Vertaal deze pagina naar:

CHRIS FOLGERS

(Aka de Haan)


Deze blog gaat over Chris Folgers en is geschreven door Dienie Kars.

Op deze website zet ik als Waarheidsvinder en Blogger diverse mensen in het Licht.

Waarom? Om meer inzicht te krijgen in de rol die sommige mensen hebben in onze wereld.

Lees op deze pagina over Chris Folgers, die momenteel zeer interessante info deelt.

Chris Folgers:

Met zeer veel trots presenteer ik jullie DE TOEKOMST!

En het antwoord op al onze technologische en wetenschappelijke vragen!

De Folgers-Theorie van Magnetische Interactie

 


Eerdere video's en uitzendingen


 07-10-2021

Uitzending van De Haan over Rolodex onderzoek, Demmink en Neset Temirci.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=410010893859015

https://www.facebook.com/wiemaaktjewakker/videos/410010893859015

Video over Rolodex onderzoek op 11 september gedownload door Chris Folgers.

23-08-2021

Gepost op Facebook door Jeroen van den Berg.

https://www.facebook.com/theoldfirm


29-10-2020


Gesprek tussen Inge de Bruin, Chris Folgers en Johan Oldenkamp (Pateo.nl)


01-08-2019

Chris Folgers schreef op Facebook:


Vandaag gast columnist geweest bij Gele Hesjes NL


Die pagina's staan echter allemaal privé dus voor de geïnteresseerde:


Hey goeiedag Mensen,

Mijn naam is Chris en jullie hebben mij inmiddels leren kennen als de Haan. Een nieuw concept, en zie mezelf hiermee als een onderdeel van Gele Hesjes in mijn poging de nuchtere Nederlander een beetje wakker te schudden.

Al vele jaren zie ik met lede ogen aan hoe de situatie steeds gekker wordt en kon al die frustraties niet langer voor me houden....net zoals jullie!

Iedereen heeft zo z'n eigen redeneren om zich aan te sluiten bij de Gele Hesjes en meestal komt het voort uit onvrede over de gang van zaken in de samenleving.

Vandaar dat men (zeker in het begin) enigszins agressief of 'gemotiveerd' zijn standpunten wilt onderbouwen en verdedigen, waardoor men al gauw in eindeloze discussies terecht komt die, als je dat zo leest, de saamhorigheid nog niet echt verbeterd.

Gele Hesjes NL is misschien verdeeld maar heeft onderaan de streep 1 gezamenlijk doel: Die graaiende hand van de overheid uit onze zakken en pensioenen, en dat politieke en economische macht ECHT bij het volk ligt.

Deze oneerlijke situatie bestaat al zo lang ik me kan herinneren en we kennen allemaal de steeds schrijnender wordende gevallen bij de steeds groter wordende groep minima. Het Referendum, De meest heldere en logische oplossing voor moeilijke vraagstukken die WERKT!

Wij Nederlanders hadden het recht om ons onze mening te uiten over actuele zaken. Dat recht is heel snel de nek omgedraaid toen de politiek zag dat de samenleving op deze manier roet in het eten gooit. Dan is er ineens geen sprake meer van bureaucratie en vinden 'wetten' ineens heel snel doorgang.

Het werd/wordt letterlijk door onze strot geduwd... Net zoals 5G.

Ik hoef mensen niet meer te vertellen dat hier behoorlijke gezondheidsrisico's aan hangen en het is gewoon pijnlijk om te zien hoe onze samenleving in de kortzichtige, verbloemende verhaaltjes van onze politici trappen. De gemiddelde Nederlander slikt dit uiteraard als zoete koek, terwijl hij, volledig gehypnotiseerd door de media zijn broek probeert op te houden, met zijn steeds minder waard wordende salaris versus zijn steeds hogere vaste lasten.

We slikken alles... STOP hiermee!

Laat dit soort nieuwsberichten en noodkreten niet voorbijgaan als entertainment of tijdlijn vervuiling. Wat kan jij doen om je omgeving hiervan bewust te maken en om deze te organiseren? Massaal protest uiteraard! Groot respect voor onze voorhoede in Den Haag! I've got your back!

Helaas word ik zelf financieel ook compleet uitgekleed, dus is het voor mij niet mogelijk naar allerlei demonstraties te komen, maar ik zal er zeker ruimte voor vinden en daarnaast wil ik al m'n creativiteit en talenten gebruiken om mensen te informeren en mobiliseren.

Kijk, dat er op allerlei gebieden grote problemen zijn ontstaan is meer dan duidelijk. De zorg bijvoorbeeld is niet meer te betalen, daarnaast ook niet meer goed aan te bieden als je kijkt naar de vele verschrikkelijke verhalen die uit deze sector komen. In alle sectoren van onze samenleving wordt ergens wel aan de noodklok geslingerd. Echter stuntelen onze politici alsof ze ergens een klok hebben horen luiden maar niet eens meer weten hoe ze zelf heten.

Ik verbaas me af en toe echt als ik al die figuren voorbij zie komen met hun gebrabbel en was bij Balkenende al afgehaakt. Ik stem dan niet (want dat is sowieso een scam in mijn ogen) maar spreek me daarentegen wel degelijk uit!

Er zijn oplossingen maar die heb ik voor mezelf ook nog niet echt helder. Gelukkig hoef ik het ook allemaal niet in m'n eentje te verzinnen want we hebben een samenleving vol bondscoaches en deskundigen. Tijd om over echte zaken te gaan praten. Hoe zou dat eruit moeten zien? Een samenleving die is gebaseerd op een eerlijke verdeling van grondstoffen en economische belangen?

Voorlopig is het nog niet het Mary Poppins dromerige bloemenveld wat ik in m'n hoofd heb maar een saamhorige club Gele Hesjes op het Malieveld in Den Haag is een mooi begin. Ik heb nog zoveel te vertellen maar daarover in de toekomst meer.

Ik ga niet meer weg en voor nu wil ik afsluiten met:

TREK JE GELE HESSIE AAN!!