Ed tegenkomen in een kwade bui zijn de getuigen dat Ed nog in zijn eigen traumaverhaal zit.

Wat is er nu exact gebeurd? Blijf bij de waarheid Ed, zoals die werkelijk is.

Ed van den Berg is onlangs uit een Whatsappgroep verwijderd en uit een GESARA chatkanaal. De reden was dat Ed gebruik maakte van grof taalgebruik en grove beschuldigingen tegen een onbekend medelid in de GESARA groep, wat iedereen kon beluisteren in de chatgroep van GESARA. Wat er gebeurde was dat Ed werd getriggerd in een onopgelost pijnpunt van hem, een traumagedeelte. Bekend is dat getraumatiseerde mensen dan vaak dingen doen of zeggen wat ze in een 'normaal' leven nooit zouden doen.

Spraakberichten van Ed van den Berg

Een aantal mensen hadden moeite met de spraakberichten van Ed (zie de twee spraakberichten verderop in deze blog), die hij online zette en voor veel leden te beluisteren was. Daarom heeft een medebeheerder Ed verwijderd uit de GESARA chatgroep. Dit is een gangbare procedure in chatgroepen. Later heb ik Ed zelf verwijderd uit een Whatsappgroep, omdat hij daar erg negatieve reacties ging uiten over de dood en omdat er een lid daarna uit de Whatsapp stapte vanwege het eerdere gedrag van Ed. 

Het kaf schijnt zich vanzelf van het koren, dat is de tijd waarin wij nu leven.

Slachtoffers die getraumatiseerd kunnen vaak niet omgaan met hun eigen prikkels (flashbacks) en gaan vaak tekeer tegen mensen die het goed met hen voor hebben. Dit is reeds bekend. Dat doet hij nu ook tegen Dienie Kars, Dienie had het goed voor met Ed van den Berg. 

Dienie had middels haar eigen doneeractie een camera voor Ed verzameld. Ed heeft later deze camera gekocht met wat eigen geld erbij van hemzelf. Deze camera zou ingezet worden om opnames te kunnen doen, zodat de bevolking de beelden konden zien die niet werden getoond op het NOS journaal.

Schijnbaar wordt door 'Boven' ons contact verbroken, omdat slachtoffers een ander pad dienen te volgen, namelijk hun eigen pad van karma van vorige levens of zelfs om het eigen familie karma op te kunnen lossen. Ik (Dienie) laat Ed dan ook los, zodat hij zijn eigen karma pad kan vervolgen en zijn eigen karma gaat ontvangen voor zijn eigen gedrag en zijn vorige levens en/of familie karma.

Dienie Kars schreef Ed van den Berg op 16-12-2023 de volgende tekst:

"Beste Ed, Je kunt beter naar een goede therapeut gaan en werken aan je trauma's en verdriet. Dit heb ik je al een paar keer eerder aangeraden. Martin de Witte is een goede therapeut. Je hebt z'n nummer, bel hem op.  Stop met strijden. Je krijgt alleen maar meer innerlijke problemen. Dan ben je ineens 'poeslief' en dan ben je keihard aan het schelden. Andere mensen valt het ook op. Neem de stap naar een goede therapeut Ed. Ik wens je het allerbeste. Dikke knuffel X voor jou ❤️ Groetjes Dienie"

Website Martin de Witte (therapeut): https://emotietherapeut.nl/

Vaak wordt door anderen een ontstane situatie aangegrepen om een koppeling te maken met wat Dienie Kars in het verleden is overkomen en de demonen kunnen weer smullen van de negatieve energie. Dit gebeurt nu ook weer. Deze processen herhalen zich nog steeds, zolang de trauma's nog niet zijn opgeruimd in de mensen zelf.

De reden dat Ed van den Berg recent is verwijderd uit de chatgroepen is te beluisteren in de onderstaande spraakberichten, door Ed van den Berg zelf ingesproken. 

Waarschuwing: het is grof taalgebruik!


Ed van den Berg belde Dienie Kars op 18 december in de avond op. Narcisten hebben vaak meerdere maskers op, kunnen ineens poeslief en aardig zijn en proberen in het gesprek hun eigen fouten vaak op de ander te projecteren, zo ook Ed. Daarom heb ik, (Dienie Kars), op 18 december 2023 definitief afscheid genomen van Ed van den Berg, het werkt niet tussen ons beiden, 't is klaar!

Ed van den Berg was eerder een politiek gevangene en zat opgesloten in een TBS kliniek!


De tekst hieronder werd op 18 juni 2023 geschreven door Dienie Kars.

Met dank aan Max van den Berg (de fakkeldrager) voor zijn bezoek aan Ed van den Berg. 

Ed en Max zijn samen boven-wijs en erg bewust, ze weten beiden wat er speelt in de wereld. Ed is in de nacht van 13/14 juni 2023 gedwongen opgenomen in de psychiatrie. Ed is op 20 juni 2023 afgevoerd naar de TBS kliniek De Kijvelanden in Poortugaal.


Update 20-06-2023:

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/4300


Alles heeft een reden waarom iets gebeurt, niets is toeval!

Ed van den Berg werd in de nacht van dinsdag op woensdag (13/14 juni) door de politie (betaalde huurlingen van een criminele organisatie) uit zijn huis gehaald en werd met een ambulance overgebracht naar Antes in Capelle a/d IJssel.

Ed verbleef twee dagen in de isoleercel en verbleef in totaal 2 weken op een gesloten afdeling.

Ed van den Berg mocht bezocht worden door diegenen die hem een warm hart toedroegen.


Antes (specialist in psychiatrie en verslaving)?

Antes is een vangnet voor slachtoffers van seksueel misbruik en erg bewuste Goddelijke wezens!

Telefoon: 088 - 358 53 10  │ Website: www.anteszorg.nl


Op 18-06-2023 was Ed van den Berg politiek gevangene en zat onvrijwillig opgesloten in de GGZ.

De psychiatrie is jarenlang het vangnet voor slachtoffers die seksueel misbruik hebben meegemaakt, vooral in hun jeugdjaren en mensen die ontwaakt en bewust zijn geworden van hun aardse leven.

Wanneer zij te lastig worden voor de heersende orde die de duivel Baphomet aanbidden worden zij door hun huurlingen (politie) uit hun huis gesleept en opgesloten in de GGZ en in de isoleercel geplaatst.

Dit gebeurde ook met Ed van den Berg.

Ed doet zijn verhaal in de onderstaande video.

Veel mensen zullen verder blijven slapen, tot het moment dat ze Wakker worden gekust!

OVER VIDERE

Videre pikte dit natuurlijk ook op over Ed van den Berg en maakte er een belachelijk artikel over, wat de slapers vaak zullen geloven. Videre maakt bewuste en reeds ontwaakte mensen met opzet belachelijk en bespot hen openlijk, zodat zij niet gevolgd zullen worden door de nog niet ontwaakte mensen.

Veel mensen denken nog steeds dat dit een normale wereld waarin we leven...

Er zijn ook mensen die bewust oogkleppen op hebben.


Veel mensen zijn bang om een eigen mening te hebben!

Veel mensen zijn bang om een eigen of andere mening te hebben dan het narratief. Dus volgen veel bange en onzekere mensen de kudde. Het narratief wat door de (r)overheid wordt voorgehouden is een verhaal wat zijzelf kloppend hebben gemaakt in de Tweede Kamer (hun eigen toneelclub), wat de bevolking krijgt voorgeschoteld als zijnde de Waarheid.

Het doel van de (r)overheid is dat de bevolking in het narratief blijft geloven als zijnde de waarheid, zodat de (r)overheid de bevolking verder kan afpersen en misleiden. Alleen diegenen die openstaan voor de Waarheid zullen nu gaan ontwaken. Veel mensen zullen verder blijven slapen, tot het moment dat ze Wakker worden gekust.

Artikel Videre ► https://videre.fail/fakkeldreiger-max-vd-berg-en-soevereingek-edje-vd-berg-eindelijk-thuis/

Ed deed zijn eigen verhaal over zijn opname in de GGZ middels de onderstaande video.

Mijn boodschap aan Ed:

Wen er maar aan Ed, ik was eerder ook aan de beurt bij Videre.

De kunst is om je niet af te laten leiden Ed en het naast je neer te leggen en in jezelf blijven geloven.

Het gaat goed komen, wij worden op ons aardse pad begeleid door aartsengelen.


Wij worden geleid en gedragen door het Licht.

Het zijn de ongelovigen en de afvalligen waar de Duivel doorheen kan werken, omdat diegenen, die jouw door de mangel trekken, hun poorten hebben openstaan voor negatieve entiteiten (archonten).

Wanneer men dit stuk gaat begrijpen krijg je een omkering in je leven, dit wordt ook wel de bekering genoemd in de Bijbel. Het is wat het is, de ongelovigen gaan hun karma hiervoor ontvangen...


En wij gaan straks in overvloed leven...

Diegenen die het Paradijs van onze Schepper verdiend hebben 🍀


Ed deelde eerder de onderstaande tekst met mij:

Mooi hey,

I am a starseed, uitleggen kan ik het niet.

Maar alles wat ik bedenk en in m'n hart komt en daardoor uitgedragen wordt lukt me.

Zelfs instanties en nep rechters zijn bang van me.

En heb dit van meerdere kanten gehoord.

Die overtuiging die je hebt en uitstraalt, ja daar is de duivel bang van.

De duivel kan niet tegen puurheid.

En ik doe ook gewoon wat m'n hart mij ingeeft, want ik weet dat ik alles doe met veel liefde en m'n ❤️.

Voor mijzelf, dochter maar ook voor alle papa's, mama's, opa's, oma's, neven en nichten.

Want uiteindelijk zijn wij allen EEN VOLK, EEN NATIE.

WORLD PEACE AND WORLD LOVE.


De website Logisch Gevolg kreeg ik van eerder Ed aangereikt, heel mooi...

De wereld zit vol overvloed. Ook voor jou. Vraag en het word je gegeven, maar als je vraag een onderliggend onbewust conflict heeft, krijg je nooit waar je om gevraagd hebt.

Meer info ► https://logischgevolg.nu/


Mijn eigen uitleg (Dienie) over deze informatie:

Je krijgt dus zeker wat je echt wilt, maar dan wat je onbewust wilt en dat is conflict.

Dat kan frustratie, boosheid en misschien zelfs wel afgunst zijn.

Herkenbaar voor jou?


Wanneer je dit stuk gaat begrijpen is het belangrijk dat je dus nu eerst de onbewuste conflicten in jouzelf gaat oplossen, pas dan gaat de energie ook voor jou stromen en krijg je wat je vraagt/wenst (affirmatie).


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)