Vertaal deze pagina naar:

ALBERT VAN DUIJN

Wie is Albert van Duijn?

Hoe mijn eerste contact met Albert van Duijn begon kunt U in het onderstaande artikel lezen, (voorheen had ik nog nooit gehoord van hem...). Ter verduidelijking: Albert van Duijn schrijft op Telegram onder de alias Caer Vandwy.

Een tijdje geleden heb ik (Dienie Kars) besloten alles in het Licht te zetten van de Waarheid, zoals die is volgens mijn interpretatie.

Vandaar dit artikel en het feit dat ik vanuit verschillende hoeken inmiddels ben aangevallen over het boek "De Rode" met getuigenissen over Joost Knevel, door Albert van Duijn opgeschreven.

Met "De Rode" wordt Jaap van Dissel mee bedoeld, directeur van het RIVM.

Het boek "De Rode" is hieronder direct te lezen (of te downloaden).

Het boek is niet meer te koop als boek.

Albert Van Duijn (alias Caer Vandwy) schreef mij (Dienie Kars) het onderstaande prive bericht op Telegram op 6 november 2021 om 09:14 uur.


Hallo Dienie goedemorgen,

Het nu volgende bericht schreef ik gisteren aan Eric, nadat hij mij op de hoogte had gebracht van het feit dat Gesara Nederland de PDF van het boek van Joost had geplaatst.

[Antwoord op Eric de Noorman 🐺]


"Geacht Gesara Nederland. Wilt u de PDF aanbieding van De Rode, het boek van Joost Knevel aub verwijderen. U bezorgt hiermee grote schade aan de inkomsten van Joost Knevel. De publicatierechten behoren enkel hem toe en niemand anders. Hij biedt deze PDF aan voor 10 Euro ter ondersteuning van het levensonderhoud van zijn gezin. Wanneer u ook 10 Euro berekent voor iedere transfer en dit vastzet op een rekening dan kunnen we praten. Desnoods willen wij een IOU creeren ter bevestiging hiervan."

Graag jouw reactie.

De vragen die gerezen zijn tav Neset zijn van een hele andere orde. Deze heb ik niet gesteld. Ik vermoed dat Eric zich hierin vergist heeft en twee zaken door elkaar heeft gehaald. Geen probleem verder, het is een fijne man.

Op 6 november 2021 om 16:30 uur schrijft Albert van Duijn (alias Caer Vandwy) het volgende:

Ga je nog reageren Dienie?

Op 7 november 2021 om 22.35 uur schreef ik het volgende terug:

Goedenavond Caer,

Lees dit bericht nu pas.

Het is erg belangrijk dat het verhaal van Joost door iedereen gelezen gaat worden.

Misschien kunnen we een doneeractie daarnaast op gaan zetten voor Joost?

Ik ga er nog eens heel goed over nadenken.

Groetjes Dienie

Op 8 november 2021 om 09:04 uur schrijft Albert van Duijn (alias Caer Vandwy):

Ja sorry hoor maar jij hebt het niet voor het zeggen, dat ben ik. Ik ben namelijk de schrijver van De Rode en ik beheer de publicatierechten.

Op 8 november 2021 om 09:32 uur schrijft Albert van Duijn (alias Caer Vandwy):

Ik ben het met je eens dat het verhaal door iedereen gelezen moet worden.

Er zijn twee mogelijkheden:

1. Je haalt jouw bericht weg en laat het undergroundcircuit de verspreiding bepalen of 2. je laat het bericht staan en verbindt dat met een 'aankoopbedrag' van 10 euro. Plus je geeft tekst en uitleg over het waarom. (B.v. Joost heeft een nieuwe vordering van de staat gekregen van 315.000 euro vertelde hij mij vorige week. Hij en zijn B&B's zijn failliet.) Dat zou niet meer dan fair zijn Dienie. groet Albert van Duijn

[Forwarded from Caer Vandwy]


Ik wil jullie mijn excuses maken over de tamelijk cynische grap die ik gisterenavond gemaakt heb in de chat. In eerste instantie riep ik de zwijgende meerderheid, die nooit iets van zich laat horen, op om zich te melden via een pb met hun emailadres. Ik beloofde hen een gratis boek van Joost. Later meldde ik dat er zich 41 belangstellenden hadden gemeld. Dit was echter verzonnen en dus een leugen. Er had zich NIEMAND gemeld namelijk. Teleurstellend natuurlijk, maar ik had dit ook zo verwacht. Er is geen interesse meer voor De Rode het digitale boek over en van Joost Knevel. Zegge en schrijve 600 stille deelnemers aan de chat waren er gemeld. Ik ben mijn geloof in die cijfers volledig verloren. Ook dit is een gefaked getal wat mij betreft.

[Forwarded from Caer Vandwy]


Lieve lezer, deze brief is gegarandeerd verstuurd op woensdag 29 december 2021 met de lichting van 17.00 uur:

december 2021

AIVD
Europaweg 4
2711 AH Zoetermeer

afz.

Geachte directie,

u bent in het bezit van drie van mijn boeken:

1. De Rode door Joost Knevel

2. De Vlammende Deur door Eleanor C. Merry

3. De Demmink Doofpot door J. Poot

De eerste twee exemplaren hebt u tijdens de passage bij PostNL geconfisceerd.

De derde heeft u tijdens een inkijkoperatie van mijn woonkamer in beslag genomen.

Specificatie: De Demmink Doofpot had ik antiquarisch aangeschaft.

Bij aankomst bij mij thuis bleek tot mijn verbazing dat er diverse krantenknipsels aan toegevoegd waren.

De inhoud van deze knipsels kunt u dus niet in uw mogelijke framing meenemen.

Aangezien u uw werk hebt kunnen doen en de fysieke boeken eveneeens verzoek ik u vriendelijk doch dringend om voornoemde exemplaren inclusief de krantenknipsels aan de rechtmatige eigenaar, dat is ondergetekende, terug te bezorgen.

Ik zie ze derhalve in vertrouwen tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Op 23 januari 2022 schreef ik aan Albert Verduijn (alias Caer Vandwy):

Tip: Joost Knevel kan de belasting als GIFT opvoeren, dan hoeft hij NUL euro belasting te betalen!

Ik begrijp uit Uw bericht dat mensen zelfs geen gratis boek willen krijgen over De Rode?

Hoop dat met mijn bericht Uw probleem en dat van Joost bij deze is opgelost.

Groeten Dienie

Het bovenstaande bericht is gelezen door Albert van Duijn (alias Caer Vandwy).

Daarna heb ik geen reactie meer ontvangen van hem.

Heb gelezen dat Joost Knevel zelf een eigen boek gaat schrijven.

Heb je naar aanleiding van dit artikel behoefte om mij te mailen?

Dan kun je het volgende e-mailadres gebruiken:

info@freedom-for-all.com

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)