Vertaal deze pagina naar:

Dossier Pelgrom den Heeten

 

Wederhoor van Pelgrom den Heeten


Hier vertel ik mijn eigen verhaal zoals het is gegaan.


Mijn naam is Pelgrom den Heeten en ben 49 jaar.

Ik had 3 wietplantjes in de tuin wat mocht van mijn huisarts die BIG geregistreerd is. Heb een politie inval gehad, waarbij mijn vrouw en ikzelf zijn gearresteerd. We moesten mee naar politiebureau Veenendaal. Daarna zijn wij naar Houten gebracht. Daar heb ik één nacht gezeten na daar mishandeld te zijn geweest, Hier houd ik het bij anders wordt mijn verhaal te lang.

Toen ik voor mocht komen had ik een advocaat in de arm genomen, echter die bleek niet voor mij te werken. De rechter speelde de advocaat van de duivel, toen ben ik de rechtszaal uitgelopen.

De beschuldiging was 200 planten binnenshuis en 7 kilo wiet in huis was en als coffeeshop fungerend. 

Toen is mijn vrouw naar haar moeder gevlucht. Ik ben door terroristenteam uit mijn huis gehaald en bij het Leger des Heils opvang gezet. Nu willen ze dat ik teken voor de beschuldiging, maar dan kan ik beter er een eind aan maken. Ze hebben mijn ID ingenomen. Ik heb een alleen bankpas en een laptop van mijn vrouw gekregen. Ik heb nu geen medicijnen en verdamper, nu moet ik ook nog shag roken en ik ben juist pas gestopt met roken. 

Ik kan niet meer verder leven als de leugen regeert, dan heb ik hier niks te zoeken. Bij het Leger des Heils zeggen ze zelfs: "In de gevangenis krijg je beter te eten". ik voel mij zelf zwakker worden. Ik ben een 49-jarige man. Ik heb voor onze vrijheid gevochten. 

Moet ik nu zo gestraft worden omdat mijn overbuurman een Bilderberger is? Toen ik het bericht kreeg dat ik mijn huis moest verlaten had hij rode schonen aan. Daar geeft hij mee aan dat hij in mijn bloed staat. Is dit het nieuwe normaal? Ik wens daar niet aan mee te doen. 

Ik zag op internet dat wiet alles kan genezen.

Ik ben blij dat ik nog leef. Ik houd mijn mond nooit voor de kinderen. Het kan allemaal zo mooi zijn, maar ik zal moeten bloeden ben ik bang. Recht is krom wat ze recht buigen. Ik ben het spuugzat ik ben geen pingpongbal. Ik had geen schuld, nu zit ik tot mijn oren in de schuld door leugens en bedrog. Het verhaal gaat nog wel verder, ik houd het kort.

Ik wil mijn huis terug.

Misschien kan ik mijn vrouw overhalen om weer terug te komen. Toen ze wegging is ze van mij gescheiden. Ik niet van haar, ze zit nog steeds in mijn hart, daar kom ik niet van af. Mijn schoonmaakster Corry van WMO kan getuigen die heeft alles meegemaakt. Zij volgde het ook, ze vond het interessant. Dit is toch niet christelijk meer maar satanisch en dit is het hele verhaal nog niet.

Ik mag niet in de container waar al mijn spullen liggen. Ze zijn mijn ziel aan het vermoorden. Ik ben geen terrorist. Ik ben een brenger van vrijheid. Wiet geneest alles, van de creator gekregen.

Dutch weed Anon

Uitleg van Pelgrom over het systeem

Hulpvraag van Pelgrom den Heeten:

Pelgrom wil graag zijn recht behalen en alles terug ontvangen wat anderen van hem hebben gekaapt.

Wie een plek heeft voor Pelgrom en zijn papegaai kan ook reageren.

Wie Pelgrom wil helpen kan Pelgrom benaderen onder het volgende e-mailadres:

info@freedom-for-all-worldwide.com

Mijn boodschap voor jou:

Door sommige mensen (Goddelijke wezens) en onderwerpen in de samenleving in het Licht te zetten gaat er vanzelf een goede oplossing komen, omdat wij dit zelf manifesteren.

De kracht van onze Gedachtes en onze Vrije wil is erg groot!

Heb Pelgrom van Heeten op 7 januari 2024 aangeboden om een artikel te schrijven, dat heb ik (Dienie Kars) ook gedaan zoals jullie kunnen lezen. Waarom ik Pelgrom van Heeten aangeraden heb om een advocaat van onvermogen te nemen is om een eigen dossier op te kunnen bouwen. Zonder zelf papieren te hebben en niet wetende zelfs welke advocaat van de duivel jouw zaak heeft behandeld heb je zelf geen dossier. 

Zonder jurisprudentie heb je tot heden geen schijn van kans in de wereld van vrijmetselaars en het Roomse recht wanneer je niet de juiste wegen bewandeld. Het lijkt er sterk op dat zeer binnenkort een einde komt aan het Roomse rijk. Dan is alles opgelost en kunnen we een aanvang maken met de Nieuwe Wereld.

"TIEN GEBODEN VAN GOD"

Het koninkrijk van God is de realiteit van Gods heerschappij die is gekomen in de harten van alle mensen die geloven in Jezus Christus. Het is geen zichtbaar koninkrijk, zoals een aardse regering. Gods koninkrijk is in ons innerlijk. Het is een geestelijke realiteit, die we ervaren door de Heilige Geest.

Meer info: https://www.de-nieuwe-media.nl/


Wat de video betreft van hierboven:

Was een goed idee van Pelgrom om een video te maken met een boodschap. Heb deze video gedeeld in het Red Pill Journal kanaal (https://t.me/TheRedPillJournal/1299). Heb gisteren (12-01-2024) de video op Rumble gezet. Deze video heb ik hierboven in het artikel geplaatst, zodat deze op internet is te bekijken en te delen is door mensen die dat willen.

Heb de video op 13-01-2024 gedeeld in het onderstaande Telegram kanaal:

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/7068

En ook in mijn Telegram kanaal ❤️ Missie van Dienie Kars ❤️ Freedom

Zie Telegram kanaal: https://t.me/dieniekars

Deze video zal weer vele zaadjes gaan planten bij de mensen, dank je wel Pelgrom 🍀

Het gaat goed komen met Pelgrom, linksom of rechtsom 🙏 ❤️ 👍


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

KOPIJ en reacties kun je zenden aan: info@dieniekars.nl

MIJN NIEUWSTE BLOGS

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...