Vertaal deze pagina naar:

ALEXANDER QUADE

Wie is Alexander Quade?

Alexander Quade werd gearresteerd tijdens de grote aanval op de "Reichsbürger"-beweging en zit sindsdien in hechtenis. Alexander Quade uit Wettenberg, (in het centrum van Hessen), leidde een Telegram kanaal "Frag uns doch das Original": https://t.me/fragunsdochDasOriginal - Op het moment van het schrijven van deze pagina (29 januari 2024) heeft het kanaal nog leden 76.236 leden.

Bron bericht: https://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/innenpolitik/id_100096496/mutmassliche-terrorgruppe-hoffte-auf-hilfe-von-aliens.html

Dat blijven wij zeker doen Alexander, wij denken aan jou!
Dat blijven wij zeker doen Alexander, wij denken aan jou!

Patriottische Unie

https://de.wikipedia.org/wiki/Patriotische_Union

Op de bovenstaande Wikipedia pagina is het volgende te lezen:

Na mediaonderzoek brachten de groepsleden Maximilian Eder, Marco van H., Traugott Ickeroth, Birgit Malsack-Winkemann, Ruth Hildegard Leiding, Alexander Quade, Peter Wörner en anderen de 'Reichsbürger'-stellingen in verband met esoterie en de QAnon-ideologie: zij geloofden in een macht van de sterren (astrologie), zagen zichzelf als 'uitverkorenen' die uit een ver sterrenstelsel kwamen, of als medium voor boodschappen van bovennatuurlijke wezens. Ze geloofden in een galactische strijd tegen 'kwade krachten', waarbij buitenaardse wezens zouden helpen bij de omverwerping van de regering. 

Tijdens een landelijke 'lateraal denken'-bijeenkomst op 29 augustus 2020 in Berlijn beweerde Eder dat de hoogste kringen van de politiek en cultuur betrokken waren bij rituele pedofilie en gecontroleerd werden door satanisten die kinderen op wrede wijze vermoordden om zich te voeden met hun vlees en het drinken van hun bloed als verjongingsmiddel.

Ze zullen worden opgejaagd als oorlogsmisdadigers of voor een nieuw opgerichte rechtbank worden gebracht.

Deze bijeenkomst veroorzaakte een storm op het Rijksdaggebouw. De initiatiefnemer ervan, de alternatieve beoefenaar Tamara K., had eerder aangekondigd dat de toenmalige Amerikaanse president Donald Trump een 'Galactische Federatie van Licht' leidde. Dit idee kwam van de Amerikaan Sheldan Nidle (You're Becoming a Galactic Human, 1994).

Alexander Quade verspreidde via een groot Duitstalig Telegramkanaal dat Trump contact had met buitenaardse 'Pleiadians' en volledige informatie had over de 'Galactische Federatie' en de overgang naar de nieuwe orde. Bij het rekruteren van nieuwe groepsleden beweerde Peter Wörner dat hij al tegen reptielen had gevochten. 

Michael Fritsch bracht ook stellingen van Rijksburgers, zoals vermeend 'bewijs dat de Bondsrepubliek Duitsland geen staat is', in verband met QAnonthesen, zoals dat satanisten de COVID-19-pandemie hebben uitgevonden en een verjongingsmiddel hebben gemaakt uit kinderbloed.

Bron: https://de.wikipedia.org/wiki/Patriotische_Union

Mijn boodschap voor jou:

Alexander Quade ken ik persoonlijk.

Brand vandaag een kaarsje speciaal voor Alexander Quade.

Zeg hierbij de volgende tekst hardop:

"Ik wil dat Alexander Quade snel Vrij gaat komen!"

Het Universum zal je horen en gehoor geven aan jouw wensen en intenties (Gedachtekracht).


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN NIEUWSTE BLOGS

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...